Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
Odpowiedz

Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona, kurde No i to jest cień!
    Ale wiem, ze miewasz je często...

Ja lubię Nordy, ale to dlatego, ze pokazały mi syna ❤️ 9dpo przy becie Ok 16 i wiem, jak powinien „ten” cień wyglądać.

Nie puszczam za Was kciuków (Madziandzia za Ciebie tez ✊)!

Madziandzia, szona, Rucola, eemmiilliiaa, moyeu, Ochmanka lubią tę wiadomość

• szona Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    Szonka, Madziandzia, widze <3 😍😍😍😍 Nie nakrecam Was, wiec siedze cicho i ciesze sie w samotnosci.

Lorinko, pisz od razu, jak bedzie beta, a ja trzymam kciuki, by bylo okraglutkie zero :*

Ladinola, mooocne kciuki za Twoja bete, niech pnie sie do gory jak szalona :*

Nie da się już mnie nakręcić Słońce. Nie po tylu różnych cieniach. Nie wywołują już żadnych emocji.

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Nie da się już mnie nakręcić Słońce. Nie po tylu różnych cieniach. Nie wywołują już żadnych emocji.

Moze to i lepiej... W kazdym razie ani na sekunde nie puszczam kciukow. Wjedziesz nam z bordowa krecha jak Ochmanka :)

moni05, szona, Ochmanka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona ja nie miałam cieni nigdy, a też się nie nakręcam ;) no i mój cień przy Twoim to jakaś kupa :D

Dziękuję za kciuki :* mąż jest mega sceptyczny, nie pokazywałam mu testu, bo przy jego zwyrodnieniu barwnikowym siatkówki to muszą być krechy jak u Ochmanki, żeby cokolwiek zauważył :D może kiedyś będę miała szansę mu takie pokazać ;)

w ogóle Ochmanko, kobieto! Twoje krechy krążą tu jak legenda :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 11:57

Ochmanka lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona zdecydowanie widzę kreskę. ja ze swojej strony mogę polecić te testy ciążowe.
    https://allegro.pl/oferta/test-ciazowy-paskowy-onestep-10miu-ml-1szt-premium-6662579476?snapshot=MjAyMC0wMy0yNVQxOTo1NDoxMy40MTlaO2J1eWVyOzYwMTUxYzUzOTVkNWQ4MmJlYzA3YmY0NzQyYzI5NTc1YjVhMjE2MGZiOGFlOWYyYjQxMGI5NWU2MmU4ZTAyNmU%3D
    Suszarka masz rację, mnie tez to zaskakuje, że niektóre dziewczyny mają często cienie a inne wcale i nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, bo przeciez jeśli nie ma ciąży to testy powinny być zupełnie białe. ja jestem święcie przekonana, ze w moim poprzednim cyklu coś się zadziało i dlatego wyszła mi kreska a nie był to przypadek, bo nigdy wczesniej nic takiego mi sie nie przytrafiło....
    Ladinola o której wyniki?

szona, Suszarka lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • lorinka9191 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam wyniki. Beta 26,1... coś kiepsko spada chyba...

Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba
  • DzulkaJ Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kochane widzę cienie bez wpatrywania się większego, więc moje kciuki macie !

Ja chcę się pożalić, ze jestem okropna i bardzo mi wstyd i źle. Mój kuzyn 2 lata temu poznał swoją obecną żonę, rok temu urodziła się im córeczka, a teraz spodziewają się syna na październik i mnie to tak cholernie zabolało, że oni już drugie, a ja jednego mieć nie mogę... przepraszam dziewczyny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 12:00

❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
    ❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
    ❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie

Starania od 11.2018 r. z przerwami
  • Misiaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DzulkaJ wrote:

Ja chcę się pożalić, ze jestem okropna i bardzo mi wstyd i źle. Mój kuzyn 2 lata temu poznał swoją obecną żonę, rok temu urodziła się im córeczka, a teraz spodziewają się syna na październik i mnie to tak cholernie zabolało, że oni już drugie, a ja jednego mieć nie mogę... przepraszam dziewczyny
    Dzulka nie jesteś okropna. Ja mam tak samo ostatnimi czasy..a nawet jeszcze gorzej bo oglądając zdjęcie dziewczynki z którą moja P leżała na oiom to nachodziły mnie myśli dlaczego ona nie umarła jak jej matka ma już 3 dzieci tylko moja kiedy ja nie mam żadnego..to dopiero wstyd..aż sama siebie zbeżtałam za aż tak okropne myśli...ale niestety...myślę że takie emocje są normalne u osób które są na granicy wytrzymałości psychicznej..

24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
    26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
    IV.2019 CB
    24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
    9tc... VI.2021 😇💔
    05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤

"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
    - przypominam sobie kto mi się przygląda..."
  • szona Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DzulkaJ wrote:

Nie przepraszaj Zuchu, coś Ty. Plus tego forum to niewątpliwie to, że chlipiemy dość rotacyjnie i każda po kolei - żeby reszta mogła przytulić i użyczyć rękawa. Identyczna sytuacja jest u brata mojego męża. Obie ciąże w 1-2 cs. I cóż, dobrze, niech i takie ciąże będą. A my musimy w sobie pielęgnować nadzieję, że i nasze marzenia się spełnią... Choć wiemy praktycznie wszystkie, jaka to ch**owa droga :/

Sasanka55. lubi tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • Magddullina2 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 10dc i tony sluzu plodnego ! 🙉 dobrze ze m dzis wraca ❤❤❤❤🤣 ja juz nie kumam swojego organizmu serio cos sie popitolilo...

Poza tym Postanowilam wrocic do czarnego koloru heh (i chyba sie postarzalam do tego koloru 🤯🤔🙉) ale m wniebowziety ❤🤣

Dziewczyny nie puszczam kciukow ✊✊✊
    Za bety te wzrastajace i te spadajace (zeby szybko zlazly na 0)!!!
    Za testy by ciemnialy !!! ❤
    Mam jakis przyplyw energii ide sprzatac 🤣🤔🌝
    ☀🌞Dodaje mocy ❤😍

Sasanka55., lorinka9191, MonikA_89!, Pati96, Mlodamezatka, szona lubią tę wiadomość

👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
    🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lorinka9191 wrote:
    Dziewczyny mam wyniki. Beta 26,1... coś kiepsko spada chyba...

Niestety beta ma to do siebie, że spada bardzo wolno :/ jest niska i jest spadek wiec spokojnie ❤️

lorinka9191 lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • MonikA_89! Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niercierpliwa v2.0 wrote:
    Ladinola gratuluje:)
    Madziandzia który to dpo? Ja cień widzę :)
    Szona coś dobrego i słodkiego na rozpoczęcie dnia na poprawę humoru;)
    Ja mam dzisiaj babski zlot online :D kupiłam sobie okocimie radlery 0, które już pomijając, że alkoholu nie mają, to nie maja nawet w sobie piwa:D przesledzilam wszystkie marki radlerow i w niektórych sa jakieś śladowe ilości piwa- także okocimie ideolo dla kobiet w ciąży:D
    Jakby co to polecam lecha free pomelo i grapefruit 😋 ma 0% alko

Niercierpliwa v2.0, Sasanka55. lubią tę wiadomość

qdkk2n0amiu7a1g7.png
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • MonikA_89! Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona, ja tam widzę, że róż przebija na twoim teście. Wiem, że nie chcesz się nakręcać, więc ja się nakręcę za Ciebie 😁✊✊

Nieustannie trzymam kciuki za wszystkie bety!

Tak mnie cycki dzisiaj bolą, że dotknąć się nie mogę! Chyba 8dpo dzisiaj, jeżeli owu faktycznie była w 26dc, bo kłuł mnie jajniki, a po wieczornych ♥️ przestał 😁 Oj chciałoby się tego kurczaka nosić pod sercem 🐣

DzulkaJ, Mlodamezatka, szona, ElfiaKsiężniczka, Sasanka55. lubią tę wiadomość

qdkk2n0amiu7a1g7.png
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Niercierpliwa v2.0 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Jakby co to polecam lecha free pomelo i grapefruit 😋 ma 0% alko
    Wylapalam nowe super smaki: ciemny radler z wiśnia i biały radler z cytryną:)

Monika życzę, żeby ten ból cycek został tak jeszcze z 9 miesięcy:)

MonikA_89! lubi tę wiadomość

12.03.2020 II ♡
    H1rnp1.png
  • eemmiilliiaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agge wrote:
    Polecam Somersby 0% ;) w dwóch smakach, gruszka i owoce leśne. Owoce leśne wymiatają ❤
    Ja do teraz wykupuje gruszke w Biedrze 😎😎

agge lubi tę wiadomość

q5nLp2.png
    FKUbp2.png
  • moni05 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    Ogladalam 😅😅😅 kolezanka polecila i sie wkrecilam. Zrylo mi banie bardziej niz sto hoteli paradise :D
    Mi nic bardziej nie zrylo niż „ex na plaży”... 🙈 zaczęłam sobie wyobrażać siebie w takiej sytuacji. Jeżu.

Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    Prawie trzy lata starań 2016-2019
    ❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa

Alicja - 22.02.2012
    Remigiusz - 05.10.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zerknijcie na moj kalendarzyk. Od dwóch dni mam straszne bóle kręgosłupa w odcinku ledzwiowym. Jestem po owulce . Nie ogarniam.

• eemmiilliiaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera wrote:
    Szona, kurde No i to jest cień!
    Ale wiem, ze miewasz je często...

Ja lubię Nordy, ale to dlatego, ze pokazały mi syna ❤️ 9dpo przy becie Ok 16 i wiem, jak powinien „ten” cień wyglądać.

Nie puszczam za Was kciuków (Madziandzia za Ciebie tez ✊)!
    I ja team Nord 🤜🤛

Cabrera lubi tę wiadomość

q5nLp2.png
    FKUbp2.png
  • agge Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eemmiilliiaa wrote:
    Ja do teraz wykupuje gruszke w Biedrze 😎😎
    Też ciągle kupowałam gruszkowe, ale jak spróbowałam owoce leśne, to już tamtego nie kupuję. 😂

eemmiilliiaa, *Agape* lubią tę wiadomość

91bbb8f83b.png

c62facf3ab.png

14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • moyeu Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu człowiek przez chwile nie wchodzi na forum a tu takie rzeczy! No i o to chodzi! 😁

Ladinola masz 🐥 bo kreska jest mega widoczna i to na clearblue więc kurczak wpisany na szczęście 🤞🏻 Kciuki za betę!

Szona ja tych allegrowych kasetowych nie lubię bo mi na każdym wychodziły cienie, co nie zmienia faktu że u Ciebie cień jest dość wyraźny więc nie puszczam kciuków 😁

Madziandzia ja widzę cień, jest nawet różowawy. Nie nakręcam Cię, wiesz jakie bobki są. Ściskam kciuki żeby następne testy tylko ciemniały! 🤞🏻😁

30 lat 🍍 starania od II 2018
    🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
    ❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
    ❌AMH
    IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻

👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie

💉IVF💊
    IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
    19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
    22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭

💉IMMUNOLOGIA🦠
    IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
    ❌TEST IMK
    ❌TEST CBA
    ❓ANA 3
    ✅P/c przeciwplemnikowe
    ❓KIR
    ❓HLA-C

Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻
‹‹ 133 134 135 136 137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ