Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane!
Ja testuję jutro, o ile do wieczora nie przyjdzie @.
Mam lekkie plamienia, a raczej brudzenia- takie ciemne gluty z kremowym śluzem(sory za realizm.
Myślicie,że to @, czy jest szansa na pozytywny wynik jutro?
-
Ja dalej czekam na @, już tydzień i nie ma a testy dalej nic. Byłam dziś w laboratorium i zrobiłam betę Hcg, jutro wynik. Trzymajcie kciuki, oby te walentynki przyniosly szczescie. Ja trzymam za wszystkie testujące jutro
Saramago lubi tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Kochane!
Ja testuję jutro, o ile do wieczora nie przyjdzie @.
Mam lekkie plamienia, a raczej brudzenia- takie ciemne gluty z kremowym śluzem(sory za realizm.
Myślicie,że to @, czy jest szansa na pozytywny wynik jutro?
mam dzisiaj to samo, termin @ wg ovu na jutro.
zatestowałam, ale nie chcę się nakręcać, bo krecha to ledwo widoczna krecha na pre test odczytana po 20 min. a teraz to juz nawet znikła więc pewnie nic z tego... oby wytrzymać do jutra, kciukam.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
No a ja nie wytrzymałam... 8 dpo a ja w środku dnia zrobiłam test. O ile nie zwariowałam, to na teście są dwie kreseczki tylko jedna jest baaaaaaardzo jasna... Nie chcę sobie robić zbyt wielkich nadziei, może źle widzę. Ale tak bardzo bym chciała żeby to się okazało prawdą. Temperatura od 5 dni w okolicach 37,1, delikatniejsze niż na @ bóle, częstomocz i ból głowy. Może się udało...?11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale mocniejsza niz wklejałąm ostatnio? dla mnie to maja byc 2 tłuste kreski bo czesto mam cienie cieni ale nie takie bladziochy wiec może
11dzien po owu więc wcześnie
ale czemu tempka spada??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 15:18
-
U mnie też taki mega cień ale później zniknął jezu to czekanie,
a kłuje Was coś? mnie i kłuje i mam ciągnięcia takie jakieś niby pachwina niby jajnikLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Hm, dlatego ja staram się podchodzić do tego dzisiejszego testu z meeega dystansem, chociaż gdzieś tam podświadomie robię sobie nadzieje że coś z tego będzie. Dla mnie byłoby to trzecie dziecko ale mimo to nie potrafię wyluzować...11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek