Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jesli chodzi o bol brzucha w ciazy to mnie to tez zdziwilo ale boli -niestety, w 2 dni jeszcze przed testem i spodziewanym okresem to mialam takie bole ze myslalam ze faktycznie @ nadejdzie. Zreszta do tej pory czasami przez caly dzien mnie brzuch pobolewa jak na okres( mimo ze juz jestem w 16 tyg ciazy)ale o mniejszym nasileniu, wtedy lykam nospe i na drugi dzien przechodzi. Zycze powodzenia starajacym sie i gratuluje tym ktorym test juz wyszedl
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybilibili wrote:
W trakcie każdego cyklu jest tylko kilka dni płodnych, w trakcie których możesz zajść w ciążę. Są to 3 dni przed owulacją i najwyżej 2 - po jajeczkowaniu. Komórka jajowa może zostać zapłodniona najwyżej 24 godziny po jej uwolnieniu.Enigma 34 lubi tę wiadomość
-
zagubiona kochana ja jutro testuję!Cykle mam 28 dniowe, @ powinna być w sobotę, ale że jutro Walentynki to się skuszę! Już mi nawet przyszło do głowy żeby dziś zrobić test bo bóle typowo @ przyszły i mnie stresują, zabierają nadzieję ale kobitki wyżej piszą że miały takie bóle w terminie spodziewanej @ a przyszła fasolka! Ten cykl miałam całkowicie wyluzowac i tak też było do momentu oczekiwania na @ cholera!Stresy mnie łąpią i nadzieję chcą zabrać!!!enopka
-
Ja też testuję jutro, ale nadzieji dużej nie mam w tym cyklu,i w zasadzie pewnie bym wcale nie testowała tylko czekała na @ ale że będą walentynki to się skuszę, to będzie mój 14dpo więc wynik powinien już byc wiarygodny.3mam kciuki za wszystkie testujące w tym tygodniu!!