X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kłucie po owulacji
Odpowiedz

Kłucie po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anelim Debiutantka

Wysłany: 2 października 2022, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam pytanie czy któraś z was tak miała i czy to normalne , dlaczego tak się dzieje.... Byłam wczoraj u lekarza parę dni wcześniej miałam zastrzyk Ovitrelle wczoraj okazało się.ze jest torbiel dostałam lek utrogestan mam brać przez 8 dni i zrobić test .... I tak wiem że nic z tego nie będzie .... Ale dziwny zbieg okoliczności dziś strasznie zaczęło mnie kluc z prawej strony brzucha ... Czy to normalne ? Cos jest nie tak ?

• Ola_staraczka Autorytet

Wysłany: 2 października 2022, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj my to tu chyba na forum nie pomożemy. Skontaktuj się ze swoim lekarzem, jeśli ten ból Cię niepokoi 🙂

Starania od 05.2021
    On: wszystkie badania w normie

Ona:
    Brak naturalnego cyklu po odstawieniu ah.
    1x cs CLO ✖️ owu
    3x cs AROMEK ✅ owu, ✖️
    10.2022 - ponowny brak owu, przerwa w staraniach, badania hormonalne
    Ft3, ft4, TSH - w normie
    Anty-TPO - 255,98 (norma do 5)
    USG tarczycy - obraz prawidłowy

Brak pomysłu na diagnozę 😔💔
    Wznowienie starań prawdopodobnie w 2023

8.12 > naturalny cud ⏸
    12.12 > 1231 b-HCG
    14.12 > 3134 b-HCG
    19.12 > 14803 b-HCG
    23.12 > pierwsze USG 🙏🙏
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ