X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Krwawienie
Odpowiedz

Krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kokardka11 Nowa

Wysłany: 12 października 2023, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    26 wrzesnia dostalam okres. 1 października uprawialiśmy seks z chłopakiem i doszło do wytrysku (okres nadal mialam, koncowkę). Okres nadal mialam przez jeden dzień a później przez 2 dni nic. Po 2 dniach po stosunku znowu zaczęłam krwawić i trwało to 3 dni.
    Dziś mamy 11 października i zaobserowalam krew. Nie jest jej dużo ani mało. Byl nawet skrzep.

Czy wiecie co to może być? Czy mogę być w ciąży? Jeśli tak to kiedy wykonać test?
    Ps. Nie mam bólów brzucha itd. Może tylko odrobinę tkliwe piersi przy dotyku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2023, 00:05

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2023, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mogą to być po prostu zaburzenia hormonalne. Ja miałam podobnie i u Mnie krwawienie trwało 15 dni, właśnie z takimi przerwami, pięć dni normalnego krwawienia, jeden dzień przerwy,znowu plamienie, krwawienie i tak na przemian przez dwa tygodnie. Lekarz powiedział,że to zaburzenia hormonalne.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ