Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Beta <1,00 a więc czekam na @ ech....LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
xpatiix3 myślę, że właśnie te tanie testy są dobre. Ja dziś z ciekawości zrobiłam pretest na którym był tylko ślad kreski i test z allegro który pokazał ładną choć bladą jeszcze kreseczkę. Przy poprzednich dzieciach też używałam testów z allegro które bezbłędne były.11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
Silkroad no to super, bo dzisiaj akurat kupiłam, żeby wypóbować, pewnie gdzieś w środe a może i jutro będą, fajnie by było znowu zobaczyć te dwie kreseczki Mam już rocznego synka i chciałabym w tym roku ponownie zostać mamusią, ale zobaczymy jak życie się potoczy ,póki co się nie nastawiam bo jakoś się nie przyłożyliśmy w tym cyklu zbytnioLivia
Nela
Marcel
-
sla.s wrote:Fasia już po 48h od owulacji będzie powyżej 5 jeśli zaszłaś.
To w takim razie skoro dziś mam 10 dpo i zrobiłam test ciążowy i nie ma na nim ani cienia kreseczki tzn, że raczej się nie udało ? Boże tak bardzo tego pragnę ... -
nick nieaktualny
-
Witam . Tez mialam zamiar testowac za 4 dni kiedy. Ale nie wytrzymalam i zatestowalam dzisiaj po godzinie 19 . Jest to dopiero 10 dzien po owulacji . Nie moglam uwierzyc ale moim oczom ukazała sie druga bladziutka kreseczka .Nie moge doczekac sie rana zeby powtorzyc test
efcia, Lillith lubią tę wiadomość
-
U mnie też 10 dpo i nawet cienia nie ma ... A Tobie gratuluję !
misiulka2000 wrote:Witam . Tez mialam zamiar testowac za 4 dni kiedy. Ale nie wytrzymalam i zatestowalam dzisiaj po godzinie 19 . Jest to dopiero 10 dzien po owulacji . Nie moglam uwierzyc ale moim oczom ukazała sie druga bladziutka kreseczka .Nie moge doczekac sie rana zeby powtorzyc test -
misiulka gratulacje, jutrzejszy test potwierdzi tylko dzisiejszy ja też w gorącej wodzie kąpana, ale boje się tego, że znowu się zawiodę hehe ale zapewne i tak zacznę od środy robić testy, póki nie zobaczę wyraźnych 2 kresek jeżeli nie pozostaje następny miesiąc
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które testują w tym tygodniu Trzymajcie i za mnie, oby się w końcu udało to już 10 cykl a w 14dc już był piękny pęcherzyk 21/22mm , oby wyrosła z Niego cudna fasolka w końcu 15/16dc owu była, 27 lub 28dc może zobaczę drugą kreseczkę oby, bo w piątek wizyta kontrolna u endo, więc dobrze by było wiedzieć
A i pytanie jeszcze mam, czy któraś z Was robiła może betke w DIAGNOSTYCE.? ile kosztuje taka na cito.? żeby np. za godzine dwie mieć wynik.? bo musze mieć pewność przed wizytą u endo, żeby w razie czego zmienić dawke leków albo zmienić jeLivia
Nela
Marcel
-
gosia nie ma znaczenia czy strumieniowy czy paskowy czy płytkowy ważna czułość ja na testowanko zamówiłam sobie dzisiaj testy na allegro o czułości 10ml
misiulka jak już Ci zazdroszczę ja mam dzisiaj 5dpo, w 8dpo idę.do gina mam nadzieję, że się dowiem, że na przykład szyjka wygląda na ciąże albo coś myślicie, ze to możliwe żeby coś zobaczył? ma fl 12 -
Ja naleze do bardzo niecierpliwych, przez te 7 miesiecy staran zrobilam tyle testow ze szkoda mowic , ale na zadnym nie widzialam ani cienia cienia . Pierwszy raz dlatego jestem taka szczesliwa , ale jednoczesnie boje sie ze jutro nie wyjdzie nic . Ze moze jakis felerny test albo cos ....
-
nick nieaktualnyniutek wrote:Ale masz króciutkie cykle, czy to normalne?
Wiem,że króciutkie i z wczesną owulacją. Być może dlatego tak długo nie udało mi się zajść w ciąże,bo skupialiśmy się na serduszkowaniu:)głównie 13-14dc czyli już po owulacji. Dopiero od 3 cykli porządnie mierze temperaturę a w tym cyklu w ruch poszły tez testy owulacyjne. Jutro idę na betę z krwi,może już coś pokaże.