Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kreska na teście Pink nie ciemnieje...
Odpowiedz

Kreska na teście Pink nie ciemnieje...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agata01 Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2023, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, śledzę to forum od paru lat.

8 dni temu miałam transfer 5-dniowego zarodka 3BB. 6dpt beta 12, a 7dpt beta 20. Dzisiaj jest 8dpt.

Robię codziennie testy strumieniowe Pink, ale one nie dość, że nie ciemnieją, to dzisiaj jest wręcz trochę jaśniejszy niż był wczoraj.

Jutro pójdę na kolejną betę, ale po dotychczasowych niepowodzeniach ten bledszy test dziś totalnie mnie rozbił.

Czy Wy miałyście tak, że w pierwszych dniach po zagnieżdżeniu test robił się codziennie ciemniejszy?

Z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi

• Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2023, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy z dnia na dzień nie ciemnieją jakoś spektakularnie najważniejsze że beta przyrasta. Poza tym pinki wybarwiają się do dupy 😉

Agata01 lubi tę wiadomość

🙋‍♀️31 & 🙋‍♂️33

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ