Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Krwawienie implantacyjne ? Czy moze @ ?
Odpowiedz

Krwawienie implantacyjne ? Czy moze @ ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Drica78 Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny
    Nie mogę doczytac podobnego problemu wiec zakladam nowy watek
    Mam dola bo cos się dzieje ...

Nie potrafie jeszcze Czytac samej siebie I zwracam się o prosbę ...
    Wczoraj przypadal dzien mojej miesiaczki ... Przy zalatwianiu się spogladalam czy jest @ ! Kiedy podcieralam się zauwazylam blado rozowy sluz ...wlozylam wiec gleboko palca aby sprawdzic czy jest tego wiecej ... I bylo stosunkowo malo ... Po kilku godzinach wydobyla się brazowa wydzielina ... Przy zalatwianiu się nie wyplywala wraz z moczem musialam "zbadac " to wkladajac palucha
    Nie wyglada mi na okres gdyz u mnie okres poprostu zalewa mnie czy to mocno czy slabo ale rano pojawia się Zwykle z zywa krwia... A tu jest tak jak przy ostatnim dniu okresu brazowa brudna Krew ... Dzis obudzilam się rano I myslalsm ze moze łozko jest zalane ale nie ... Badajac się mam tylko brudna Krew
    I jest tego malo na tyle malo ze nie wydostaje się to ze mnie jak przy miesiaczce.... Boje się ze mo nie wyszlo znow ... Lub moze to wlasnie krwawienie implantacyjne ? Czy ktoras tak miala ?
    Boje się x

Ferrari
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob test plamienie moze wystepowac w okresie @ watek bedzie preniesiony do w oczekiwaniu na testowanie

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Drica78 Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Za odp
    Niestety znow się nie udalo .... To jest @ bo sie rozwinelo mocniej
    I znow przykro mi ;-(

Ferrari
  • ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny jeszcze jedna sprawa , czy ktoras po paru dniach od owulacji zauwazyla nitki krwi w sluzie? nie mialam tak wczesniej i nie wiem co to moze oznaczac....

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ