Krwawienie implantacyjne?
-
Część dziewczyny.
Mam pytanie. Wczoraj czyli 9dpo zauważyłam na papierze trochę jasnej czerwonej krwi. Myślałam,że @ sie rozkręca ale później czysto... dzisiaj sprawdzałam w środku sluz zabarwiony na jasny brąz,a na zewnątrz nic. Do okresu 3 dni...Do tego czuję lekki bol brzucha, temperatura pod pachą 36,9, w pochwie 37,8. Bardzo bym chciała żeby to była implantacja A Wy jak myślicie? Miała tak któraś? -
Trudno powiedzieć. Może to być implantacja, ale równie dobrze może to być @. Mierzysz temp. Codziennie, czy to twój jednorazowy pomiar? Poczekaj do terminu @ I jeśli krwawienie się nie pojawi, wykonaj test ciążowy.
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Hej,nie wiem czy w tym miejscu pisze co powinnam,ale moja sytuacja wygląda tak: mam cykle 30-31 dniowe, 28 stycznia powinnam mieć @, w nocy z czwartku na piątek miałam krwawienie, w sumie to takie jak w pierwszy dzień @, ale od piątku rana to już nie było krwi lecz brązowy śluz, z dnia na dzień aż do poniedziałku miałam takjakby rozowawy śluz. I teraz moje pytanie, czy to było plamienie? Czy możliwe ze jestem w ciąży? Dodam że dziś robiłam test i wyszedł niestety negatywny. Od paru dni mam zawroty głowy i delikatne bóle podbrzusza.Seatel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, bardzo proszę, czy możecie zerknąć na mój wykres? Plamię już któryś dzień. pierwszego dnia jeszcze miałam dni płodne, potem już nie, pierwsze dni plamienia to była dosłownie kropla krwi, a dziś całą wkładkę ponrudziłam. to chyba za szybko na implantację?
-
Dziewczyny, porada potrzebna. Zawsze jak czytałam o krwawieniu implantacyjnym to była mowa o czerwonym zabarwieniu, różowy śluz itp. No to teraz napisze jak t wyglądało u mnie. Cykle 28-29 dni. Owulacja 14 dnia. 11 i 12 dnia po owulacji brązowy, brunatny śluz. No i teraz 2 dni cisza. Tzn Brązowy śluz zniknął. Nie ma też okresu, ale wszystko mnie boli jak na okres. Wrażenie że zaraz dostane okres tez mam i z tego powodu jestem w wc przynajmniej co godz. Czy tak mogła sie objawić implantacja? Czy taki kolor sluzu tez jest przypisywany do tego zjawiska? I czy to plamienie może trwać 2 dni? Dodam tylko że nie było to mocne plamienie. Śluz był przy podcieraniu się i dosłownie 3 kropki przez cały dzień na wkładce.
-
Cześć dziewczyny!
Bardzo Was proszę o radę bo sama nie wiem co mam otym myśleć. Sytuacje opisze od początku.
Ostatnią miesiączkę miałam 23 kwietnia, cykle mam około 33 dniowe. Około 11 miałam owulacje, przytuliłam się z mężem w dni płodne. Wczoraj czuli 25dc zauważyłam biały śluz następnie lekko różowy, było go tylko troche. Wieczorem już był czerwony ale noe tak intensywnie jak przy miesiączce i nie było skrzepów. Dzisiaj od rana dalej czerwone plamienia. Okres powinnam dostać 26 maja.
Czy to może być plamienie implantacyjne? Na test myśle ze jeszcze za wcześnie, a myśle tylko o tym czy to może być ciąża czy dzieje się coś złego ☹️
Proszę dajcie znać czy któraś miała coś podobnego, ewentualnie czy wie co to może oznaczać?
Ściskam Was mocno ❤️ -
Raczej nic zlego nie moze sie dziac W takich sytuacjach trzeba czekac, az sytuacja sie rozwinie, tzn. co bedzie dalej.
Ja plamienie mialam w tylko jednej z trzech ciaz i to w tej pierwszej. Bylam w prac, poszlam do toalety i zauwazylam na bieliznie kilka kropelek raczej brunatnej krwi. Wiedzialam co to moze byc. Bylam w szoku. Pozniej szlam za pol godziny sprawdzic znowu i juz nic wiecej nie bylo, tak samo pozniej. -
Hej dziewczyny. Staramy się z moim o dzidzie. W tym cyklu zaniepokoiło mnie kilka rzeczy. Od 4 dnia przed @ mam zabarwiony na brązowo śluz. Na początku był prawie ze czarny na wkładce, teraz jest koloru kawy z mlekiem. Strasznie bolą mnie piersi i brodawki, na lewej mam strasznie dużo widocznych żył, na prawej troszkę mniej. Do kresu zostały 2 dni. Testowałam dzisiaj, wczoraj i dwa dni temu jednak cały czas negatywnie. Powinnam poczekać do dnia spodziewanej @? Specjalnie kupiłam testy digital z clearblue bo podobno wykrywają wcześniej ;/ a, jeszcze jedna rzecz. Ten brązowy śluz trwał przez dwa dni, dzisiaj już jest normalny przezroczysty. Co to może oznaczać? byłam na badaniach hormonalnych miesiąc temu. Lekarz powiedział ze wszystko jest w normieJoiie
-