X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kto będzie testował w tym tygodniu ?
Odpowiedz

Kto będzie testował w tym tygodniu ?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i powtorzylam test, ten jednak nie raczyl obdarzyc mnie dwoma kreskami :) , jest tam niby jakis cien ale i takie mi wychodzily a w ciazy nie bylam, pocieszeniem jest pnaca sie do gory tempka

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej ja się pochwalę wam dzisiaj :-)
    zobaczyłam na teście dwie kreseczki (co prawda już wczoraj , ale dzisiaj chciałam powtórzyć test i żadna kreseczka z testu nie uciekła :-))

Fidelissa, Manieczka86, Delia, magdzia26, M4DZI4 lubią tę wiadomość

• Marronek Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmmargi24 wrote:
    zobaczyłam na teście dwie kreseczki (co prawda już wczoraj , ale dzisiaj chciałam powtórzyć test i żadna kreseczka z testu nie uciekła :-))

No to gratulacje :)
    Ja się zastanawiam czy też nie za testować - za 2 dni powinien być okres, a na razie zero typowych objawów z nim związanych.

mmmargi24 lubi tę wiadomość

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje !!!!!

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmmargi24 wrote:
    Gratulacje:)))

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dostać @ w poniedziałek. Taki mi wyliczył Ovufriend. I pewnie cholerna małpa przyjdzie bo już dzisiaj zauważyłam takie tycie, tycie plamienie na wkładce. A taką dużą nadzieję miałam, że może tym razem się uda. Zaliczyłam monitoring w tym cyklu i jajo cudownie pękło w 15 dniu cyklu. Aż mój lekarz klasną w ręce. Przytulanko było 12 h wcześniej. I co i dupa.

• Lamia Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue wg mnie za szybko zrobiłaś testa.
    Ja robiłam w dniu @ i był taki bledzioch że aż na betę poszłam bo to naprawdę trzeba było mieć szkło powiekszajace żeby coś dojrzeć. A dzidziunia jest wiec powodzenia za kilka dni

A brzuch @owo mnie bolał jak nigdy

Powodzenia!!!

b5ks8hx.png
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety klapa nic. taki długi cykl tyle czekania , i jest @, a juz miałam nadzieje, no cóż . czekam i mierze kolejny cykl.

Violączela
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj robiłam test,niestety negatywny. Ovu pokazuje @ na niedzielę, więc nie pozostaje mi nic innego jak czekać do niedzieli. Jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie to będę testować. Mam jednak dość silne bóle brzucha,więc nie spodziewam się cudów.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • niiga Debiutantka

Wysłany: 6 lutego 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem nowa i chciałabym do was dołaczyć. Okres miałam 12 stycznia owulacja 29stycznia ( tak po usg bylo widac) czyli dzis mam 26 dzien cyklu okres mam różnie. jak myslicie kiedy moge wykonac pierwszy test.

niiga
  • Delia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje zakreskowanym :))
    Ovuna dzis wyliczyl mi @ ale jej nie dostalam;
    Rano jutro sobie zatestuje, a co tam :)
    Moglabym poczekac jeszcze troszke ale mnie korci :)

Violaczela 3maj sie!! A Ty Olitka jak?

Czy ktos tez testuje w pt.?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 18:13

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • beatka2912 Debiutantka

Wysłany: 6 lutego 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ! I ja dołączam do Was. To mój pierwszy cykl w staraniach, okres miałam 10 stycznia, owulację 24 stycznia, dziś ovu wyznaczyło mi @ , ale jak narazie nie ma. Ale test niestety dzisiaj wyszedł niegatywnie. Jak myślicie, testować jutro, czy poczekać, czy @ przyjdzie?

• niiga Debiutantka

Wysłany: 6 lutego 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile dni po owulacji zaczynacie testowac??

niiga
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja test robiłam 14 dni po . w 1 dniu po spodziewanej @.

Violączela
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzis mega wzdecia, normalnie tak mi brzuch rozsadza, tylko po czym? Nie mam boli malpowych tylko takie inne, zblizone, a co najciekawsze to nie bola mnie piersi jak to zawsze bywa, wiec daje mi to nadzieje :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robiłam 14 dni po owulce test

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Jestem tu po raz pierwszy więc od razu wybaczcie jak coś się powtórzę, ale potrzebuję porady bo zwariuję

zaczynamy z mężem starać się o bobaska no i tak wyszło że miało byc w marcu,ale "załapaliśmy się " w lutym ale to dłuuuga historia. więc: cykle mam długie bo aż 42 dni ale regularne , w tym miesiącu owulacja miała być 2.02(niedziela) w czwartek przed zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny. Nie przytulaliśmy się bo jakoś jeszcze nie planowaliśmy,od poniedziałku dopiero mnie zaczęły boleć jajniki, ale we wtorek (4.02)postanowiliśmy popróbować o tak no i przed wieczornym przytulaniem test znowu wyszedł pozytywny, maż skończył we mnie(wciąż jajniki bolały). Na następny dzień-środa,test negatywny , ból nadal był-przestał dopiero w czwartek boleć, przez dwa dni po stosunku czułam bulgotanie w brzuchu ale przeszło.

Powiedzcie mi proszę,czy to możliwe że mogę być w ciąży za 2 tyg. czy raczej plemniki "nie zdążyły na czas"? szukałam na wszystkich mozliwych forach,ale nic nie znalazłam..

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź,
    Aga

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro testuję!
    Choć wg monitoringu to cykl bezowulacyjny, ale skoro @ nie przyszła i wykres wygląda dobrze, to obsikam jutro test.

Manieczka86 lubi tę wiadomość

• madleni Znajoma

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zamiar powstrzymać się do środy z testowaniem, o ile wcześniej nie przyjdzie @. Mam tempkę całkiem inną niż w poprzednich cyklach, ale na nic nie liczę, bo znowu się rozczaruję.

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cień cienia.
    Powtórka jutro.

sylwia1985 lubi tę wiadomość

‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ