Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwiecień figla nam nie spłata, w styczniu bobas, nie ma bata!
Odpowiedz

Kwiecień figla nam nie spłata, w styczniu bobas, nie ma bata!

Oceń ten wątek:
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ondzia1112 wrote:
    Tedka co do testowania to z dzika rozkoszą zapisze się po jutrzejszej wizycie w klinice 😉

Co do Twojego samopoczucia, wierzę że mocno się martwisz i wkurzasz... może to kiepskie pocieszenie ale z dwojga złego mieć 2x płodny śluz nic ani grama jak ja 🤪 uszy do góry mala!

Mała... tak nazywa mnie mój mąż :) bardzo to lubię :)

ondzia1112, Simons_cat, Kasiak89, Myszaa91 lubią tę wiadomość

Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
    Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.

👩Żona:
    Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:
    Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.

🧑Mąż:
    Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.

Suplementy:
    Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina.
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Dzięki BuBu, niezapominajka, ondzia. Ja może już świruję, może ktoś się śmiać ze mnie w duchu, ale po 4 latach... i tak cud, że jeszcze nie wywieźli mnie do wariatkowa.
    Ja już w poprzednim cyklu wspominałam o tym mojej doktorce i faktycznie sama powiedziała, że niekiedy jest to pierwszy znak ciąży. No, u mnie to się wtedy nie sprawdziło i raczej teraz też nie o to chodzi, choć byłoby super :) Patrzyłam jeszcze raz na mój wykres... ewidentnie pierwszy taki rozciągliwy śluz rano pojawił się po tym, jak poprzedniego dnia wieczorem wzięłam pierwszą tabletkę progesteronu... To raczej nie jest zbieg okoliczności. Ciąża byłaby pięknym podsumowaniem tego zwariowanego cyklu, ale... nie nastawiam się :) ostatnio przeliczyłam ile jestem już na forum ovufriends i wyszło mi, że ponad półtora roku. Ileż to już koleżanek testujących zaszło w tym czasie, a ile urodziło... nie chcę liczyć nawet. Zostałam tylko ja, dinozaur :)

Ja jestem od lipca 2021 więc prawie 2 lata. Niektóre zdążyły już zajść w ciążę, urodzić i znów zajść w ciążę 😋 bardzo mnie to z jednej strony cieszy bo każda ma tu swoją drogę ale pokazuje mi to tylko jak długo tu już jestem 🤦🏼‍♀️

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    Walcz maluszku 🙏❤️🫶
    preg.png
  • ondzia1112 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Mała... tak nazywa mnie mój mąż :) bardzo to lubię :)
    Do usług! I nikt się na pewno tu z Ciebie nie śmieje! Każda z nas myślę nawet cyklicznie, swoje bziki ma. Przynajmniej ja się pod tym podpisuje obiema rękami! Po takich staraniach i czasie jaki minął... mamy chyba do tego prawo cio? 🤭🤔😉

👱‍♀️ 35l.
    TSH ✔️ ft3 ✔️ ft4 ✔️ antyTPO ✔️antyTG ✔️
    krzywa cukrową ✔️ insulinową ✔️ glukoza ✔️ insulina ✔️ wit. D ✔️ antytrombina III- lekko ponad normę, białko S ✔️ białko C ✔️homocysteina ✔️ B12❌️
    💊siofor 850 2x1, neurovit 1x1
    AMH 6,63=>3,11
    Czynnik II hetero
    MTHFR hetero
    PAI-1 hetero
    Suple: pregna start, ogestan inozytol, eyeQ

🧔 41l. Lekkie nadciśnienie, alergik
    Hormony ok!
    Ilość 240mln/ejakulat
    Konc. 40mln/ml
    Ruch ogólny 53%
    Żywotność 56%
    Morfologia 2%
    HBA 90%
    Stres oks. 2,64 mV
    Suple: maca, kw.foliowy, NAC, selen, cynk, koenzym q10, l-arginina, wit D, wit. C 4tys.j., ACC
    04.2023 IUI ❌️
    05.2023 biopsja i immuno: alloMLR 0%=>49,8%, kiry: AA, jeden implantacyjny,
    23.06.2023 ET 3.1.2. Accofil, intralipid ❌️💔
    26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
    Accofil, intralipid
    26.09.2023 FET IVIG, accofil ❌️💔
    27.10.2023 FET IVIG, accofil, prograf, clexane 😔
    ❄️❄️
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już nawet nie liczę, ale to minimum, półtora roku, to na bank.

Ja mam bzika co @, a nawet częściej... mój biedny mąż tylko musi to wszystko znosić, a jemu przecież też nie jest lekko.

No i wiecie co... równolegle proceduję wszystko do adopcji, żeby móc podejść do wymaganego najpierw szkolenia, ale mam takie wyrzuty sumienia, że z jednej strony staram się o adopcję, a z drugiej ciągle mam nadzieję, że jednak z niej nie będę musiała skorzystać. To jest STRASZNE! bardzo źle się z tym czuję... Tak jakby zabezpieczam się, na wypadek gdyby jednak nic się nie udało w tym czasie, który sobie już ostatecznie założyłam. Ale procesy adopcji tak długo trwają, takie są realia, że gdybym zaczęła ten proces dopiero po czasie, kiedy uznam, że odpuszczam na 100% naturalne starania, to chyba adoptowałabym dziecko za 4 lata... mając niespełna 40 lat. I z jednej strony wiem, że to normalne, a z drugiej bardzo się z tym źle czuję. To jeszcze dodatkowo mnie wkurza i zasmuca. W życiu, w przeszłości, nie spodziewałam się, że to właśnie JA będę mierzyć się z takimi wyborami, sytuacjami. Ponoć los (Bóg jak kto woli) zsyła na nas tyle, ile jesteśmy w stanie udźwignąć. Zaczynam wątpić, czy aby u mnie nie przeliczył sił na zamiary...

Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.

👩Żona:
    Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • ondzia1112 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem o czym mówisz. Wczoraj do 23 rozmawialiśmy z M o wierze, Bogu, zsyłanym cierpieniu, losie ect. Trudno upatrywać się logiki, planu czy sprawiedliwości, trudno to ogarnąć rozumem.
    Co do mężów... my oboje jesteśmy rozwodnikami. W pierwszym małżeństwie moj M bardzo dużo przeszedł jeśli chodzi o starania - lata czekania, 2cp, usuwanie jajowodu i jajnika I inne tragedie. Teraz my nie umiemy się doczekać potomka...

👱‍♀️ 35l.
    krzywa cukrową ✔️ insulinową ✔️ glukoza ✔️ insulina ✔️ wit. D ✔️ antytrombina III- lekko ponad normę, białko S ✔️ białko C ✔️homocysteina ✔️ B12❌️
    AMH 6,63=>3,11
    Czynnik II hetero
    MTHFR hetero
    PAI-1 hetero

Hormony ok!
    Ilość 240mln/ejakulat
    Konc. 40mln/ml
    Ruch ogólny 53%
    Żywotność 56%
    Morfologia 2%
    HBA 90%
    Stres oks. 2,64 mV
    Suple: maca, kw.foliowy, NAC, selen, cynk, koenzym q10, l-arginina, wit D, wit. C 4tys.j., ACC
    04.2023 IUI ❌️
    26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
    Accofil, intralipid
    ❄️❄️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka mówisz, że mało testujących, hm... No to wpisz mnie na 21.04. Myślałam nad tym, żeby nie testować w tym cyklu, tylko czekać na 🐒. Ale taka jestes fajna prowadząca, że zrobię to dla Ciebie 🤪 dla Ciebie siknę na test 🤣

Tedka, ondzia1112, Simons_cat, amani_96, Kasiak89, Myszaa91 lubią tę wiadomość

• ondzia1112 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy powód jest dobry żeby sobie siknac 🤭 ja też lubię motywację 😆

Tiril lubi tę wiadomość

👱‍♀️ 35l.
    AMH 6,63=>3,11
    Czynnik II hetero
    MTHFR hetero
    PAI-1 hetero

Hormony ok!
    Ilość 240mln/ejakulat
    Konc. 40mln/ml
    Ruch ogólny 53%
    Żywotność 56%
    Morfologia 2%
    HBA 90%
    Stres oks. 2,64 mV
    04.2023 IUI ❌️
    26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
    Accofil, intralipid
    ❄️❄️
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ondzia1112 wrote:
    Wiem o czym mówisz. Wczoraj do 23 rozmawialiśmy z M o wierze, Bogu, zsyłanym cierpieniu, losie ect. Trudno upatrywać się logiki, planu czy sprawiedliwości, trudno to ogarnąć rozumem.
    Co do mężów... my oboje jesteśmy rozwodnikami. W pierwszym małżeństwie moj M bardzo dużo przeszedł jeśli chodzi o starania - lata czekania, 2cp, usuwanie jajowodu i jajnika I inne tragedie. Teraz my nie umiemy się doczekać potomka...

No tak, trudno to ogarnąć i doszukać się sensu. Na pewno każdy z nas, w takich sytuacjach, zadaje sobie pytanie, dlaczego ja?

Życzę Wam, żebyście doczekali się swojego szczęścia! Teraz znając Waszą historię, trzymam kciuki i, podwójnie, duże palce u nóg uznając je za kciuki ;)

ondzia1112 lubi tę wiadomość

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiril wrote:
    Tedka mówisz, że mało testujących, hm... No to wpisz mnie na 21.04. Myślałam nad tym, żeby nie testować w tym cyklu, tylko czekać na 🐒. Ale taka jestes fajna prowadząca, że zrobię to dla Ciebie 🤪 dla Ciebie siknę na test 🤣

Dziękuję <3 :D
    zapisane!

Tiril lubi tę wiadomość

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • ondzia1112 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwie ja mam swojego synka - 14 lat, M ma dwóch synów- 12 i 8 więc i tak już niezła gromadka jest 🤭

Tedka lubi tę wiadomość

👱‍♀️ 35l.
    AMH 6,63=>3,11
    Czynnik II hetero
    MTHFR hetero
    PAI-1 hetero

Hormony ok!
    Ilość 240mln/ejakulat
    Konc. 40mln/ml
    Ruch ogólny 53%
    Żywotność 56%
    Morfologia 2%
    HBA 90%
    Stres oks. 2,64 mV
    04.2023 IUI ❌️
    26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
    Accofil, intralipid
    ❄️❄️
  • Wiewioora Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka, co do śluzu to ja w jakimś wcześniejszym cyklu też miałam jakiś wodnisty śluz (nigdy nie mam rozciągliwego) i ciąży nie było, w tym też był wodnisty i się udało. Nie ma na to żadnej reguły 🤷🏼‍♀️ w tym poprzednim też się zastanawiałam o co chodzi, ale okres przyszedł normalnie w terminie 🤷🏼‍♀️
    I powiem Wam, że życie jest strasznie niesprawiedliwe. Jak rozmawiałam o tym wszystkim z koleżanką z pracy to ona mówiła, że inaczej życie by było nudne. Stwierdziłam w sumie, że no tak, dziewczyna która zaliczyła wpadkę w wieku 17 lat, nie będzie wiedziała co to znaczy walka o potomstwo i co znaczy ból po stracie. Na prawdę wolałabym mieć nudne życie niż takie przeżycia...

Tedka lubi tę wiadomość

Starania od 06/2021
    05.2022 ⏸
    09.2022 18+4 Igorek 👼💔
    04.2023 ⏸ rośnij nasza kruszyno🌈
    29.12.2023 nasze tęczowe szczęście na świecie ♥️
    age.png
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewioora wrote:
    Tedka, co do śluzu to ja w jakimś wcześniejszym cyklu też miałam jakiś wodnisty śluz (nigdy nie mam rozciągliwego) i ciąży nie było, w tym też był wodnisty i się udało. Nie ma na to żadnej reguły 🤷🏼‍♀️ w tym poprzednim też się zastanawiałam o co chodzi, ale okres przyszedł normalnie w terminie 🤷🏼‍♀️
    I powiem Wam, że życie jest strasznie niesprawiedliwe. Jak rozmawiałam o tym wszystkim z koleżanką z pracy to ona mówiła, że inaczej życie by było nudne. Stwierdziłam w sumie, że no tak, dziewczyna która zaliczyła wpadkę w wieku 17 lat, nie będzie wiedziała co to znaczy walka o potomstwo i co znaczy ból po stracie. Na prawdę wolałabym mieć nudne życie niż takie przeżycia...

No super podsumowanie, rozpatrywać to w kategoriach rozrywki życiowej. :) To ja w takim razie mam raj na ziemi ;) zero nudy! ;p a jaka różnorodność nastrojów ;) książkę można napisać. Komediodramat ;)

Tydzień do testowania, a ja już czuję bóle okresowe. supcio!

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    No super podsumowanie, rozpatrywać to w kategoriach rozrywki życiowej. :) To ja w takim razie mam raj na ziemi ;) zero nudy! ;p a jaka różnorodność nastrojów ;) książkę można napisać. Komediodramat ;)

Tydzień do testowania, a ja już czuję bóle okresowe. supcio!

Tedka, nasze organizmy sa bardzo ciekawe. 😊 Nie bylo Cie tu na forum, jak zaszlam w ciaze z corka to Ci opowiem, ku pokrzepieniu!

Zawsze mialam owu w 14 dc, wtedy tez tak przewidywałam, ale na ten dzien mieliśmy wesele, więc nie robilam testow, bo nie mialam jak. 12/13dc test owu pokazal jakoby owu mialo nie byc, choć sluz byl.. W 13dc byly ❤️. Na weselu poczułam jak mnie zalewa.. No coz, przecież nie bede sie gzić w lazience 😅 cykl spisany na straty.

Mialam mieć wizytę potwierdzająca owu, ale mi ja odwolali w ostatniej chwili! Tydzien pozniej pojechaliśmy z mezem w gory, nie dawaly mi spokoju brak tych kresek na testach owu, wiec wzielam je ze soba na wyjazd. I co? Kreski jak w mordę strzelił w 21dc, sluzu jak w morzu🤦‍♀️ no nic, spróbowaliśmy. Dzień pozniej w drodze na Morskie Oko czułam bol - ni to owulacyjny, ni to miesiączkowy, nie umialam go okreslic.

4 dni po tej sytuacji zakrecilo mi się w głowie, tak cały dzień mialam. Pomyslalam sobie "no jestes idiotka, ale co tam.. Zróbmy test". I teraz wyobraź sobie moje zdziwienie, ze byly tam dwie kreski ciążowe! Na początku pomyslalam, że fejk.. No jak, 4dpo? Ale nie.. Okazalo sie, ze owu byla dokładnie wtedy, kiedy ja przypuszczałam 😅, czyli nie było 4dpo, a 10/11dpo.

Także tyle. Nasz organizm robi co chce, a ty kobieto martw sie sama 🙈

Tedka lubi tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • celina550 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję, że szona mi wybaczy, że tak wrzucam, ale zawsze mnie wzruszały jej słowa:

IMG-20230413-162045.jpg

to dla wszystkich, które mają chwile zwątpienia ❤️
    ten okres w końcu nie przyjdzie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2023, 16:22

Anka96, Jo_an, Asia2309, Wiewioora, Tedka, Roszponka, Ivanka93, amani_96, ondzia1112, Myszaa91, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość

👰🏻‍M&M🤵🏻

"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"

06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
    07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
    ❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby

19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
    24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀

19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙

age.png
  • Tedka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    Tedka, nasze organizmy sa bardzo ciekawe. 😊 Nie bylo Cie tu na forum, jak zaszlam w ciaze z corka to Ci opowiem, ku pokrzepieniu!

Zawsze mialam owu w 14 dc, wtedy tez tak przewidywałam, ale na ten dzien mieliśmy wesele, więc nie robilam testow, bo nie mialam jak. 12/13dc test owu pokazal jakoby owu mialo nie byc, choć sluz byl.. W 13dc byly ❤️. Na weselu poczułam jak mnie zalewa.. No coz, przecież nie bede sie gzić w lazience 😅 cykl spisany na straty.

Mialam mieć wizytę potwierdzająca owu, ale mi ja odwolali w ostatniej chwili! Tydzien pozniej pojechaliśmy z mezem w gory, nie dawaly mi spokoju brak tych kresek na testach owu, wiec wzielam je ze soba na wyjazd. I co? Kreski jak w mordę strzelił w 21dc, sluzu jak w morzu🤦‍♀️ no nic, spróbowaliśmy. Dzień pozniej w drodze na Morskie Oko czułam bol - ni to owulacyjny, ni to miesiączkowy, nie umialam go okreslic.

4 dni po tej sytuacji zakrecilo mi się w głowie, tak cały dzień mialam. Pomyslalam sobie "no jestes idiotka, ale co tam.. Zróbmy test". I teraz wyobraź sobie moje zdziwienie, ze byly tam dwie kreski ciążowe! Na początku pomyslalam, że fejk.. No jak, 4dpo? Ale nie.. Okazalo sie, ze owu byla dokładnie wtedy, kiedy ja przypuszczałam 😅, czyli nie było 4dpo, a 10/11dpo.

Także tyle. Nasz organizm robi co chce, a ty kobieto martw sie sama 🙈

Dziękuję kochana, to bardzo pokrzepiajace :) Celina, mam nadzieję że u mnie w końcu ten okres nie przyjdzie. Jednak, nie chce naprawdę marudzić, ale ... Po tylu latach trudno jest to sobie wyobrazić. :( Może już nie umiem, nie wiem. Nigdy nie miałam choćby pół cienka, nigdy nic się nie zaczęło choćby tlić, ja chyba jestem ciazooporna.

Mimo to dziękuję że jesteście ❤️

👩Żona:

Leki:
    Letrox. Dostinex.

Suplementy:

🧑Mąż:

Suplementy:
  • celina550 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tedka wrote:
    Celina, mam nadzieję że u mnie w końcu ten okres nie przyjdzie. Jednak, nie chce naprawdę marudzić, ale ... Po tylu latach trudno jest to sobie wyobrazić. :( Może już nie umiem, nie wiem. Nigdy nie miałam choćby pół cienka, nigdy nic się nie zaczęło choćby tlić, ja chyba jestem ciazooporna.

Mimo to dziękuję że jesteście ❤️

uwierz mi, byłam tam, gdzie Ty. i wieeeele razy rzucałam wszystko w cholerę, tu na forum na pewno to pamiętają.
    przypłaciłam to wszystko depresją.

ja mam tryb zadaniowy - wypisałam wszystkie badania, które można zrobić i robiłam je po kolei. próbowałam starań naturalnych, cykli stymulowanych, finalnie podeszłam do in vitro.

popłacz, napij się dobrego wina czy drinka, zrób listę zadań i działaj 😘

👰🏻‍M&M🤵🏻

"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"

06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
    07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
    ❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby

19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
    24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀

19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙

age.png
  • ondzia1112 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celina dziękuję i ja za te wklejkę... niech to będą słowa na kwiecień: W KONCU TEN OKRES NIE PRZYJDZIE 🤞

amani_96, Myszaa91 lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 35l.
    AMH 6,63=>3,11
    Czynnik II hetero
    MTHFR hetero
    PAI-1 hetero

Hormony ok!
    Ilość 240mln/ejakulat
    Konc. 40mln/ml
    Ruch ogólny 53%
    Żywotność 56%
    Morfologia 2%
    HBA 90%
    Stres oks. 2,64 mV
    04.2023 IUI ❌️
    26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
    Accofil, intralipid
    ❄️❄️
  • amani_96 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym sie odnieść do każdej wypowiedzi. Ale reasumując wszystko postaram sie coś od siebie napisać.

Co do śluzu, tez obserwuje czasami śluz po owulacji płodny, z tym ze ja nie biorę proga brałam tylko jak byłam stymulowana a wcześniej na uregulowanie okresu jakiś długo czas temu a teraz sama nie chce brać i czekam teraz jak dostanę wytyczne od gin w Niemczech.. wracając do śluzu to wlasnie czasami myli mnie, ale okres przychodzi w terminie i nie raz testy owu sobie odpuściłam wiec i śluz gdzieś tez odpuściłam sprawdzanie po przeczytaniu ze to może być po ❤️ inny, ze w ciągu dnia się zmienia i inne podobne rady i gdzieś w głowie mam żeby trzymać się obserwacji w czasie okoloowulacyjnym i chwile po owu… ale wiadomo ze w kobiecej głowie gdzieś z tylu siedzi taki ludzik i mówi ze to nie powinno tak być i doradza ze może to czy inne.. my kobiety..

Co do czasu starań.. ja teoretycznie 5 lat i nic jak obserwuje.. powyżej 5 już będzie spokojnie.. i tez ani cienia, ani grama kreski. Nic.. najgorzej jest przed i w trakcie okresu i momenty ze dlaczego ja? Dlaczego nie możemy ?.. celina ma racje, potrzebny jest plan i eliminować po kolei i dążyć do tego celu uparcie ale tez nie przepaść w tym.

Szona bardzo dobrze to napisała. Podpisuje się pod tym.

o każdy cykl za długo...
    obecnie mieszkamy i staramy się w De 🇩🇪
    AMH 3,5

Ona 96 r. 👱🏼‍♀️
    On 94 r. 👨🏻

01.2023 - stymulacja CLO+Duphostan.. ❌
    05.2023 - rozpoczęcie starań z pomocą medyczną
    16.08.2023 - histero-laparoskopia - 👍🏻✅

🙏🙏🙏
  • amani_96 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ondzia1112 wrote:
    Celina dziękuję i ja za te wklejkę... niech to będą słowa na kwiecień: W KONCU TEN OKRES NIE PRZYJDZIE 🤞

Podpinam się ! 🤞🏻

ondzia1112 lubi tę wiadomość

o każdy cykl za długo...
    AMH 3,5

Ona 96 r. 👱🏼‍♀️
    On 94 r. 👨🏻

🙏🙏🙏
  • amani_96 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiril wrote:

Sprawa oczywista co do prowadzącej i bez podważania ! 😎

Tiril, Tedka lubią tę wiadomość

o każdy cykl za długo...
    AMH 3,5

Ona 96 r. 👱🏼‍♀️
    On 94 r. 👨🏻

🙏🙏🙏
‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ