Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmmargi24 wrote:hej hej ja się pochwalę wam dzisiaj
zobaczyłam na teście dwie kreseczki (co prawda już wczoraj , ale dzisiaj chciałam powtórzyć test i żadna kreseczka z testu nie uciekła )
No to gratulacje
Ja się zastanawiam czy też nie za testować - za 2 dni powinien być okres, a na razie zero typowych objawów z nim związanych.mmmargi24 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam dostać @ w poniedziałek. Taki mi wyliczył Ovufriend. I pewnie cholerna małpa przyjdzie bo już dzisiaj zauważyłam takie tycie, tycie plamienie na wkładce. A taką dużą nadzieję miałam, że może tym razem się uda. Zaliczyłam monitoring w tym cyklu i jajo cudownie pękło w 15 dniu cyklu. Aż mój lekarz klasną w ręce. Przytulanko było 12 h wcześniej. I co i dupa.
-
blue wg mnie za szybko zrobiłaś testa.
Ja robiłam w dniu @ i był taki bledzioch że aż na betę poszłam bo to naprawdę trzeba było mieć szkło powiekszajace żeby coś dojrzeć. A dzidziunia jest wiec powodzenia za kilka dni
A brzuch @owo mnie bolał jak nigdy
Powodzenia!!! -
Ja dzisiaj robiłam test,niestety negatywny. Ovu pokazuje @ na niedzielę, więc nie pozostaje mi nic innego jak czekać do niedzieli. Jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie to będę testować. Mam jednak dość silne bóle brzucha,więc nie spodziewam się cudów.
-
gratuluje zakreskowanym )
Ovuna dzis wyliczyl mi @ ale jej nie dostalam;
Rano jutro sobie zatestuje, a co tam
Moglabym poczekac jeszcze troszke ale mnie korci
Violaczela 3maj sie!! A Ty Olitka jak?
Czy ktos tez testuje w pt.?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 18:13
mmmargi24 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ! I ja dołączam do Was. To mój pierwszy cykl w staraniach, okres miałam 10 stycznia, owulację 24 stycznia, dziś ovu wyznaczyło mi @ , ale jak narazie nie ma. Ale test niestety dzisiaj wyszedł niegatywnie. Jak myślicie, testować jutro, czy poczekać, czy @ przyjdzie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Jestem tu po raz pierwszy więc od razu wybaczcie jak coś się powtórzę, ale potrzebuję porady bo zwariuję
zaczynamy z mężem starać się o bobaska no i tak wyszło że miało byc w marcu,ale "załapaliśmy się " w lutym ale to dłuuuga historia. więc: cykle mam długie bo aż 42 dni ale regularne , w tym miesiącu owulacja miała być 2.02(niedziela) w czwartek przed zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny. Nie przytulaliśmy się bo jakoś jeszcze nie planowaliśmy,od poniedziałku dopiero mnie zaczęły boleć jajniki, ale we wtorek (4.02)postanowiliśmy popróbować o tak no i przed wieczornym przytulaniem test znowu wyszedł pozytywny, maż skończył we mnie(wciąż jajniki bolały). Na następny dzień-środa,test negatywny , ból nadal był-przestał dopiero w czwartek boleć, przez dwa dni po stosunku czułam bulgotanie w brzuchu ale przeszło.
Powiedzcie mi proszę,czy to możliwe że mogę być w ciąży za 2 tyg. czy raczej plemniki "nie zdążyły na czas"? szukałam na wszystkich mozliwych forach,ale nic nie znalazłam..
Pozdrawiam i liczę na odpowiedź,
Aga