Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzona, kurde No i to jest cień!
Ale wiem, ze miewasz je często...
Ja lubię Nordy, ale to dlatego, ze pokazały mi syna ❤️ 9dpo przy becie Ok 16 i wiem, jak powinien „ten” cień wyglądać.
Nie puszczam za Was kciuków (Madziandzia za Ciebie tez ✊)!
Madziandzia, szona, Rucola, eemmiilliiaa, moyeu, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Szonka, Madziandzia, widze 😍😍😍😍 Nie nakrecam Was, wiec siedze cicho i ciesze sie w samotnosci.
Lorinko, pisz od razu, jak bedzie beta, a ja trzymam kciuki, by bylo okraglutkie zero :*
Ladinola, mooocne kciuki za Twoja bete, niech pnie sie do gory jak szalona :*
Nie da się już mnie nakręcić Słońce. Nie po tylu różnych cieniach. Nie wywołują już żadnych emocji. -
nick nieaktualnyszona wrote:Nie da się już mnie nakręcić Słońce. Nie po tylu różnych cieniach. Nie wywołują już żadnych emocji.
Moze to i lepiej... W kazdym razie ani na sekunde nie puszczam kciukow. Wjedziesz nam z bordowa krecha jak Ochmankamoni05, szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzona ja nie miałam cieni nigdy, a też się nie nakręcam no i mój cień przy Twoim to jakaś kupa
Dziękuję za kciuki :* mąż jest mega sceptyczny, nie pokazywałam mu testu, bo przy jego zwyrodnieniu barwnikowym siatkówki to muszą być krechy jak u Ochmanki, żeby cokolwiek zauważył może kiedyś będę miała szansę mu takie pokazać
w ogóle Ochmanko, kobieto! Twoje krechy krążą tu jak legendaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 11:57
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Szona zdecydowanie widzę kreskę. ja ze swojej strony mogę polecić te testy ciążowe.
https://allegro.pl/oferta/test-ciazowy-paskowy-onestep-10miu-ml-1szt-premium-6662579476?snapshot=MjAyMC0wMy0yNVQxOTo1NDoxMy40MTlaO2J1eWVyOzYwMTUxYzUzOTVkNWQ4MmJlYzA3YmY0NzQyYzI5NTc1YjVhMjE2MGZiOGFlOWYyYjQxMGI5NWU2MmU4ZTAyNmU%3D
Suszarka masz rację, mnie tez to zaskakuje, że niektóre dziewczyny mają często cienie a inne wcale i nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, bo przeciez jeśli nie ma ciąży to testy powinny być zupełnie białe. ja jestem święcie przekonana, ze w moim poprzednim cyklu coś się zadziało i dlatego wyszła mi kreska a nie był to przypadek, bo nigdy wczesniej nic takiego mi sie nie przytrafiło....
Ladinola o której wyniki?szona, Suszarka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja kochane widzę cienie bez wpatrywania się większego, więc moje kciuki macie !
Ja chcę się pożalić, ze jestem okropna i bardzo mi wstyd i źle. Mój kuzyn 2 lata temu poznał swoją obecną żonę, rok temu urodziła się im córeczka, a teraz spodziewają się syna na październik i mnie to tak cholernie zabolało, że oni już drugie, a ja jednego mieć nie mogę... przepraszam dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 12:00
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
DzulkaJ wrote:Ja kochane widzę cienie bez wpatrywania się większego, więc moje kciuki macie !
Ja chcę się pożalić, ze jestem okropna i bardzo mi wstyd i źle. Mój kuzyn 2 lata temu poznał swoją obecną żonę, rok temu urodziła się im córeczka, a teraz spodziewają się syna na październik i mnie to tak cholernie zabolało, że oni już drugie, a ja jednego mieć nie mogę... przepraszam dziewczyny24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
DzulkaJ wrote:Ja kochane widzę cienie bez wpatrywania się większego, więc moje kciuki macie !
Ja chcę się pożalić, ze jestem okropna i bardzo mi wstyd i źle. Mój kuzyn 2 lata temu poznał swoją obecną żonę, rok temu urodziła się im córeczka, a teraz spodziewają się syna na październik i mnie to tak cholernie zabolało, że oni już drugie, a ja jednego mieć nie mogę... przepraszam dziewczyny
Nie przepraszaj Zuchu, coś Ty. Plus tego forum to niewątpliwie to, że chlipiemy dość rotacyjnie i każda po kolei - żeby reszta mogła przytulić i użyczyć rękawa. Identyczna sytuacja jest u brata mojego męża. Obie ciąże w 1-2 cs. I cóż, dobrze, niech i takie ciąże będą. A my musimy w sobie pielęgnować nadzieję, że i nasze marzenia się spełnią... Choć wiemy praktycznie wszystkie, jaka to ch**owa drogaSasanka55. lubi tę wiadomość
-
U mnie 10dc i tony sluzu plodnego ! 🙉 dobrze ze m dzis wraca ❤❤❤❤🤣 ja juz nie kumam swojego organizmu serio cos sie popitolilo...
Poza tym Postanowilam wrocic do czarnego koloru heh (i chyba sie postarzalam do tego koloru 🤯🤔🙉) ale m wniebowziety ❤🤣
Dziewczyny nie puszczam kciukow ✊✊✊
Za bety te wzrastajace i te spadajace (zeby szybko zlazly na 0)!!!
Za testy by ciemnialy !!! ❤
Mam jakis przyplyw energii ide sprzatac 🤣🤔🌝
☀🌞Dodaje mocy ❤😍Sasanka55., lorinka9191, MonikA_89!, Pati96, Mlodamezatka, szona lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Niercierpliwa v2.0 wrote:Ladinola gratuluje:)
Madziandzia który to dpo? Ja cień widzę
Szona coś dobrego i słodkiego na rozpoczęcie dnia na poprawę humoru;)
Ja mam dzisiaj babski zlot online kupiłam sobie okocimie radlery 0, które już pomijając, że alkoholu nie mają, to nie maja nawet w sobie piwa:D przesledzilam wszystkie marki radlerow i w niektórych sa jakieś śladowe ilości piwa- także okocimie ideolo dla kobiet w ciąży:DNiercierpliwa v2.0, Sasanka55. lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Szona, ja tam widzę, że róż przebija na twoim teście. Wiem, że nie chcesz się nakręcać, więc ja się nakręcę za Ciebie 😁✊✊
Nieustannie trzymam kciuki za wszystkie bety!
Tak mnie cycki dzisiaj bolą, że dotknąć się nie mogę! Chyba 8dpo dzisiaj, jeżeli owu faktycznie była w 26dc, bo kłuł mnie jajniki, a po wieczornych ♥️ przestał 😁 Oj chciałoby się tego kurczaka nosić pod sercem 🐣DzulkaJ, Mlodamezatka, szona, ElfiaKsiężniczka, Sasanka55. lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:Jakby co to polecam lecha free pomelo i grapefruit 😋 ma 0% alko
Monika życzę, żeby ten ból cycek został tak jeszcze z 9 miesięcy:)MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Ogladalam 😅😅😅 kolezanka polecila i sie wkrecilam. Zrylo mi banie bardziej niz sto hoteli paradiseGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Szona, kurde No i to jest cień!
Ale wiem, ze miewasz je często...
Ja lubię Nordy, ale to dlatego, ze pokazały mi syna ❤️ 9dpo przy becie Ok 16 i wiem, jak powinien „ten” cień wyglądać.
Nie puszczam za Was kciuków (Madziandzia za Ciebie tez ✊)!Cabrera lubi tę wiadomość
-
eemmiilliiaa wrote:Ja do teraz wykupuje gruszke w Biedrze 😎😎
eemmiilliiaa, *Agape* lubią tę wiadomość
-
Jezu człowiek przez chwile nie wchodzi na forum a tu takie rzeczy! No i o to chodzi! 😁
Ladinola masz 🐥 bo kreska jest mega widoczna i to na clearblue więc kurczak wpisany na szczęście 🤞🏻 Kciuki za betę!
Szona ja tych allegrowych kasetowych nie lubię bo mi na każdym wychodziły cienie, co nie zmienia faktu że u Ciebie cień jest dość wyraźny więc nie puszczam kciuków 😁
Madziandzia ja widzę cień, jest nawet różowawy. Nie nakręcam Cię, wiesz jakie bobki są. Ściskam kciuki żeby następne testy tylko ciemniały! 🤞🏻😁30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻