kto testuje w niedziele 13 lipca?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalaCzarna wrote:Ehhh... A u mnie nie wiadomo czy była owu. Za mały skok temperatury.
Moze jestes dopiero przed.. Mi niby owu zaznaczylo owulacje, ale nigdy nie jestem do konca pewna,czy tez w zaznaczony dzien wystapila..MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj zatestowalam, bez sensu, oczywiscie jedna kreska. Jestem prawie pewba ze owu byla ok. 20 dnia a nie tak jak zaznaczyl program. Wiec caly czas jeszcze mam nadzieje i jak @ nie przyjdzie to zatestuje 28 w poniedzialek(mam nadzieje ze wytrzymam). Ktoras ze mna?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zawsze wlasnie ok. 30 dni. Raz najkrotszy 27 a najdluzszy 40. Teraz zmienilo mi owu na 26 dzin cyklu i @ na 40 dzien, wiec chyba wtedy dopiero zatesuje jesli nie przyjdzie. Jeju tak bardzo bym chciala tego dzieciatka. Po tym poronieniu to czuje jakbym zeswirowala, o niczym innym nie mysle.
-
nick nieaktualnyAh tak samo bardzo bym juz tego dzieciatka chciala, tak jak i ty.. Ja mam 34-38 dni.. najpozniej w 38 dniu dostaje @, a dzis mam 35 dzien,wiec chyba lepiej jeszcze te 3 dni poczekam ( chodz strasznie ciezko..)w ostatnim miesiacu,robilam rano test 38 dnia, a pod wieczor odwiedzila mnie @ .. dlatego tym razem wole sobie niczego nie wmawiac,i poczekac te 3 dni.. A temperatura tez moim zdaniem taka sobie. No nic poczekamy zobaczymy Trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-