Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Pauliśka wrote:Klasyfikacja leków FDA umieściła Wit C w kategorii C, może mieć wpływ teratogenny na płód w wiekszych dawkach. Ale ta Pani chyba o staraniach pisze tak? Czy to już w ciąży ma się brać takie dawki?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Z witaminą C też bym uważała... i w pełni zgodzę się z Suszarką. W dzisiejszych czasach ciężko nam nieraz ufać lekarzom, a jak nie im to komu?
Radzę jeść dużo papryk i natki 😊 a witaminy dostarczać dieta i najpierw zbadać poziom we krwi - tak jak i D3, zanim się cokolwiek zacznie łykać.Sasanka55. lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Zrobiłam jeszcze jeden, w końcu chcę się ich pozbyć ze swojego życia jak najszybciej. Tak wyglada po zrobieniu - po 5-6 minutach. (Kliknijcie w fotę, będzie ostrzejsza)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 14:59
*Agape*, moni05, Pauliśka, agge, Gosiek1993, Mlodamezatka, Sasanka55., Magddullina2, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzona nawet nie wiesz jak świetnie Cię rozumiem. Zwijam się z bólu na kanapie z moim wiernym termoforem-sową, leje się ze mnie dramatycznie ale wyjątkowo nie uroniłam nawet łzy z tego powodu.
Domyślam się jak musi być Ci ciężko kiedy wyniki ok a mijają kolejne cykle i jest klops.
Może mimo wszystko maj będzie łaskawszy, a jak nie to rzucam to w p*zdu i biorę się za siebie. Będę mega zadbaną niepłodną babeczką z płaskim brzuchem i zajebistym tyłkiem. Wydam kasę na ciuchy dla siebie i będę mieć 7 kotów o ile Neko zaakceptuje jakiś inny ogon niż jej 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 14:35
szona, lorinka9191 lubią tę wiadomość
-
szona wrote:
Ja tam widzę różowa druga kreseczkę 😘 idź na betę w poniedziałek. Ja już powoli Ci gratuluję 😉szona lubi tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Pauliśka wrote:Klasyfikacja leków FDA umieściła Wit C w kategorii C, może mieć wpływ teratogenny na płód w wiekszych dawkach. Ale ta Pani chyba o staraniach pisze tak? Czy to już w ciąży ma się brać takie dawki?
moni05 wrote:Z witaminą C też bym uważała... i w pełni zgodzę się z Suszarką. W dzisiejszych czasach ciężko nam nieraz ufać lekarzom, a jak nie im to komu?
Radzę jeść dużo papryk i natki 😊 a witaminy dostarczać dieta i najpierw zbadać poziom we krwi - tak jak i D3, zanim się cokolwiek zacznie łykać.
Suszarka wrote:Ja jeszcze dokopałam się do tego, że nadmiar ma działanie embiotoksyczne.
Szona. Na tym teście jest dość ładna kreska. Ja bym zrobiła test innej firmy, a najlepiej celarblue elektroniczny, jeżeli nie chcesz iść na betę.
moni05, szona lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
dzastina2005 wrote:Ja tam widzę różowa druga kreseczkę 😘 idź na betę w poniedziałek. Ja już powoli Ci gratuluję 😉
Oj nie, nie Słońce. Mam takie czary co miesiąc. Dziękuję za wiarę -
Suszarko mam takie samo zdanie jak Ty jeśli chodzi o suple, dla mnie to sztuczna chemia, która może również zaszkodzić zamiast pomóc.
Szonka widzę różową kreseczkę, ale... te testy i u mnie takie kreski pokazywały... Niemniej trzymam kciuki! Może wieczorem u Ciebie lepiej wychodzą niż rano testy po prostu??szona, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Suszarko mam takie samo zdanie jak Ty jeśli chodzi o suple, dla mnie to sztuczna chemia, która może również zaszkodzić zamiast pomóc.
Szonka widzę różową kreseczkę, ale... te testy i u mnie takie kreski pokazywały... Niemniej trzymam kciuki! Może wieczorem u Ciebie lepiej wychodzą niż rano testy po prostu??
Mój jedyny prawdziwy test jak dotychczas - wyszedł pozytywny o 19. Ja tego allegraka nie biore za pozytyw. Jak wjedzie kreska jak Ochmanki, to uwierzę. -
nick nieaktualny
-
szona wrote:Mój jedyny prawdziwy test jak dotychczas - wyszedł pozytywny o 19. Ja tego allegraka nie biore za pozytyw. Jak wjedzie kreska jak Ochmanki, to uwierzę.
szona, Pauliśka, Suszarka lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualnySzona przez wzgląd na sentyment i na dość realistyczne podejście do życia w ostatnim czasie, zabiore głos (jestem cały czas na bieżąco, nie martwcie się, Suszarko moja mała blondyneczko, wiesz gdzie mnie szukać gdyby coś)
Pogratuluje Ci Szonko dopiero jak zobaczę porządne kreski. Bo Ty masz jakieś pojebane siki i co rusz szczasz te cienie, które tylko ryją banie. Modlę się za Was dalej i błagam kup w końcu elektronika, bo się wykończe tym wypatrywaniem ślepiów. Loffff you❤️
Ps. Jestem, żyje, czytam, nie udzielam się, bo tak lepiej dla Was, dziecko w brzuchu ma się dobrze, będzie chłopcem.
Cieszcie się, na ile możecie, wiosną i nie zapominajcie o swoich potrzebach,
Bóg z Wami!Fiore, szona, ElfiaKsiężniczka, Makino, *Agape*, Pauliśka, Suszarka, Pati96, agge, eemmiilliiaa, Annie1981, Gosiek1993, Madziandzia, Misiaa, Mlodamezatka, moni05, Ochmanka, Gosia1234, Okularnica_:), Malinowa91, MonikA_89!, Magddullina2, moyeu lubią tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Szona przez wzgląd na sentyment i na dość realistyczne podejście do życia w ostatnim czasie, zabiore głos (jestem cały czas na bieżąco, nie martwcie się, Suszarko moja mała blondyneczko, wiesz gdzie mnie szukać gdyby coś)
Pogratuluje Ci Szonko dopiero jak zobaczę porządne kreski. Bo Ty masz jakieś pojebane siki i co rusz szczasz te cienie, które tylko ryją banie. Modlę się za Was dalej i błagam kup w końcu elektronika, bo się wykończe tym wypatrywaniem ślepiów. Loffff you❤️
Ps. Jestem, żyje, czytam, nie udzielam się, bo tak lepiej dla Was, dziecko w brzuchu ma się dobrze, będzie chłopcem.
Cieszcie się, na ile możecie, wiosną i nie zapominajcie o swoich potrzebach,
Bóg z Wami!
Ja jutro nie sikam, właśnie mi się zaczął spinać brzuch więc @ wjedzie na ostrej w poniedziałek. Jutro pewnie tempka spadnie. Trudno, trzeba będzie się poświęcić i zrobić dziecko w majówkę 😂
Edit: Lorinko jestem najgorszym człowiekiem świata bo dopiero teraz zobaczyłam że mi wysłałaś zaproszenie 🤯 przepraszam ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 15:31
lorinka9191 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
kasiasiasia28 wrote:Dziewczyny, rzadko się udzielam, ale jestem z Wami cały czas i wszystko przeżywam razem z Wami ♥️
Właśnie jestem po transferze i jestem już w dwupaku. Widok migającego na monitorze zarodka to coś pięknego, to jak piękne musi być usg serduszkowe, które na pewno będzie! Wierzę w to 🙂🙂🙂 Trzymajcie kciuki 🤞 -
Ladinola współczuję tego całego stresu, martwienia się o Tatę bardzo mi przykro. Wierzę, że teraz po operacji już będzie tylko lepiej. Trzymajcie się.
Szona ciekawa jestem, jak się sytuacja u Ciebie rozwinie. Wiem, że już miałaś takie cienie, więc nie chcę nakręcać, ale mocno trzymam kciuki
Izape jak to już 35 tydzień?! Rany! Zaraz będziesz rodzić! 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 15:52
szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozmawiałam z lekarzem z oiomu. Podczas operacji jak i po operacji, która trwała 6 godzin, stan taty jest bardzo bardzo bardzo ciężki. Jest w śpiączce pod maszynami, układ krążenia nie działa samodzielnie, muszą podawać leki. Oddycha za niego maszyna. Może jutro zaczną zmieniać parametry tych maszyn żeby przygotowywać płuca do oddechu samodzielnego. Stracił bardzo dużo krwi, karetka dzisiaj musiała pojechać po kolejne jednostki krwi do Gdańska. Jutro mam ponownie dzwonić na oiom. Pani doktor powiedziała, że szanse na wyzdrowienie, a raczej na to jest bardzo malutka nutka nadziei.