X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie komu test najpózniej pokazał 2 kreski?
Odpowiedz

komu test najpózniej pokazał 2 kreski?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, korzystałyście może z takiego testu:

https://www.e-zikoapteka.pl/test-ciazowy-hcg-premium-plytkowy-ducenti-1-sztuka.html

jakieś opinie? czemu jest taki tani?

• Magda_Lena0801 Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ich nie używałam. Używam teraz z allegro i właśnie mi się kończą. Owulacyjne też mam z allegro i pierwszy cykl starań robiłam go dzień w dzień o tej samej godzinie (rozbieżność była minimalna do max 5 minut) i nigdy nie wyszła mi kreska ciemniejsza niż kontrolna, a owulacja była (potwierdzona u ginekologa). Robiłam też owulacyjny mi z rossmanna to pokazywały wyraźną kreskę taka jak kontrolna lub ciemniejsza, ale... Parę dni przed okresem i nie, nie był to zwiastun ciąży. Od tamtej pory trochę przestałam ufać testom owulacyjnym, chociaż wczoraj zrobiłam jednego, bo nakręciłam sie, że w tym cyklu się udało (sytuacja opisana w temacie: "pierwsze objawy") i oczywiście, nawet cienia cienia cienia nie było :)
    A więc podbijam. Które testy są niedrogie i wychodzą wiarygodnie? :)

Staramy się...

7 cykl starań...
    AMH 6,30 ng/ml
    TSH 0,615 uIU/ml
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ