Komu test najpozniej pokazal 2 kreski?
-
Jak w temacie, komu test pokazał 2 kreseczki dopiero po terminie miesiączki?Bo tak patrząc na forum to pozytywy są już od 10-12 dpo i tak się zastanawiam która była w ciąży lub jest a test był pozytywny pózniej? Ja mam cykle 35 dniowe, dzisiaj jest juz 37dc okresu brak, testy nadal negatywne...
-
agnieszka011988 wrote:Jak w temacie, komu test pokazał 2 kreseczki dopiero po terminie miesiączki?Bo tak patrząc na forum to pozytywy są już od 10-12 dpo i tak się zastanawiam która była w ciąży lub jest a test był pozytywny pózniej? Ja mam cykle 35 dniowe, dzisiaj jest juz 37dc okresu brak, testy nadal negatywne...
Mi najpóźniej test wyszedł 13 dpo. -
agnieszka011988 wrote:Cykl mam 35 dniowy, owulacja byla 20 dnia cyklu
Jeśli Twoja fl ma 15 dni to faktycznie ten cykl powinien być 35 dniowy. Ale pierwsza faza jest ruchoma i najczęściej jeśli nie ma ciąży a @ nie przychodzi o czasie to albo cykl bezowulacyjny albo ovu się przesunęła
Jeśli jesteś 17 dpo to testy powinny coś pokazać. Jeśli chcesz mieć pewność idź na betę.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Nie rozumiesz chyba do końca. Stała jest faza lutealna. Jeśli wiesz ze ovu byla 20dc to do tego dodajesz długość fazy lutealnej i masz datę spodziewanej miesiączki. W jaki sposób potwierdzasz ovu? Miałaś monitoring?
Jeśli Twoja fl ma 15 dni to faktycznie ten cykl powinien być 35 dniowy. Ale pierwsza faza jest ruchoma i najczęściej jeśli nie ma ciąży a @ nie przychodzi o czasie to albo cykl bezowulacyjny albo ovu się przesunęła
Jeśli jesteś 17 dpo to testy powinny coś pokazać. Jeśli chcesz mieć pewność idź na betę.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
agnieszka011988 wrote:Cykl mam 35 dniowy, owulacja byla 20 dnia cyklu
Na moje oko owulacji nie bylo. A 20sc na pewno nie bylo. Nic żaden objaw o tym nie świadczy. Temperatura na tym samem poziomie, czasem lekko spada ale potem nic sie nie dzieje... a pozytywne testy wychodziły Ci dopiero po 20dc, wiec nijak nie pasuje...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
agnieszka011988 wrote:w tym miesiacu mialam straszne bole owulacyjne, a wiec jest to jakis objaw ,ze jednak owulacja byla?
-
Może tego 31 dc byla ovu? Nie wiem. Jakieś hormony bym jednak zrobiła i monitoring jeśli wszystkie wykresy tak wyglądają
-
@ _Hope_ : wczoraj bylam u ginekologa na wynikach moich badan hormonalnych,
hormony w normie , nie ma jakichkolwiek zastrzezen, mialam rownize pobrana krew na badania bety... jutro wyniki,
podbrzusze I jajniki dalej mnie bola mam nadziej,ze sie udalo, ale zas z drugiej strony bardzo sie boje,ze jedank nie -
agnieszka011988 wrote:@ _Hope_ : wczoraj bylam u ginekologa na wynikach moich badan hormonalnych,
hormony w normie , nie ma jakichkolwiek zastrzezen, mialam rownize pobrana krew na badania bety... jutro wyniki,
podbrzusze I jajniki dalej mnie bola mam nadziej,ze sie udalo, ale zas z drugiej strony bardzo sie boje,ze jedank nie -
nick nieaktualny
-