kto testuje w niedziele 13 lipca?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coraz nas więcej - nawet na późniejszy termin
Od razu raźniej.
nie wiem, jak Wam - ale mi się bardzo niecierpliwi i przy 5 cyklu starań mam jakieś nikłe nadzieje ... Eh .
tak bardzo chciałabym się miło zaskoczyć
Czujecie coś? ja mam tylko pobolewanie jajników i ćmiący ból krzyża... ale tak mam co miesiąc i co cykl. -
nick nieaktualnyMalaCzarna zycze tobie tego samego Mi sie tez juz bardzo niecierpliwi Emiliada, i tak co miesiac Ale tak juz jest,jak sie o czyms ciagle mysli, to zawsze czas mija pomalu Ja mam dlugie cykle, nieraz po 38 dni,to dopiero mi sie dluzy Musimy sie uzbroic w cierpliwosc..i tak nad tym nie myslec,to szybciej nam zleci.. wiem wiem.. to wlasnie najtrudniejsze Zycze wam milego i slonecznego popoludnia
MalaCzarna, Emiliada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie mam żadnych objawów, bo u mnie dopiero 15 dc. Owu była 12 dc, więc jeszcze zagnieżdżenia nie było, jeśli w ogóle będzie (oby,oby,oby!!!).
Jak testujecie? Ja wybieram się na betę, nie ufam sikanym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 20:23
-
MalaCzarna - ja siknę - tak sobie myślę, że na betę postawię, jak mi sikaniec nie da pewności całkowitej, że albo coś jest albo nie
Aga241 - masz to co ja. ja mam strasznie nieregularne cykle... bo od urodzenia Córki w 19 tc - to wahają mi się od 31-38 dni... zazdroszczę tym, co mają jak w zegarku 28 i basta!
teraz byłam chora, więc sądzę, że nici... eh. Miałam zapalenie krtani, od czasu do czasu mnie gorączka męczyła.. także nie sądzę, żeby ten cykl był mój.
Ale trzymam kciuki za nas wszystkie!
-
nick nieaktualnyDokladnie.. te co maja co 28 dni nie musza tyle co my czekac cak bum okres i nastepny cykl..a my czekamy i czekamy az wkoncu i tak zawita @.. ale kiedys w koncu sie musi udac ! Jak narazie tez nie mam zadnych objawow.. ale przy pierwszej ciazy tez nie mialam az do 7 tygodnia ciazy. Wszystko mozliwe, kazda z nas jest inna Czekam na wasze pozytywne testy,abym mogla kazdej z was gratulowac
-
nick nieaktualnyJa zanim zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne miałam cykle 29-35 dniowe. Po tym, gdy przestałam brać mam tak 28-30 dniowe, a tu ten cykl nagle 26 dniowy (chyba, a przynajmniej na to wychodzi, bo owu była 12 dc). Czyli u mnie pomimo tego, że raczej krótkie, to i tak wielka niewiadoma...
-
MalaCzarna, w sumie fajnie ja na owy czekam 3 tygodnie ehh a tak, ledwo skończy się plamienie - i pyk - można zacząć starania.
A jak sprawdzacie owu? Robicie monitoring? czy testy?
Ja niestety nie wiem nigdy (nie czuję, nie potrafię dobrze zinterpretować testu ani temperatury), kiedy miałam owu - przeliczam dopiero na koniec cyklu -
nick nieaktualny