Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwszy test zrobilam 8 dpo, wyszla jasna bardzo cienka kreseczka. 9 dnia byla baardzo jasna, ledwo widoczn. A dzis wieczorem juz piekna, nie pozostawiajaca watpliwosci. Teraz czekam na siostrzyczke dla moich chlopcow . Dodam ze to byl cykl (po nieudanych 2) z castagnusem, lnem, wiesiolkiem, zelem conceive i dieta bezglutenowa scisla. Jak ktos ma hormony ok a ma problemy z zajsciem to niech zrobi badanie na celiakie bo ja dopiero na diecie zaszlam.11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
nick nieaktualny
-
Paulina 1983 o badaniu na celiakie mowilam powaznie. Nietolerancja glutenu moze nie dawac zadnych objawow a powodowac bezplodnosc. Poki bylam na diecie to bez problemu zaszlam w poprzednie ciaze, w pierwszych cyklach. Potem zaczelam jesc wszystko i sie zrobil problem. Jestem pewna ze niektore z dziewczyn starajacych sie z ovufriend wlasnie ma celiakie...11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
nick nieaktualny
-
Wszystkim dziewczynom gratuluję !!
Ja dziś jestem w 10 dpo zrobiłam i test i nic ... nawet cienia cienia ... troszkę się spodziewałam. Wiem, że jest wcześnie. Wiem, że pewnie nic z tego nie wyjdzie.. Ale tak bardzo bym chciała .. w środę idę na betę aby mieć pewność.
Myśliscie, że w 13 dpo z krwi już coś wyjdzie ? -
Nie mam pojęcia jaką mam fazę lutealną. Moje cykle są bardzo nieregularne. A na ovufriend to mój 3 cykl z czego tylko jeden był owulacyjny i wtedy fl trwała 9 dni..
malu wrote:Fasia, jeśli masz fazę lutealną 14 dniową, to na pewno wynik będzie wiarygodny. -
a ja wróciłam wlaśnie z bety. Bo testy negatywne a @ nadal brak. Ponic mam 14fl a cykle zwykle 26dniowe... dzisiaj już 17fl... zwariuje. nie wiem o co kamanLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Gosia9020, test powinien już pokazać. U mnie jest 11 dzień po ovu i kreseczka jest druga, ale jeszcze słaba. Test pink pokazał już w 8 dniu kreskę grubości włosa. Myślałam, że to błąd, ale dziś jest już ładna choć jasna kreska. Więc powtórz test i powodzenia11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny