Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia1234 wrote:madzisndzia widac jak nic cien. ja milam tak dzien przed pozytywnymi testami. trzymam kciuki ✊🏻✊🏻
ja juz po pobraniu krwi. splakana znowu. niby rano bylo ok. pojechalam sama bo mojemu nie chcialo sie jechac. chyba to mnie rozwalilo. chociaz sobie w aucie poplacze...
milego dnia kochane!!! 😘😘Annie1981, Gosia1234, szona lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyA ja zamiast cieszyć się z tego, że jestem w ciazy to martwię się cholernie. Noc praktycznie nie przespana. Wczoraj tata miał do nas wieczorem zadzwonić i nie zadzwonił, nie odbierał. W końcu zadzwoniłam na dyżurkę a babki tam takie zestresowane jak powiedzialam o kogo chodzi, powiedziały by próbować dzwonić do lekarza bo one nic nie powiedzą, a jak zapytałam czy po prostu jest ok to takim dziwnym tonem w ogóle, że mam pilnie dzwonić do lekarza. Tak się o niego boję. Tam takie ryzyko zgonu było, że aż cała się trzęsę. I w głowie siedzi mi ten sen, jak powiedział mi, że musi zrobić miejsce na świecie dla wnuka...
-
Ladinola, kochana bardzo co współczuje. Oby wszystko bylo dobrze...
Ja tate straciłam, gdy miałam 12 lat. Złośliwy guz mózgu. Mam nadzieję, że twój tata będzie walczył i pozna wnuczke lub wnuka ✊ -
Ladinola wiem że sytuacja jest bardzo trudna dla Ciebie, mam nadzieję że wszystko się skończy dobrze. Myślę że gdyby nastąpiło jakieś gwaltowne pogorszenie to sami by dzwonili ze szpitala. A rozmawiałaś w końcu wczoraj z tym lekarzem? Bądź dobrej myśli, chociaż wiem, że to niełatwe.
Elfiku jak Ty się czujesz? Kiedy prenatalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 08:02
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Ladinola wiem że sytuacja jest bardzo trudna dla Ciebie, mam nadzieję że wszystko się skończy dobrze. Myślę że gdyby nastąpiło jakieś gwaltowne pogorszenie to sami by dzwonili ze szpitala. A rozmawiałaś w końcu wczoraj z tym lekarzem? Bądź dobrej myśli, chociaż wiem, że to niełatwe.
Elfiku jak Ty się czujesz? Kiedy prenatalne? -
Suszarko, w środę 🙈 Oby wszystko było dobrze...
Izape_91, lorinka9191, Niercierpliwa v2.0, Misiaa, Pati96, szona, Mlodamezatka, Rucola, Gosiek1993, agge lubią tę wiadomość
-
Ooo Elfia to obie mamy ważny dzień w środę, ja pierwsze usg a Ty prenatalne. Na pewno będzie wszystko dobrze u Ciebie, jestem pewna 😊😊
ElfiaKsiężniczka, Magddullina2, Suszarka, moni05, Judit, lorinka9191, MonikA_89!, Madziandzia, Niercierpliwa v2.0, Pati96, Mildred, Mlodamezatka, Ochmanka, Rucola, Gosiek1993, moyeu, agge lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualnyMadziandzia, ja nie widze, ale jestem slepakiem, a okulary oczywiscie w szafce. Zdjecia bardzo wybielaja te nasze testy, wiec skoro dziewczyny widza cien, to na zywo musi byc pieknie 😍 Dodatkowo jara mnie mysl, ze nigdy nie widzialas II, wiec teraz 2 testy pod rzad nie moga byc oszustami Jeeeeeee!!!!
Szonka, gdzie Ty jestes? Zaraz bede Ci sadzic wiadomosci na messengerze :*
Ladinola, nawet nie jestem w stanie wyobrazic sobie, co czujesz... Rodzice i maz sa dla mnie wszystkim... Mysle codziennie o Was i bardzo sie martwie, ale mam jakies dobre przeczucia :* Jestes bardzo dzielna, a Tata ma dla kogo walczycszona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka55. wrote:Madziandzia, ja nie widze, ale jestem slepakiem, a okulary oczywiscie w szafce. Zdjecia bardzo wybielaja te nasze testy, wiec skoro dziewczyny widza cien, to na zywo musi byc pieknie 😍 Dodatkowo jara mnie mysl, ze nigdy nie widzialas II, wiec teraz 2 testy pod rzad nie moga byc oszustami Jeeeeeee!!!!
Szonka, gdzie Ty jestes? Zaraz bede Ci sadzic wiadomosci na messengerze :*
Ladinola, nawet nie jestem w stanie wyobrazic sobie, co czujesz... Rodzice i maz sa dla mnie wszystkim... Mysle codziennie o Was i bardzo sie martwie, ale mam jakies dobre przeczucia :* Jestes bardzo dzielna, a Tata ma dla kogo walczyc
Lekarz przed chwilą sam zadzwonił! Nogi zrobiły mi się jak z waty. Pierwsze pytanie czy żyje, żyje. Wczoraj miał silny atak krwotoku, od razu wzięli go na stół, jest w stanie ciężkim ale w miarę stabilnym. Za kilka godzin będą go wybudzać. Oby wszystko już było dobrze po tej operacji. -
nick nieaktualnyLadinola wrote:Ja jestem jedynaczką to tym bardziej z rodzicami jestem blisko, nie mam za bardzo takiej bliskiej rodziny więc tak jakby mam tylko ich.
Lekarz przed chwilą sam zadzwonił! Nogi zrobiły mi się jak z waty. Pierwsze pytanie czy żyje, żyje. Wczoraj miał silny atak krwotoku, od razu wzięli go na stół, jest w stanie ciężkim ale w miarę stabilnym. Za kilka godzin będą go wybudzać. Oby wszystko już było dobrze po tej operacji.
Ladinola, skoro Tata przezyl tak silny krwotok, to wierze, ze juz nic Mu nie grozi... Cale szczescie, ze lekarze szybko zadzialali, nie upierajac sie nad poniedzialkiem. Daj nam, prosze, znac, jak Tata sie wybudzi. Skoro chca to zrobic juz za kilka godzin, to chyba stan nie jest az tak ciezki... Nie znam sie zupelnie na tych procedurach, no ale tak na logike, najciezsze za Wami, musi byc juz tylko lepiej -
nick nieaktualny
-
Ladinola, czyli już po operacji! Całe szczęście, że szybko zareagowali. Oby wybudzenie odbyło się bez problemów i było już tylko dobrze.
Elfiku oczywiście że będzie wszystko cudownie może dzidzia pokaże czy jest chłopcem czy dziewczynką 😍
Fiore ♥️♥️♥️ właśnie miałam Cię wywoływać do tablicy 😂 czekamy na zdjęcie kropka, który to będzie tydzień? Jak samopoczucie?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Madziu i ja cos widze ✊✊✊✊nie puszczam kciukow!!!
Ladinola daj koniecznie znac co z tata ! Mam nadzieje ze bedzie wszystko z nim dobrze ✊😘
Szonka no gdzie ty jestes??? 🤔❤szona lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Szooonaaaaa! Gdzie poranny sik?
szona lubi tę wiadomość
-
Ktototaki wrote:Madziaandzia ja na obu nic nie widzę ale trzymam kciuki!
A tak w ogóle to często miałam tak że mój mózg zapamiętywał ta intensywna kreskę i jak spojrzalam na bok to jakbym widziała cien, potem zaczęłam oglądać testy tak że przykrywam paluchem ta krechę testowa i przestalam widzieć cienie tak działał mózg oszust-kiedyś nawet była taka zabawa, patrz na obrazek i mrugaj a zobaczysz Jezusa
Ja ufam tylko takim krechom, co wbijają w krzesło, jak u Frez i Ochmanki. Zbyt wiele oszukańczych cieni tu widziałam, żeby im wierzyć. Co nie zmienia faktu, że kciuki już na pokładzie zaciśnięte do białości ✊😘✊Ochmanka lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Czesc dziewczyny :*
Korzystam z lezakowania w lozku i troche Was nadrobilam!
Fiore gdzie masz suwaczek?
Elfia wyczuwasz syna czy corke?
Szona zalapalam sie na Twoje testowanie, wiec wszystkie kciuki na pokladzie!
Madziandzia oby te kreseczki wrozyly cos pieknego ♥️♥️
Landinola przykro mi z powodu taty, zycze Wam duzo cierpliwosci i zdrowia, napewno pozna wnuczątko sama ta mysl powinna mu dawac nadprzyrodzone sily!
Sasanko jak tam u Ciebie sytuacja??
My dzisiaj zaczynamy 35 tc i jestem lekko przerazona ze zostal juz tylko ponad miesiąc do narodzin malej i w glowie mam mysl, ze przeciez jak ja urodze dziecko jak nigdy tego nie robilam 😂 i ciagle ogladam filmiki na jutubie o porodach, karmieniu, masazach krocza itd... 🤯 Jest ciezko.
Zostawiam Wam Zosinkowe wiruski @%)($$@==@)@):@%?!!:%(7%@=@=@%@%Malinowa91, ElfiaKsiężniczka, Niercierpliwa v2.0, Sasanka55., Pati96, Madziandzia, lorinka9191, *Agape*, Mildred, szona, eemmiilliiaa, Mlodamezatka, Ochmanka, Gosiek1993, DzulkaJ, Okularnica_:), MonikA_89!, Iseko lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Hej. Często podglądam Was na forum, czytam o staraniach i przeżyciach. Czytam też o tym jaki nieraz ból sprawiają słowa drugiej osoby lub ciąże sióstr, przyjaciółek, czy kolejnej znajomej z fb, która chwali się swoim malutkim, puchatym bobasem. Rozumiem Was, bo sama nieraz to przechodzę. Dzisiaj rano wpadł mi w ręce ciekawy artykuł. Szczególnie do pokazania tym, którzy ten ból nam sprawiają, w gruncie rzeczy nie wiedząc w większości przypadków, że to robią. Może niektórym otworzy to klapki na oczy i zrozumieją, że nie zawsze chcieć to moc.
Pozdrawiam gorąco i dalej podczytuje ❤️
https://deon.pl/wiara/swiadectwa/nieplodnosc-to-stan-permanentnego-cierpienia,843551Sasanka55., Madziandzia, szona lubią tę wiadomość
-
Ladinola współczuję stresu w tym i tak już trudnym czasie. 😟 Mam nadzieję, że tata szybko dojdzie do siebie i będziecie razem z wózkiem chodzić na spacery 😊
Madziandzia no ja akurat nie widzę tam kreski, ale życzę, żeby była 😊
Szona, nie ma Cie jeszcze bo nie możesz wyjść z szoku i siedzisz oglądając swoje II? 😋
Lorinko nie wiem czy to porównywalne, ale ja po zasniadzie musiałam często kontrolować betę i przy wartościach poniżej 50 spadek był tak powolny, że ciągnęło się jak flaki z olejem.. Mam jednak nadzieję, że jak całkiem spadnie u Ciebie prog to szybko się oczyści.
A ja już trochę lepiej, chociaż codziennie boli mnie rano głową i mi się w niej kręci. Zganiam to na niska hemoglobina bo wychodząc że szpitala miałam 9,9 - oczywiście teraz uzupełniam dieta i tabletkami. Chociaż lekarz na wczorajszej wizycie mówił, że to może być jeszcze po narkozie. Po śniadaniu i pokręceniu się po domu przechodzi więc nie martwię się tym tak bardzo 😊Tak poza tym to na usg widać jeszcze trochę płynu w brzuchu, ale jest on niegroźny i niby ma się sam wchlonac. We wtorek mam powtórzyć betę, ale najlepsze jest to ze w dniu kiedy trafiłam do szpitala moja beta była 120. Lekarz mówi, że maialn tak ogromnego pecha bo w jego karierze jeszcze czegoś takiego nie widział. Przy kilku tysiącach owszem, ale nie przy tak niskiej becie Pecherzyk musiał zagnieździć się bezpośrednio w naczyniu krwionośnym. Nie wiem skąd tyle pecha w moim życiu. Zawsze mi się wszystko układało tak jak chciałam... Ale nie może być zawsze kolorowo.
Ślę Wam dużo słońca dzisiejszego dnia!szona lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Ladinola wrote:Ja jestem jedynaczką to tym bardziej z rodzicami jestem blisko, nie mam za bardzo takiej bliskiej rodziny więc tak jakby mam tylko ich.
Lekarz przed chwilą sam zadzwonił! Nogi zrobiły mi się jak z waty. Pierwsze pytanie czy żyje, żyje. Wczoraj miał silny atak krwotoku, od razu wzięli go na stół, jest w stanie ciężkim ale w miarę stabilnym. Za kilka godzin będą go wybudzać. Oby wszystko już było dobrze po tej operacji.
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyTen test schnie i w porównaniu z wczorajszym nic tam nie widzę na żywo. Majaczy jakiś evap czy coś. Nie nakręcam się. Mam w rodzinie laski, którym testy wychodziły białe a były w ciąży. Nie sądzę żebym była jedną z nich I już mnie coś w plecach ciśnie, więc pewnie to nie "to"
Będę dziś robić zamówienie supli dla eMka to może clearblue elektroniczny gdzieś złapie. Jak bobek jutro będzie taki sam to będę elektroniczny trzymać na czarną godzinę i poczekam grzecznie na 🍷.
Ladinola najważniejsze, że żyje i jest pod dobrą opieką a jego stan jest stabilny.
Szoooonaaaa wstaaawaaaj 😘 i sikaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 09:06
szona lubi tę wiadomość