Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Silkroad ja robiłam betę w 32gim dniu cyklu i jej wynik to 38,19
A teraz ten wynika ma 10 centymetrów i waży 100 gram więc nie wiem ale ja bym poszła na betę za dwa dni o zobaczyła jak przyrasta a puki co cieszyła sie ciążą którą oznacza wynik powyżej 5
Powodzenia. trzymam kciuki!!! -
hmmm możesz mieć czułe testy po prostu. Ja w pierwszej ciąży robiłam popołudniu w dniu miesiączki i wyszła ładna kreska, teraz w drugiej dwa dni po terminie wyszedł cień cienia i dlatego poszłam na betę
Ja bym wagę przywiązywala do bety któa świadczy o ciązy a te testy, może bardzo czuły po prostu ten Twój był -
nick nieaktualnySilkroad dobrze wychodzi Ci beta jeśli to Twój 29 dzień cyklu.
Normy beta hCG dla poszczególnych tygodni ciąży, licząc od daty ostatniej miesiączki (LP-last period):
3 LP --- 5 – 50 mIU/ml
4 LP --- 5 – 426 mIU/ml
Tu się zgadza.
Normy beta hCG dla poszczególnych tygodni ciąży, licząc od terminu owulacji, tydzień ciąży mlU/ml:
3 – 4 tydzień od owulacji – 9 – 130
Tu też się zgadza.
Może miałaś później owulacje.
Nie zamartwiaj się na zapas bo ważny jest przyrost hcg a nie mIu/ml
powtórz betę po 48h. Jeśli prawidłowo wzrasta to jest dobrze.
-
Powtórzę w sobotę, mam nadzieje że wtedy już się uspokoję. Temp niby dziś wzrosła ale czuję jakby piersi bolały mniej... Może się wkręcam znowu. No tak czy inaczej muszę czekać i jak nic się w międzyczasie nie wydarzy to w sobotę krew. Dziś jest 28 dzień cyklu.11.03.2010 Kacperunio
12.08.2011 Michaś
23.02.2014 [*] Aniołek -
nick nieaktualnyJa od początku ciąży gdyby nie to, że zrobiłam test "ot tak" ok 6 tygodnia to nie wiedziałabym, że jestem w ciąży (byłam 1 cykl po łyżeczkowaniu i nie wiedziałam kiedy spodziewać się @). 0 jakichkolwiek objawów a test pozytywny - nawet bety nie robiłam, zdałam się na los i nie nakręcałam się.