Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też się bardzo bardzo łudzę, wczoraj zrobiłam test - negatywny, jutro termin@. Od środy mnie pobolewa tak typowo okresowo troche i kłuje w jajniku a tempka powyżej 37 stopni. Nadzieja nadzieja nadzieja.Jutro zrobię chyba test z porannego moczu ale tak sie boję rozczarowania mimo że jestem na to gotowa;/enopka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie tempka nieco odbiła ale test nadal - pogrywa ze mną @LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dziewczyny ja będę testować w czwartek (20.02). W poprzednim cyklu przeżyłam ciążę biochemiczną, a w tym cyklu na wszelki wypadek lekarz kazał mi brać luteinkę. Najgorsze, że mierzona temperatura nic mi nie może powiedzieć, ponieważ luteina podnosi temperaturę. Mam nadzieję, ale boję się kolejnego rozczarowania. Byle do czwartku, staram się o tym nie myśleć, ale same wiecie jak jest......
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
e3w3a wrote:Ja nie wytrzymałam i pobiegłam do apteki i zrobiłam test dziś. I oczywiście jedne (dosłownie JEDNE) wielkie nic! To mój 13 dpo. Ehh czemu to nie wychodzi?2 cykl starań po łyżeczkowaniu;/
Ja miałam zabieg 8 listpoada obecnie jest to mój 4 cykl i dopiero 3 był owulacyjny. Nic sie nie martw, daj organizmowi dojść do siebie i przede wszystkich "odpuść" sobie zachodzenie w ciaze, a zobaczysz jak szybko w nia zajdziesz:)
powodzenia i trzymam kciuki:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek