Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaniela wrote:Ladinola, jak tata? Masz jakieś nowe wieści? Jak Ty się czujesz?
Szona, testowalas dzisiaj?
Kittinko, przykro mi, że tak Wam się wszystko pokomplikowalo. Mam nadzieję, że szybko uda się wyjść na prostą.
Sasanko, dziękuję za miłe słowa
Kciuki za Was, Dziewczyny -
Dziewczyny, czy to jest evap? Wyszło w przepisowym czasie, jest rozowe i ciemnieje w miarę wysychania...ale nie wiem co myśleć. Nie nakręcam się, głowę mam chłodną aż za bardzo więc jak cos to nie oczekuję głaskania po główce mówcie co myślicie 😘
https://naforum.zapodaj.net/6e7ce070a790.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/87fda1eba9bc.jpg.htmlszona, kittinka, Fiore, *Agape*, Niercierpliwa v2.0, Pati96, Okularnica_:), olik321, ElfiaKsiężniczka, lorinka9191, Ladinola, dzastina2005, moni05, moyeu, Rucola, Daniela, Gosiek1993, golonat, eemmiilliiaa, Annie1981, Mlodamezatka, frezyjciada, agge lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyMisiu, Agape, Suszarko, Szonko, Sasanko, Danielo i Okularnico Przesyłam Wam moc buziaków!!!
Dziękuję za pozytywne słowa i myśli!! To bardzo ważne, by mieć wsparcie, a Wy mi je dajecie :*
Nie piszę za często, bo tak ciężko się wbić w zawirowania tematyczne i ni z gruchy ni z pietruchy walnąć wywodem ale jestem z Wami!!!
Kiedyś wszystko się ułoży, Misiu, moje motto jest takie samo jak Twoje i tego się trzymajmy.
Dziś piękna Niedziela Miłosierdzia!! Moje modlitwy są z Wami!!
Buziaczki moje staraczki!!😘Suszarka, *Agape*, Okularnica_:), ElfiaKsiężniczka, szona, Daniela, Misiaa, frezyjciada, Ochmanka, Iseko lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Dziewczyny, czy to jest evap? Wyszło w przepisowym czasie, jest rozowe i ciemnieje w miarę wysychania...ale nie wiem co myśleć. Nie nakręcam się, głowę mam chłodną aż za bardzo więc jak cos to nie oczekuję głaskania po główce mówcie co myślicie 😘
https://naforum.zapodaj.net/87fda1eba9bc.jpg.html
Wygląda obiecująco na pierwszym zdjęciu to różowe ewidentnie, na drugim też widać ale mniej takie szarawe jakby ewapowe. Wyszło o czasie, rozowi się, czekam na jutrzejszy test. Oby to było to !!! 🙏🙏❤️. . ciesz się. 😀Suszarka lubi tę wiadomość
-
Suszarko, skoro wyszło o czasie to raczej nie evap No i różowe. Niech ciemnieje ✊
Ladinola, czekam na wieści razem z Tobą.
Daniela, nie robiłam testu.
Edit: Facelle i Allegro - biel.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 10:18
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Daniela wrote:Suszarko, nie chcę Cię nakręcac, ale dla mnie to nie jest evap ani cień, tylko bladzioch!
Widać go bardzo dobrze.
Masz więcej testów?
Edit: Mildred bardzo ciężko mi to uchwycić na foto. Na żywo jest rozowe zdecydowanie. Chociaż się staram nie nakręcać bo cholera wie co to jest zobaczymy na dniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 10:00
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Suszarka❤️! Jak dla mnie to ewidentny cień. Trzymam kciuki żeby ciemniało ładnie! Pozatym Ci już wyśnilam ciąże w tym cyklu, wiec nie ma innej opcji.
Suszarka, Rucola lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suszarko, ja też widzę kreseczke 🍀✊
Suszarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuszarka wrote:Dziewczyny, czy to jest evap? Wyszło w przepisowym czasie, jest rozowe i ciemnieje w miarę wysychania...ale nie wiem co myśleć. Nie nakręcam się, głowę mam chłodną aż za bardzo więc jak cos to nie oczekuję głaskania po główce mówcie co myślicie 😘
https://naforum.zapodaj.net/87fda1eba9bc.jpg.htmlSuszarka lubi tę wiadomość
-
Ladinola, daj znać, jak tylko się czegoś dowiesz o Tacie:* Ja nieustannie trzymam kciuki!
Suszarko,mam nadzieję, że to TO! 🙏 Siknij jutro i zobaczymy, czy ciemnieje✊✊✊✊✊
A który to dpo?
Misiaa, my podobnie, jak Wy wstrzymujemy na razie starania... Mam nadzieję, że obie wrócimy za jakiś czas do starań ze zdwojoną siłą! 😘Suszarka, Misiaa lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Kochane moje to 11dpo więc jeszcze wcześnie jutro nie sikam, bo chcę właśnie na bobka żeby mieć porównanie. Także chyba we wtorek dopiero jeśli @ nie przyjdzie. Pauliska masz rację, teraz jest ciemniejsza. Ciekawa jestem na betę jutro bez szans bo pracuję z biura...może wezmę w tygodniu dzień wolny i skoczę. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
Fiore, jak zobaczyłam tę kreseczkę to od razu o Tobie pomyślałam 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 10:54
lorinka9191, Fiore lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Uwielbiam Was wszystkie, towarzyszycie mi od października 2018r. i wspieracie niezależnie od sytuacji. Każdy miesiąc biorę na klatę, ale dziś siebie nie poznaję. Poddaję się. Jestem zmęczona, zaczął mnie boleć biust, mój organizm doskonale się ze mną bawi. Muszę odetchnąć i za wszelką cenę zapomnieć o staraniach. Po prostu muszę. Bo dziś mi łez już brakuje. Także zwijam stąd żagle. Na pewno będę podczytywać. Pojutrze Suszarko wpadnę pogratulować Ci ciąży! ❤️
-
nick nieaktualnykittinka wrote:Misiu, Agape, Suszarko, Szonko, Sasanko, Danielo i Okularnico Przesyłam Wam moc buziaków!!!
Dziękuję za pozytywne słowa i myśli!! To bardzo ważne, by mieć wsparcie, a Wy mi je dajecie :*
Nie piszę za często, bo tak ciężko się wbić w zawirowania tematyczne i ni z gruchy ni z pietruchy walnąć wywodem ale jestem z Wami!!!
Kiedyś wszystko się ułoży, Misiu, moje motto jest takie samo jak Twoje i tego się trzymajmy.
Dziś piękna Niedziela Miłosierdzia!! Moje modlitwy są z Wami!!
Buziaczki moje staraczki!!😘
Kittinko, ciezko wbic? Piszesz i wysylasz, Kochanie :* Dajesz tyle wsparcia nam wszystkim wokol, a o swoich problemach milczysz To nie moze tak wygladac
Suszarko, widze 😍😍😍 ✊✊✊
Szoneczko, totalna biel?kittinka lubi tę wiadomość