Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jest szansa na ciążę?
Odpowiedz

Jest szansa na ciążę?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2021, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam nieregularne cykle. Ostatniokres (tak jakby) mialam 24-28.10. A wcześniej w sierpniu. Ale ten w październiku mialam taki taki bez żadnych bólów, a zazwyczaj je mam. Chodziłam do różnych lekarzy ale nic się konkretnie nie dowiedziałam.
    W środę bylam u ginekolog, która zrobila mi usg i powiedziała, że mam płyn w zatoce Douglasa. I ze za jakieś 2 tyg powinien pojawić się okres.
    Czy lekarka stwierdziła, że mam wtedy owulację? Bo jeszcze powiedziala, żebym na kolejnej wizycie pojawiła się za ok miesiąc czyli w I połowie cyklu albo przyjdę juz w ciąży.
    Współżyłam w czwartek wieczorem oraz niedziela rano. Jest jakaś szansa?
    Mam takie dziwne objawy : wzdęty (odstajacy)brzuch, zwiększony apetyt, ogólnie ładna cera a przed okresem zazwyczaj często mi coś wyskakiwało. I ostatnie 3 dni mam wrażliwe piersi. Ale nic po za tym.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ