X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Kiedy ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna27 Znajoma

Wysłany: 2 sierpnia 2021, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, czy 8 dni po stosunku, przy teście o czułości 25 pojawi się choć blada kreska przy ewentualnej ciąży? Staramy się o dziecko i nie mogę się już doczekać by zrobić test i rozwiać wątpliwości choć w pewnym stopniu.

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2021, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważna jest owulacja, a nie czas stosunku. Pytanie, ile dni minęło od owulacji? Poza tym, do wczesnego testowania polecam testy o czułości 10 😊

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Gama Debiutantka

Wysłany: 3 sierpnia 2021, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 9 dni po owulacji na teście o czułości 10 był ledwo widoczny cień, który wzięłam za negatyw. Dwa dni później już była bardzo jasna ale widoczna kreseczka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2021, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wczoraj zrobiłam tak sobie sikanca i oczywiście biel vizira ale patrzę dzisiaj a tam kreska... Zrobiłam teraz też i znów biel. Musiało po czasie coś wyskoczyć błędnego że ta kreska się pojawiła...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ