X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie komu test najpózniej pokazał 2 kreski?
Odpowiedz

komu test najpózniej pokazał 2 kreski?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, korzystałyście może z takiego testu:

https://www.e-zikoapteka.pl/test-ciazowy-hcg-premium-plytkowy-ducenti-1-sztuka.html

jakieś opinie? czemu jest taki tani?

• Magda_Lena0801 Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ich nie używałam. Używam teraz z allegro i właśnie mi się kończą. Owulacyjne też mam z allegro i pierwszy cykl starań robiłam go dzień w dzień o tej samej godzinie (rozbieżność była minimalna do max 5 minut) i nigdy nie wyszła mi kreska ciemniejsza niż kontrolna, a owulacja była (potwierdzona u ginekologa). Robiłam też owulacyjny mi z rossmanna to pokazywały wyraźną kreskę taka jak kontrolna lub ciemniejsza, ale... Parę dni przed okresem i nie, nie był to zwiastun ciąży. Od tamtej pory trochę przestałam ufać testom owulacyjnym, chociaż wczoraj zrobiłam jednego, bo nakręciłam sie, że w tym cyklu się udało (sytuacja opisana w temacie: "pierwsze objawy") i oczywiście, nawet cienia cienia cienia nie było :)
    A więc podbijam. Które testy są niedrogie i wychodzą wiarygodnie? :)

Staramy się...

7 cykl starań...
    AMH 6,30 ng/ml
    TSH 0,615 uIU/ml
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ