Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a co powiecie na to: 10 dpo test pokazal 2 kreski i od tamtej pory nic sie nie zmienia. Co rano pokazuje jasna kreske w tym samym kolorze. Moze to oznaczac ze ciaza sie nie rozwija? Dzis jest 13 dpo i kreska jasna jak w ostatnich dniach. Objawy sa, temp 37 utrzymuje sie. Jutro ide na bete...11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
nick nieaktualnySilkroad wcale nie oznacza to, że ciąga się nie rozwija.
Dziewczyny wiem, że dla was to AŻ albo to TYLKO test płytkowy. Wcale nie musi być wielkiej różnicy w kolorze drugiej kreski albo w ogóle może nie być. Tutaj jest mowa o tym kiedy jest "cień cienia", a później jest widoczniejsza kreseczka i tyle.
Beta jest najlepszym rozwiązaniem i wizyta u ginekologaLillith, Kasandra lubią tę wiadomość
-
Dzięki sla.s, uspokoiłaś mnie. Bo to jest błąd, powtarzanie testów. Kupiłam na allegro większą ilość i sobie pomyślałam, że je wykorzystam. Pierwszym dzieckiem zrobiłam jeden, potem betę i było ok. Tak samo drugim, a teraz się wkręcam w jakieś podejrzenia. No, oczywiście że nigdy nie wiadomo czy ciąża się utrzyma. Jutro idę na krew i niech się dzieje wola nieba...11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
nick nieaktualny