Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kolejny Cykl na straty??
Odpowiedz

Kolejny Cykl na straty??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie bylam wczoraj u lekarza bo mialam wyznaczona wizyte jestem w 24 dniu cyklu a cykle mam 30 dniowe. Wiem ze jest za wczesnie zeby bylo cos jeszcze widac na Usg nie poszlam na wizyte w sprawie ciazy tylko tak na kontrole, ale jestem ciekawa czy skoro lekarka nic nie widziala to na 100% ciazy nie ma ? Czy moze byc taka sytuacja ze poprostu przez to ze jest za wczesnie to nic nie dostrzegla a szansa na ciaze jeszcze jest?

Zobaczcie na moj wykres . Co myslicie?
    http

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 15:24

Anna25
  • sikorka@ Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie jest za wczesnie..ja bylam 5 dni po terminie @ I nawet nie chciala usg robic bo powiedziala ze I tak nic nie bedzie widac.

sikorka_
    m3sxskjoe9kewgnp.png
  • sikorka@ Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzylaam na wykres ladnie tempka rosnie:))))) powodzena

sikorka_
    m3sxskjoe9kewgnp.png
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie pytalam w sumie o ciaze tzn zapytalam czy jesli sie udalo czy cos zobaczy cokolwiek ;) mowila ze za wczesnie i po badaniu mowila ze nic nie widac no zobaczymy bo wlasnie tez pokazywalam jej wykres i mowila ze bardzo ladny ale jak sie zakonczy zobaczymy za kilka dni. Jedynym objawem przed miesiaczkowym sa obolałe piersi wiec troche sie martwie ze dostane okres choc piersi mnie bola juz od tamtego wtorku czyli tydzien. Zobaczymy moze sie uda;)

Anna25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w 23dc i gin widział tylko ciałko żółte i pogrubione endometrium. Myślę, że to stanowczo za wcześnie:)

• Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella no ale cos tam jednak zobaczyl a u mnie nic konkretnego ale sie okaze za kilka dni ;)

Anna25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ i tak przylazła więc wiem tylko, że miałam owulację;] Trzymam kciuki:)

• Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha nie dziekuje;)

Anna25
  • Anitkaa Debiutantka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że za wcześnie :) Trzymam kciuki! U mnie dziś pierwszy dzień nowego cyklu i kolejne starania :)

relgsg182ytgttos.png
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może skończy się dobrze a jak nie to i ja rozpoczne Nowy cykl i nowe starania

Anna25
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ