X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie kto testuje w niedziele 13 lipca?
Odpowiedz

kto testuje w niedziele 13 lipca?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna wrote:
    Ehhh... A u mnie nie wiadomo czy była owu. Za mały skok temperatury. :(

Moze jestes dopiero przed.. =) Mi niby owu zaznaczylo owulacje, ale nigdy nie jestem do konca pewna,czy tez w zaznaczony dzien wystapila..

MalaCzarna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może. :(

• Emiliada Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna - ja niestety nie doradzę, 5 cykl siebie obserwuję i niestety nadal nic nie wiem...
    eh.
    i pobolewa mnie krzyż. mam wrażenie, że im bardziej chcę się poobserwować, tym więcej różnych objawów czuję :)

f2w3s65gudn84bn0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tak właśnie jest z tymi objawami. Im więcej się myśli tym więcej objawów.

• pompon Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja dzisiaj zatestowalam, bez sensu, oczywiscie jedna kreska. Jestem prawie pewba ze owu byla ok. 20 dnia a nie tak jak zaznaczyl program. Wiec caly czas jeszcze mam nadzieje i jak @ nie przyjdzie to zatestuje 28 w poniedzialek(mam nadzieje ze wytrzymam). Ktoras ze mna?:)

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A 28 to który byłby dzień cyklu? :)

• pompon Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    36 dzien cyklu. W poprzednim jak zaciazylam to 30-negatyw a wlasnie 36 juz pozytyw chociaz blady.

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pompom a jakie dlugie masz cykle? U mnie dzis 35 dzien.. moze jutro u mnie tez by juz cos wykrylo.

• pompon Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze wlasnie ok. 30 dni. Raz najkrotszy 27 a najdluzszy 40. Teraz zmienilo mi owu na 26 dzin cyklu i @ na 40 dzien, wiec chyba wtedy dopiero zatesuje jesli nie przyjdzie. Jeju tak bardzo bym chciala tego dzieciatka. Po tym poronieniu to czuje jakbym zeswirowala, o niczym innym nie mysle.

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • pompon Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty jak dlugie masz? Mysle ze mozesz sprobowac, a najlepiej od razu z krwi.

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • pompon Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrzylam na Twoj wykres i wyglada naprawde obiecujaco! Ladna temeraturka i jednorazowe plamienie, ktore moze byc implantacyjnym. Ja bym poszla na krew zeby miec pewnosc albo no ew siknela. Trzymam kciuki Aga!

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah tak samo bardzo bym juz tego dzieciatka chciala, tak jak i ty.. Ja mam 34-38 dni.. najpozniej w 38 dniu dostaje @, a dzis mam 35 dzien,wiec chyba lepiej jeszcze te 3 dni poczekam ( chodz strasznie ciezko..)w ostatnim miesiacu,robilam rano test 38 dnia, a pod wieczor odwiedzila mnie @ .. dlatego tym razem wole sobie niczego nie wmawiac,i poczekac te 3 dni.. A temperatura tez moim zdaniem taka sobie. No nic poczekamy zobaczymy =) Trzymam kciuki =)

• pompon Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jednak wytrwała jesteś. Wierzę, że Ci się uda! Koniecznie dawaj znać jak coś się wyjaśni. Wspieram i pozdrawiam

Aga241 lubi tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • Emiliada Ekspertka

Wysłany: 21 lipca 2014, 02:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z testowaniem odpadam... Cykl skrócił mi się o tydzień. Jeśli miałam owu to bardzo szybko w tym cyklu :)

f2w3s65gudn84bn0.png
  • Emiliada Ekspertka

Wysłany: 21 lipca 2014, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i to był pierwszy tak krótki cykl w moim życiu... 30dni :) za to mam bliżej do owu :) yupiii
    No to zaczynam cykl numer 6...

f2w3s65gudn84bn0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulam i powodzenia w nowym cyklu. :)

Emiliada lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pompon wrote:
    To jednak wytrwała jesteś. Wierzę, że Ci się uda! Koniecznie dawaj znać jak coś się wyjaśni. Wspieram i pozdrawiam[/QUOdz

Dziekuje,dam znac :) i za ciebie trzymam kciuki =)

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ