Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaktynomycyna wrote:hej laski jestem tu nowa
staramy sie pierwszy cykl. kolo 2 pazdziernika mialam owulacje i oczywiscie przytulalismy sie
od kilku dni apetyt mam nieziemski, taki bialy (kremowy) sluz z grudkami, i jestem placzliwa. Od wczoraj boli mnie sutek i jestem mega spiaca, co jest nowoscia u mnie bo zazwyczaj spie po 6 godzin i energia mnie nosi
Temperatura od owulacji utrzymuje sie raczej powyzej 37. Ostatnie 3 dni nie spada ponizej 37.4
wczoraj robilam bete z krwi i wyszlo 1.52 iIU- ml gdzie norma jest do 1. Kiedys jak robilam (spoznial mi sie okres) to mialam 0.0
w czwartek ide znow na bete
sadzicie, ze jest szansa? -
Ale z dobrych wiesci to schudlam 2 kg
I zamowilam bilety na spektakl z moim ulubionych aktorem, juz bylam na dwoch z jego udzialem i bylo super, smiechu bylo spoko i mam autograf wiec teraz kolejna sztuka z jego udzialem
a do tego suuuper pogoda, sloneczko wiec jest lepiejAmy333, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Ale z dobrych wiesci to schudlam 2 kg
I zamowilam bilety na spektakl z moim ulubionych aktorem, juz bylam na dwoch z jego udzialem i bylo super, smiechu bylo spoko i mam autograf wiec teraz kolejna sztuka z jego udzialem
a do tego suuuper pogoda, sloneczko wiec jest lepiej
A na co idziecie? -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Ale z dobrych wiesci to schudlam 2 kg
a do tego suuuper pogoda, sloneczko wiec jest lepiej
Ja w piatek ide na koncert symfoniczny mojego kochanego zespołu -
Agniechaaa musi być dobrze! Wszyscy trzymają kciuki za Twoje zające
Bocianiątko musisz przeczekać. Nie wiem jak, ale musisz!
Ja się chyba przerzucę na popołudniowe testowanie... bobo żółty sprzed chwili. Musi być dobrze tym razem...! Ciągnie mnie strasznie w podbrzuszu, tłumacze sobie że macica rośnie... mam nadzieję że to to.
I nie polecam strumieniowego bobo! W poprzedniej jak i teraz nic nie pokazał... a żółty proszę! A niby słabszy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56e24ddf64ea.jpgstaraczka1111, Agniechaaaa, Yoselyn82, Karma88, Bocianiątko, *KasiaS*, Sarna84, Flowwer, Aksamitna, KateHawke, Emiilka, Czrna 81, Lejka, Madżka89, Jedna_z_Wielu, Kargo31, blue00, Anna Stesia, Meśka, Barbarka1984, Maja84, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Agniechaaa musi być dobrze! Wszyscy trzymają kciuki za Twoje zające
Bocianiątko musisz przeczekać. Nie wiem jak, ale musisz!
Ja się chyba przerzucę na popołudniowe testowanie... bobo żółty sprzed chwili. Musi być dobrze tym razem...! Ciągnie mnie strasznie w podbrzuszu, tłumacze sobie że macica rośnie... mam nadzieję że to to.
I nie polecam strumieniowego bobo! W poprzedniej jak i teraz nic nie pokazał... a żółty proszę! A niby słabszy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56e24ddf64ea.jpgpilik, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czytam Was na bieżąco. Trochę ucichłam, bo nie chcę tu Was ciągle zamulać moimi schizami.
Karolina90, dobrze że robicie kolejne badania. Niestety mało lekarzy zleca je samych z siebie i więcej dowiadujemy się tu od dziewczyn na forum
Agniechaaa, wiem że czas Ci się dłuży, ale na Zające warto czekać kiedy planujesz robić betę?
Lunaris, cieszę się, że jesteś już po zabiegu. Najgorsze za Tobą szybkiego powrotu do formy i żeby fasolka szybko się pojawiła!
Flowwer, wiem coś o dłużącym się czasie.. do piątku chyba osiwieję. Ale mocno wierzę, że wynik biopsji tym razem będzie ok z całego serducha tego Ci życzę.
Pilik, Bocianiątko - trzymam kciuki za powtórkę testów! Wczoraj naprawdę było coś na rzeczy i kreski były dobrze widoczne.Lunaris lubi tę wiadomość
-
pilik -update miałam właśnie pisać, że jest tylko jeden słuszny test - żółty bobo leć jutro na betę! Trzymam kciuki
pilik, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To poniedziałek zapowiada się tu emocjonujący Będę od rana ściskać kciuki!
Ja spadam spać.. muszę jakoś zabić czas do piątku i przestać myśleć. -
nick nieaktualnysummer86 wrote:To poniedziałek zapowiada się tu emocjonujący Będę od rana ściskać kciuki!
Ja spadam spać.. muszę jakoś zabić czas do piątku i przestać myśleć.Karolina90, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Pilik cudna krecha : ) !!!!! Trzymam kciuki: *
pilik lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Pilik< pięknie pięknie!
Summer tak robimy, ale tylko po to, żeby zobaczyć czy faktycznie kolejna IUI będzie słuszna. Więc ja zbadam niedługo ASA i zrobie test po stosunku i jak wyjdzie kiepsko to mąż pójdzie na ten testMar - już dowiadywałam się w Invicta
A w między czasie może zrobię te wymazy na myko, urea i chlamydię. Właśnie tak myślę, bo INVICTA mi dziś podesłała cennik i:
- Chlamydia - detekcja DNA (wymaz) 209 zł
- Mykoplazma podobno jest razem z Urea - 60 zł plus 7 zł za pomiar.
To razem 278 zł to dobra cena?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 17:10
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Karolina, moim zdaniem dobra. Z tego co pamietam w ALABie płaciłam jakoś 250 zł, ale musiałam jeszcze osobno iść na wizytę, żeby lekarz pobrał wymaz.
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Pilik< pięknie pięknie!
Summer tak robimy, ale tylko po to, żeby zobaczyć czy faktycznie kolejna IUI będzie słuszna. Więc ja zbadam niedługo ASA i zrobie test po stosunku i jak wyjdzie kiepsko to mąż pójdzie na ten testMar - już dowiadywałam się w Invicta
A w między czasie może zrobię te wymazy na myko, urea i chlamydię. Właśnie tak myślę, bo INVICTA mi dziś podesłała cennik i:
- Chlamydia - detekcja DNA (wymaz) 209 zł
- Mykoplazma podobno jest razem z Urea - 60 zł plus 7 zł za pomiar.
To razem 278 zł to dobra cena?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 17:20
Karolina90 lubi tę wiadomość