X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Krwawienie implantacyjne ? Czy moze @ ?
Odpowiedz

Krwawienie implantacyjne ? Czy moze @ ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Drica78 Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny
    Nie mogę doczytac podobnego problemu wiec zakladam nowy watek
    Mam dola bo cos się dzieje ...

Nie potrafie jeszcze Czytac samej siebie I zwracam się o prosbę ...
    Wczoraj przypadal dzien mojej miesiaczki ... Przy zalatwianiu się spogladalam czy jest @ ! Kiedy podcieralam się zauwazylam blado rozowy sluz ...wlozylam wiec gleboko palca aby sprawdzic czy jest tego wiecej ... I bylo stosunkowo malo ... Po kilku godzinach wydobyla się brazowa wydzielina ... Przy zalatwianiu się nie wyplywala wraz z moczem musialam "zbadac " to wkladajac palucha
    Nie wyglada mi na okres gdyz u mnie okres poprostu zalewa mnie czy to mocno czy slabo ale rano pojawia się Zwykle z zywa krwia... A tu jest tak jak przy ostatnim dniu okresu brazowa brudna Krew ... Dzis obudzilam się rano I myslalsm ze moze łozko jest zalane ale nie ... Badajac się mam tylko brudna Krew
    I jest tego malo na tyle malo ze nie wydostaje się to ze mnie jak przy miesiaczce.... Boje się ze mo nie wyszlo znow ... Lub moze to wlasnie krwawienie implantacyjne ? Czy ktoras tak miala ?
    Boje się x

Ferrari
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob test plamienie moze wystepowac w okresie @ watek bedzie preniesiony do w oczekiwaniu na testowanie

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Drica78 Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Za odp
    Niestety znow się nie udalo .... To jest @ bo sie rozwinelo mocniej
    I znow przykro mi ;-(

Ferrari
  • ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny jeszcze jedna sprawa , czy ktoras po paru dniach od owulacji zauwazyla nitki krwi w sluzie? nie mialam tak wczesniej i nie wiem co to moze oznaczac....

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ