Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety nic nie widzę ale wzrok mam kiepski, więc nie puszczam kciuków!
Ladinola, będzie dobrze! Czekam na pozytywne wieści!PCOS❌
Starania od 11.2019
🏳 - 2022 - IVF.
START IVF - luty 2022; priming estrofenowy.
2 ❄❄
24.03.22 - transfer ❄ 💔😥
27.05.22 - transfer ❄ 💔😥
Naturalne cudy:
26.08.2022 - 11tc poronienie zatrzymane 8+5. 💔
10.01.2023 - 9tc poronienie zatrzymane 6+3 💔
06/07.2024 - stymulacja gonadotropinami.
9 dpo - II
5.08 - 6+2 mamy 4 mm kropeczka i -> 21.08 - 2 cm człowieczka. -> krwawienie -> szpital, krwiak. -> 26.08 - 9+2 2,5 cm malucha. -> 07.09 11+0 4,2 cm -> 20.09 - 12+6 7cm najprawdopodobniej dziewczynki 🩷 -> 10.10 - 15+5 132 g kruszynki 🩷 -> 31.10 - 18+5 259g... chłopaka 😆💙 -> 15.11 20+6 404g zdrowego synka 🩵🥹
Leki: euthyrox N50, Clexane 0,4, Acard 150, Encorton 15 mg - do 13 tc, Glucophage 1500 XR, Prenatal Duo
Zostań z Nami 🙏🙏🙏
-
To uczucie kiedy przeglądasz szafę i znajdujesz test ciążowy 😆 Nasikałam, jest dosłownie cień cienia, ciężko zauważyć. To chyba evap. Facelle, więc nie ufam gnojkom, bo już kiedyś mnie oszukały.
-
Jako, że bobków w ostatnich miesiącach zrobiłam dziesiątki, muszę stwierdzić, że coś przebija, ale na nich często tak przebija... niestety nie będę tutaj pisała, że coś może z tego być, bo te cienie nie są ciążowe no... w przypadku bobka najniższa beta, niższa niż 10 już pokazuje ładną różową kreskę...
-
Niestety większość testów pokazuje takie cienie i zazwyczaj nie są to ciążowe
Też miałam takie nie raz i nigdy z nich ciąży nie było. Dlatego przestałam testować przed terminem @ żeby więcej się nie zastanawiać. Ale tez rozumiem dziewczyny ktore musza wprowadzic leki i testuja szybciej... i te cienie ktore zawsze daja promyk nadziei
Przykro mi i wierze, ze lato ktore jest coraz blizej bedzie sprzyjalo! ❤️👶🏼👶🏼👶🏼 -
nick nieaktualny
-
Ja niestety nie widzę cieni na tych zdjęciach. Ale jak mówiłam za dużo pracy przy kompie może robić swoje.
Szona noo te siury po b complex to jest odjazd. Ściany można malować i myśle, że kolor by wyszedł.
Jak dałam pierwszy raz mężowi i nie mówiłam mu o skutkach to wyszedł z toalety taki w szoku i zaraz złapał telefon. Wypisywał dlaczego ma fluorescencyjny mocz ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 10:39
szona lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Ladinola wrote:Szona te cienie to masakra! Ja teraz postawiłam na clearblue bo czytałam, że on nie daje fałszywych cieni. Może postawcie właśnie na ten clearblue. ale mimo wszystko ciągle trzymam kciuki!
-
Madziandzia. Ja dalej kreski nie widzę, ale może to za wcześnie jeszcze. Najlepiej robić w dniu spodziewanej miesiączki, wtedy kreski są ważniejsze i raczej nie trzeba się zastanawiać.
Będziesz mama, każda z nas będzie. Taki dołek w okolicy @ jest zrozumiały, ale mija. Czasem zwiastuje ciążę, czego oczywiście Ci życzę 🙂
_lucky_ Cieszę się, że do nas wróciłaś. Jak nie ten cykl, to któryś z kolejnych. Duchowa Aga mówi, że trzeba mieć zaufanie, że to maluszek wybiera czas, w którym do nas przyjdzie, a nie my.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Judit wrote:Ja niestety nie widzę cieni na tych zdjęciach. Ale jak mówiłam za dużo pracy przy kompie może robić swoje.
Szona noo te siury po b complex to jest odjazd. Ściany można malować i myśle, że kolor by wyszedł.
Jak dałam pierwszy raz mężowi i nie mówiłam mu o skutkach to wyszedł z toalety taki w szoku i zaraz złapał telefon. Wypisywał dlaczego ma fluorescencyjny mocz ^^
Ale biorę tak co 2-3 dni. Jak się zaraza trochę uspokoi, to zbadam poziom kwasu, b12 i homocysteinę -
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Clearblue też niestety daje cienie... Jedynie te elektroniczne są spoko, bo nie pokażą ciąży jak jej nie ma.
Ale mam nadzieję, że już nie będę musiała tego sprawdzać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 10:49
-
Ladinola wrote:No ja właśnie na odwrót czytałam.
-
Szona, Madziandzia kurczę.. Ale jeśli nie teraz to lato jest Wasze✊
Kingulla najważniejsze to iść za głosem serca. Bardzo Wam życzę żebyście bez względu na to jak życie się potoczy byli szczęśliwi😚
Daniela moje przeżycia to pikuś w stosunku do Twoich ale w 100000% się z Tobą zgadzam. Dzięki Bogu nie musiałam bać się i walczyć o niczyje życie ale gdyby nie to, że nie pozwoliłam aby moim życiem kierował strach o to jak sobie poradzę, czy napewno się uda i co ludzie powiedzą to absolutnie nie robiłabym tego co kocham i nie miałabym przy sobie kogoś kto przywrócił mi wiarę w prawdziwą miłość i szczęśliwy związek. A najbardziej żałuję tego, że za późno wzięłam sprawy w swoje ręce i zdążyło się zacząć już wiele złego. No ale cóż. Lepiej późno niż wcale😉
Też się rozpisalam, sorki dziewczyny 🙈🤷♀️Kingulla lubi tę wiadomość
-
No coś przebija, ale facelle faktycznie i mnie oszukały... Mimo wszystko trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła! ☺️
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Ja nie czytałam, ja testowałam 😅 mieszkając w Szwecji miałam dostęp głównie do tych testów generalnie plusik pokazywał mi się nawet bez ciąży na tych zwykłych, z kolei elektroniczny nigdy nie wyszedł mi fałszywie dodatni. Elektroniczne pinki podobno oszukują, ale ja osobiście nie miałam okazji sprawdzić. W swoim życiu wydałam majątek na różne testy, w jednym cyklu szło ich naprawdę sporo... Jedno jest pewne, cień ciążowy a cień evapowy wyglądają nieco inaczej.
-
Ostatnio miałam już taki spokój, dzięki ładnej pogodzie, afirmacjom i notabene kwarantannie. Cieszyłam się, że polepszylam warunki do zapłodnienia, a od wczoraj kłócę się z mężem. Czuje się jakbym całą pracę w ten cykl przekreśliła 🙈
Mam nadzieję jednak, że nie. Postaram się ogarnąć. Afirmacje cały czas stosuje, więc wierzę, że dziś mój kropek się zagnieżdża skoro 6dpo 🙂
Jak tam Hotel Paradise? Ja się cieszę, że akurat ta para wygrała 🙂
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnySzoneczko, Madziandzia, Jaszczurek, Ladinola, wierze w Wasze cienie, Kropeczki, kreseczki i szczesliwe porody. Kciuki trzymam nieustannie :*
Kingulla, szanuje kazda Twoja decyzje, choc jednoczesnie wiem, ze los bywa przewrotny, a i nasze decyzje ulegaja zmianom. Cokolwiek postanowisz, bedzie to madra decyzja. Mnostwo buziakow
Daniela, cudowne slowa "staram sie, by strach mi zycia nie ukladal" od dzis bedzie moja mantra! Podziwiam Cie od dawna, tyle w zyciu przeszlas, a mimo to potrafisz myslec zarowno pozytywnie jak i racjonalnie i to w tym samym czasie Duuuuzo szczescia, Danielaszona, Kingulla, Makino, Rucola, Daniela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny