Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Delia wrote:widze,ze tu wiecej nas na czwartek
naliczylam juz:
- mmmargi24
- violaczela
no i mnie sama
kto jeszcze na czwartek ?
Fidelissa - trzymam kciuki i nie tylko !!!
Ja mam niby termin w środę biorąc pod uwagę cykl 32 dniowy ale w zeszłym miesiącu miałam 28 dniowy wiec nie wiem czy czekać do środy czy już jutro spróbować?.
Pozdrawiam:))
-
nick nieaktualny
-
Hej czy ja sie moge przylaczyc do czwartkowych testujacych? Termin @ mialam na wczoraj, ale w zwiazku z tym ze w sobote test niby wyszedl ale po czasie to stwierdzilam, ze poczekam kilka dni bo akurat w czwartek przyjmuje moj ginekolog i jakby co to od razu wskocze na fotel;)
Witaj mmmargi24 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zatestowalam dzis choc dopiero 9 dpo, wynik jest niewazny bo zabarwilo tylko polowe pola i to z kreska ciazowa widoczna , kreska testowa pojawila sie dopiero po jakis 15 min, po cichu mam nadzieje i jutro powtarzam
Manieczka86, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Ja zatestowalam dzis choc dopiero 9 dpo, wynik jest niewazny bo zabarwilo tylko polowe pola i to z kreska ciazowa widoczna , kreska testowa pojawila sie dopiero po jakis 15 min, po cichu mam nadzieje i jutro powtarzamNiedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ah te tempki!!!!
człowiek się kładzie spac..zamiast koło meza to koło z termometra
...potem w nocy jak sie budzę to sprawdzam ktora godzina aby przypadkiem nie wstac bo zaburzę poranny pomiar
masakra!!!
NO JAK NA SMYCZY !!! ))
Waniulka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolączela wrote:a po ilu dniach od owulacji robiłas test ?
wg. ostatniego cyklu to @ powinna być w poniedzialek ale nie było a w niedziele zrobilam test i był negatywny. Więc w sumie to byłam pewna że dziś też bedzie jedna kreska a tu bach.violączela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny