Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam. Ja testuję w niedzielę. Póki co mam delikatne pobolewania podbrzusza i śluz biały, gęsty, grudkowaty. Staram się o trzecie dziecko, ale kurcze nie pamiętam jakie były początki w poprzednich ciążach...11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
nick nieaktualny
-
Gratuleję blue Ja też testuję w walentynki i marzę o prezencie dla męża ale nie mam zbytnio złudzeń po tylu staraniach już tracę po mału nadzieję zwłaszcza że w tym cyklu chorowałam i nie było zbyt dużo przytulanka :(Zostało mi tylko liczyc już na łut szczęscia jak u Ciebie blue..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
w sumie pierwszy raz udzielma się na forum. W litopadzie miałam laparoskopię, enometrioza IV stopnia, bezobjawowo... poza bolesnymi miesiączkami, nie wykryta na badaniach wczesniejszych i dane 3 miesiące przez lekarzy na naturalne zajście. Pełna wiary i optymizmu, bo z natury taka jestem i zazwyczaj większość rzeczy się udaje stanęlam pod ścianą... ale nic, kochamy się , probujemy... wierzyłam mocno ze ten cykl będzie tym właściwym ale dziś dostała bezbolesnego lekkiego krwawienia... w sumie widocznego na papierze toaletowym ale na bieliźnie nie. Czy jest szansa ze to implantacyjne? Wzracam się do Was kobiety moje bardziej być może doświadczone... ponizej tez mój cykl. Mogę liczyc na szczerą informację? Ściskam z czułością i zrozumieniem, każda z nas marzy teraz o tym samym i tego Wam życzę
-
nick nieaktualny