Komu test najpozniej pokazal 2 kreski?
-
Jak w temacie, komu test pokazał 2 kreseczki dopiero po terminie miesiączki?Bo tak patrząc na forum to pozytywy są już od 10-12 dpo i tak się zastanawiam która była w ciąży lub jest a test był pozytywny pózniej? Ja mam cykle 35 dniowe, dzisiaj jest juz 37dc okresu brak, testy nadal negatywne...
-
To ilu dniowy masz cykl zależy od tego kiedy miałaś ovu.agnieszka011988 wrote:Jak w temacie, komu test pokazał 2 kreseczki dopiero po terminie miesiączki?Bo tak patrząc na forum to pozytywy są już od 10-12 dpo i tak się zastanawiam która była w ciąży lub jest a test był pozytywny pózniej? Ja mam cykle 35 dniowe, dzisiaj jest juz 37dc okresu brak, testy nadal negatywne...
Mi najpóźniej test wyszedł 13 dpo. -
Nie rozumiesz chyba do końca. Stała jest faza lutealna. Jeśli wiesz ze ovu byla 20dc to do tego dodajesz długość fazy lutealnej i masz datę spodziewanej miesiączki. W jaki sposób potwierdzasz ovu? Miałaś monitoring?agnieszka011988 wrote:Cykl mam 35 dniowy, owulacja byla 20 dnia cyklu
Jeśli Twoja fl ma 15 dni to faktycznie ten cykl powinien być 35 dniowy. Ale pierwsza faza jest ruchoma i najczęściej jeśli nie ma ciąży a @ nie przychodzi o czasie to albo cykl bezowulacyjny albo ovu się przesunęła
Jeśli jesteś 17 dpo to testy powinny coś pokazać. Jeśli chcesz mieć pewność idź na betę.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie. Mi ten cykl śmierdzi bezowulacyjnym._Hope_ wrote:Nie rozumiesz chyba do końca. Stała jest faza lutealna. Jeśli wiesz ze ovu byla 20dc to do tego dodajesz długość fazy lutealnej i masz datę spodziewanej miesiączki. W jaki sposób potwierdzasz ovu? Miałaś monitoring?
Jeśli Twoja fl ma 15 dni to faktycznie ten cykl powinien być 35 dniowy. Ale pierwsza faza jest ruchoma i najczęściej jeśli nie ma ciąży a @ nie przychodzi o czasie to albo cykl bezowulacyjny albo ovu się przesunęła
Jeśli jesteś 17 dpo to testy powinny coś pokazać. Jeśli chcesz mieć pewność idź na betę.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
agnieszka011988 wrote:Cykl mam 35 dniowy, owulacja byla 20 dnia cyklu
Na moje oko owulacji nie bylo. A 20sc na pewno nie bylo. Nic żaden objaw o tym nie świadczy. Temperatura na tym samem poziomie, czasem lekko spada ale potem nic sie nie dzieje... a pozytywne testy wychodziły Ci dopiero po 20dc, wiec nijak nie pasuje...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Niestety nie. Jeśli miałaś ovu to może zrób progesteron. Może tu jest problem bo temp po tym bólu nie podskoczyla jakoś fajnie. Teraz trochę niby ale wykres jest raczej mało czytelny.agnieszka011988 wrote:w tym miesiacu mialam straszne bole owulacyjne, a wiec jest to jakis objaw ,ze jednak owulacja byla?
-
Może tego 31 dc byla ovu? Nie wiem. Jakieś hormony bym jednak zrobiła i monitoring jeśli wszystkie wykresy tak wyglądają
-
@ _Hope_ : wczoraj bylam u ginekologa na wynikach moich badan hormonalnych,
hormony w normie , nie ma jakichkolwiek zastrzezen, mialam rownize pobrana krew na badania bety... jutro wyniki,
podbrzusze I jajniki dalej mnie bola
mam nadziej,ze sie udalo, ale zas z drugiej strony bardzo sie boje,ze jedank nie
-
A jakiego masz proga?agnieszka011988 wrote:@ _Hope_ : wczoraj bylam u ginekologa na wynikach moich badan hormonalnych,
hormony w normie , nie ma jakichkolwiek zastrzezen, mialam rownize pobrana krew na badania bety... jutro wyniki,
podbrzusze I jajniki dalej mnie bola
mam nadziej,ze sie udalo, ale zas z drugiej strony bardzo sie boje,ze jedank nie -
nick nieaktualny
-