Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kreska widoczna pod światło
Odpowiedz

Kreska widoczna pod światło

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pytajaca1987 Nowa

Wysłany: 7 czerwca 2020, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem tu po raz pierwszy, chciałabym się przywiać i zadać pytanie.
    Dwa dni przed okresem uprawiałam seks bez zabezpieczenia, jednak facet nie skończył. Dwa dni później dostałam miesiączki (trwała raptem dwa dni). Obecnie okres spóźnia mi się o 4 dni.
    Wczoraj wieczorem wykonałam test. Z godzinę wcześniej wypiłam sporo płynów. Test wyszedł negatywny, brak było widocznej drugiej kreski, odłożyłam go. Po kilku godzinach znów na niego spojrzałam i jest "widoczna" druga kreska, ale tylko pod światło. Normalnie jej nie widać. Pod światło widać jakby zarys kreski. Czy któraś z Was tak miała? Czy druga kreska jest zawsze widoczna bo jest fabryczna?

• pytajaca1987 Nowa

Wysłany: 7 czerwca 2020, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomóżcie proszę proszę proszę

• pytajaca1987 Nowa

Wysłany: 7 czerwca 2020, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę pomóżcie bo oszaleję :) Nie mam jak zrobić dzisiaj drugiego testu bo apteki w okolicy są zamknięte...

• Muszka05 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2020, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytajaca1987 wrote:
    Proszę pomóżcie bo oszaleję :) Nie mam jak zrobić dzisiaj drugiego testu bo apteki w okolicy są zamknięte...

To miejsce testowe
    Nie jesteś w ciąży

Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb

Mama trójki dzieci z ogonami🐶

Zoi ❤️ 36+5, 1900g
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ