SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie komu test najpózniej pokazał 2 kreski?
Odpowiedz

komu test najpózniej pokazał 2 kreski?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, korzystałyście może z takiego testu:

https://www.e-zikoapteka.pl/test-ciazowy-hcg-premium-plytkowy-ducenti-1-sztuka.html

jakieś opinie? czemu jest taki tani?

• Magda_Lena0801 Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ich nie używałam. Używam teraz z allegro i właśnie mi się kończą. Owulacyjne też mam z allegro i pierwszy cykl starań robiłam go dzień w dzień o tej samej godzinie (rozbieżność była minimalna do max 5 minut) i nigdy nie wyszła mi kreska ciemniejsza niż kontrolna, a owulacja była (potwierdzona u ginekologa). Robiłam też owulacyjny mi z rossmanna to pokazywały wyraźną kreskę taka jak kontrolna lub ciemniejsza, ale... Parę dni przed okresem i nie, nie był to zwiastun ciąży. Od tamtej pory trochę przestałam ufać testom owulacyjnym, chociaż wczoraj zrobiłam jednego, bo nakręciłam sie, że w tym cyklu się udało (sytuacja opisana w temacie: "pierwsze objawy") i oczywiście, nawet cienia cienia cienia nie było :)
    A więc podbijam. Które testy są niedrogie i wychodzą wiarygodnie? :)

Staramy się...

7 cykl starań...
    AMH 6,30 ng/ml
    TSH 0,615 uIU/ml
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ