X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Krwawienie
Odpowiedz

Krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kokardka11 Nowa

Wysłany: 12 października 2023, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    26 wrzesnia dostalam okres. 1 października uprawialiśmy seks z chłopakiem i doszło do wytrysku (okres nadal mialam, koncowkę). Okres nadal mialam przez jeden dzień a później przez 2 dni nic. Po 2 dniach po stosunku znowu zaczęłam krwawić i trwało to 3 dni.
    Dziś mamy 11 października i zaobserowalam krew. Nie jest jej dużo ani mało. Byl nawet skrzep.

Czy wiecie co to może być? Czy mogę być w ciąży? Jeśli tak to kiedy wykonać test?
    Ps. Nie mam bólów brzucha itd. Może tylko odrobinę tkliwe piersi przy dotyku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2023, 00:05

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2023, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mogą to być po prostu zaburzenia hormonalne. Ja miałam podobnie i u Mnie krwawienie trwało 15 dni, właśnie z takimi przerwami, pięć dni normalnego krwawienia, jeden dzień przerwy,znowu plamienie, krwawienie i tak na przemian przez dwa tygodnie. Lekarz powiedział,że to zaburzenia hormonalne.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ