X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Krwawienie bez skrzepów
Odpowiedz

Krwawienie bez skrzepów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aliaa96 Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2020, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nie moglam znaleźć tematu. Od piatku 24.01 dostalam krwawienia myślałam że jest to miesiączka, ale kolejne dni mi dały do myślenia poniwaz krew jest rzadkiej konsystencji i czerwona, na podpsace jest jej nie wiele, ale kiedy ide do toalety to krew spływa normalnie wypływa ok 1łyżka stołowa., nie ma w niej skrzepow, czy któraś z pań miala podobnie. Dodam że krwawienie wystąpiło w terminie miesiączki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ