Krwawienie po owulacji
-
Witam potrzebuje pomocy
Mam cykle około 35 dniowe okres miałam od 1 do 7 lutego
21 lutego pojawiły się dziwne plamienia (11 dni przed okresem)(blado różowy śluz z nitkami krwi ) trzy dni później tzn 24 lutego dostałam okres(chyba?) krwawienie było dziwne na początku z przerwami tzn było rano potem dopiero wieczorem 25 I 26 lutego krwawienie było bardzo silne plus bardzo duza ilość skrzepow ale nie było żadnego bólu brzucha I innych dolegliwości a przy innych okresach zawsze jest. Teraz jest 8 dzien okresu nie krwawię ale pojawia się identyczne plamienie jak przed okresem czyli nitki krwi w sluzie (bardzo mało) co to może oznaczać? To był okres czy jakieś inne krwawienie?Czy mogę na pewno wykluczyć ciążę? Proszę o pomoc -
Cześć dziewczyny,
Już kilka miesięcy staramy się z mężem o dziecko.
Mam długie cykle- 38-41 dni.
Zrobiłam badania hormonalne i zmartwiło mnie wysokie LH.
3 dnia cyklu LH 23,40 a FSH 6,79.
Wyszedł mi też podwyższony testosteron 50,90.
Co uważacie ? Martwię się, że to moja wina i nigdy nie zajdę w ciąże. Niedługo kończę 34 lata wiec najmłodsza już nie jestem, a bardzo chciałabym już mieć dziecko:( -
Saraxxxxxxx wrote:Witam potrzebuje pomocy
Mam cykle około 35 dniowe okres miałam od 1 do 7 lutego
21 lutego pojawiły się dziwne plamienia (11 dni przed okresem)(blado różowy śluz z nitkami krwi ) trzy dni później tzn 24 lutego dostałam okres(chyba?) krwawienie było dziwne na początku z przerwami tzn było rano potem dopiero wieczorem 25 I 26 lutego krwawienie było bardzo silne plus bardzo duza ilość skrzepow ale nie było żadnego bólu brzucha I innych dolegliwości a przy innych okresach zawsze jest. Teraz jest 8 dzien okresu nie krwawię ale pojawia się identyczne plamienie jak przed okresem czyli nitki krwi w sluzie (bardzo mało) co to może oznaczać? To był okres czy jakieś inne krwawienie?Czy mogę na pewno wykluczyć ciążę? Proszę o pomoc
Hej czy wyjaśniło się u Ciebie skad te krwawienia .?? -