Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy beta wiarygodna
Odpowiedz

Kiedy beta wiarygodna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ola22 Debiutantka

Wysłany: 12 listopada 2023, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, przez 5 miesięcy brałam tabletki vines. Ostatnia tabletke przyjęłam 16 pazdziernika. A 20 października dostałam krwawienia z odstawienia które trwalo do 22 października. Moje pytanie jest następujące kiedy najlepiej zrobić bete ? Czy mogłam wogole zajsc w ciaze jeśli byłam "swiezo" po tabletkach? Bardzo bym chciała 😁
    Aktualnie jestem w 24 dniu cyklu I myślałam aby jutro zrobic bete co o tym myślicie? Bardzo dziękuję za odpowiedź pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2023, 17:47

• miska122 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2023, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola22 wrote:
    Hej, przez 5 miesięcy brałam tabletki vines. Ostatnia tabletke przyjęłam 16 pazdziernika. A 20 października dostałam krwawienia z odstawienia które trwalo do 22 października. Moje pytanie jest następujące kiedy najlepiej zrobić bete ? Czy mogłam wogole zajsc w ciaze jeśli byłam "swiezo" po tabletkach? Bardzo bym chciała 😁
    Aktualnie jestem w 24 dniu cyklu I myślałam aby jutro zrobic bete co o tym myślicie? Bardzo dziękuję za odpowiedź pozdrawiam
    Wszystko zależy kiedy miałaś owulację i czy ją już miałaś po odstawieniu tabletek.

Hashimoto, IO, hiperinsulinemia
    Czynnik V (R2), MTHFR C677T, PAI-1 4G - hetero

10.19 - cb
    02.20 - cp, wycięty jajowód
    04.21 - II
    7.12.21 - Aleksy 53cm, 2680 g <3
    7/8.23 - cb
    age.png
    15.2.24 - II
    30.10.24 - Maksym 56cm, 3800 g <3 💙
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ