X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy beta wiarygodna
Odpowiedz

Kiedy beta wiarygodna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ola22 Debiutantka

Wysłany: 12 listopada 2023, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, przez 5 miesięcy brałam tabletki vines. Ostatnia tabletke przyjęłam 16 pazdziernika. A 20 października dostałam krwawienia z odstawienia które trwalo do 22 października. Moje pytanie jest następujące kiedy najlepiej zrobić bete ? Czy mogłam wogole zajsc w ciaze jeśli byłam "swiezo" po tabletkach? Bardzo bym chciała 😁
    Aktualnie jestem w 24 dniu cyklu I myślałam aby jutro zrobic bete co o tym myślicie? Bardzo dziękuję za odpowiedź pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2023, 17:47

• miska122 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2023, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola22 wrote:
    Hej, przez 5 miesięcy brałam tabletki vines. Ostatnia tabletke przyjęłam 16 pazdziernika. A 20 października dostałam krwawienia z odstawienia które trwalo do 22 października. Moje pytanie jest następujące kiedy najlepiej zrobić bete ? Czy mogłam wogole zajsc w ciaze jeśli byłam "swiezo" po tabletkach? Bardzo bym chciała 😁
    Aktualnie jestem w 24 dniu cyklu I myślałam aby jutro zrobic bete co o tym myślicie? Bardzo dziękuję za odpowiedź pozdrawiam
    Wszystko zależy kiedy miałaś owulację i czy ją już miałaś po odstawieniu tabletek.

Hashimoto, IO, hiperinsulinemia
    Czynnik V (R2), MTHFR C677T, PAI-1 4G - hetero

10.19 - cb
    02.20 - cp, wycięty jajowód
    04.21 - II
    7.12.21 - Aleksy 53cm, 2680 g <3
    7/8.23 - cb
    age.png
    15.2.24 - II
    30.10.24 - Maksym 56cm, 3800 g <3 💙
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ