WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)

Oceń ten wątek:
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim! Chciałam sie odstresować po pracy czytając Was jak zawsze, a dosłownie aż mnie coś w środku ściska od tego hejtu...

Jestem tu od miesiąca, postów jak kot napłakał, ale nigdy nie poczułam niechęci z Waszej strony. I wierzę, że szczerze pogratulujecie jak kiedyś mi sie uda, tak samo jak mi sie paszcza cieszy z Waszych sukcesów.

Wracajcie do rozmowy o tym co przyjemne. Nie psujmy już wątku! :)

Luna1993, Morusek, KateHawke, Czrna 81, Paulina_2603 lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim! Chciałam sie odstresować po pracy czytając Was jak zawsze, a dosłownie aż mnie coś w środku ściska od tego hejtu...

Jestem tu od miesiąca, postów jak kot napłakał, ale nigdy nie poczułam niechęci z Waszej strony. I wierzę, że szczerze pogratulujecie jak kiedyś mi sie uda, tak samo jak mi sie paszcza cieszy z Waszych sukcesów.

dqprhdge2q9dik3m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam już z spaceru, bo zadania z młodym trzeba zrobić.. A tu dalej gównoburza.. Masakra jak grochem o ścianę..

• Minnie89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż sie zduplikowałam z emocji :D

reset, Achia, StaraczkaNika, KateHawke, Czrna 81, Paulina_2603 lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • reset Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie89 wrote:

Mówisz, że znów popołudnie o ciuchach, butach i innych przyjemnościach?:)

Luna1993, Minie Black, Morusek, Kargo31, KateHawke lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset fajna stopka hehe:) :)

Luna1993, reset, Morusek, Emiilka, Kotowa, Barbarka1984, KateHawke, Koteczka82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje trzymam mocno kciuki i żeby pięknie pękły i żeby owulacja okazała się owocna:*

MOJE lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset, stopka mnie rozbroiła! Brakuje dopisku, że nie badasz przyczyny, bo na hybrydy Ci nie wystarczy :D

Luna1993, nenusia lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenusia wrote:
    Reset fajna stopka hehe:) :)

W końcu dziś zostałam na forum zdiagnozowana :D
    Minie Black wrote:
    Reset, stopka mnie rozbroiła! Brakuje dopisku, że nie badasz przyczyny, bo na hybrydy Ci nie wystarczy :D

Mówisz- masz! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 17:35

Malgonia, Morusek, nenusia lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezusie co tu się dzieje :(
    Skonczmy bo czytać się nie da. Hania obiecała ze sobie pójdzie i trzymam ją za słowo.

Jejku dlaczego jest lato skoro nawet liści na drzewach nie ma? :D chyba czas crocsy wyciągnąć :)

KateHawke lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Jejku dlaczego jest lato skoro nawet liści na drzewach nie ma? :D chyba czas crocsy wyciągnąć :)
    Ja dzisiaj odpaliłam japonki - polecam :D

Emiilka, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:

Muszę wreszcie skończyć wniosek i wyjść na zewnątrz się ogrzać, bo u nas w murach kancelarii zimno!

relgmg7ymfbmxgyl.png

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Mówisz, że znów popołudnie o ciuchach, butach i innych przyjemnościach?:)

Zdecydowanie! Chociaż ja zamiast na ciuchy wydaję na testy, a cała reszta na kupkę na wykańczanie mieszkania.
    Ale to troche jak z tą ciążą...na razie napawam sie tym, że inni mają :)

Minie Black lubi tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Amal Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania34 wrote:
    Tak wam zaZdroszcze czego niby? Urody ? Pracy? Czy braku dzieci? Buhaha no blagam nie ma z Kim dyskutowac i o czym
    O boże no nie wytrzymam z tą baba.. Kobieto, nie podoba się to spadaj na litość boską.. Nie widzisz ze tylko pieprzysz atmosferę tego wątku??

km5smg7yt99xz96j.png
  • Mala90 Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna wlosy przecudowne :) ja po slubie obcielam i teraz chyba zaczne znow zapuszczac :)
    Kurcze dziewczyny nie chce sie nakrecac ale od kilku dni czuje ciagniecie jajnikow, wczoraj 9dpo jednak nie wytrzymalam i siknelam. Bielutko wiec postanowilam ze dzisiaj sie wstrzymam i juz sie nie moge doczekac jutrzejszego ranka.
    Oczywiscie musialam sprawdzic dzisiaj kalkulator ciazowy i gdyby sie udalo wszystko to prognozowana data porodu 24.12 <3
    Ktos mowil ze w Wigilijna noc dzieja sie cuda? Juz tak baaaaardzo bym chciala :)

Luna1993, Anna Stesia, Malgonia, Kargo31, Emiilka, Siwulec, moyeu, KateHawke, Koteczka82 lubią tę wiadomość

7 cs,
    Grudzien 2017 - poronienie 6tc
    Euthyrox 50
  • Karolina90 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To skoro mają być przyjemności to co sobie kupiłyście na przecenie w rossmanie? :D

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • Hania34 Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dalej o mnie piszecie pojde se jak przestaniecie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Mówisz- masz! :D
    <3

• Amal Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:
    To skoro mają być przyjemności to co sobie kupiłyście na przecenie w rossmanie? :D

Taaaa.. W takich momentach cieszę się że nie mieszkam już w pl bo znowu bym coś kupiła, a "pół rossmana" mam w szafkach :)

km5smg7yt99xz96j.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal wrote:
    Taaaa.. W takich momentach cieszę się że nie mieszkam już w pl bo znowu bym coś kupiła, a "pół rossmana" mam w szafkach :)

jakiś czas temu wysłałam tobie zaproszenie na priv. Zerknij sobie :-)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ