KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa na szybko, bo na światłach stoję, po monitoringu, owu na dniach 2 pęcherzyki dojrzałe 28 mm i 20 mm!
Cabrera, Siwulec, Angelika83, Yoselyn82, nenusia, Nat90, blue00, lamka, frezyjciada, Phnappy, Jeżowa, KateHawke, MOJE, Bocianiątko, MaryAnn, Meśka, Kargo31, ANkaG, Anna Stesia, Morusek, Lunaris, moyeu lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Siwulec, ja się wychowałem na tych z domowego labo. Teraz kupiłam one step te co Hope polecala i nie mogę się do nich coś przekonać
-
Przy niskim lh to te są extra czule.
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5330826631
Mi one cały cykl wychodzą prawie pozytywne a w ovu są bordowe na maxa. -
Dziewczyny mam pytanie natury medycznej. Jestem w trakcie robienia badań do hsg, odebrałam dzis wynik posiewu i jest dodatni na escherichia coli i enterococcus faecalis. Zapisałam sie juz na wizytę do gin. Czy Waszym zdaniem wstępowanie tych bakterii moze meic związek z bezskutecznym staraniami?17 cs
euthyrox 75/100, dostinex, B complex, wit D3, acard, Glucophage 1500, neoparin po owulacji
maj 2018 HSG - jest drożność
po leczeniu immunosupresyjnym (październik 2018) -
Cześć Nikuś trzymam kciukasy! Achia rownież! Co ja tu pisze, za wszystkie oczywiście trzymam!;*
Ja czekam na owulacje, bo dop 13dc a cykle 32 dni, a zaczęłam obserwować tylko przy podcieraniu, bo na wkładce nic praktycznie nie ma, takie krwawe ale leciutko upławy, tej krwi tam nie ma dużo, bardziej takie zabarwienie z pojedynczymi nitkami krwi, googlowalam oczywiście, ale nie wiem u mnie jakiej przyczynie to przypisać dziwne, czytałam ze takie plamienia mają niektóre przed owulacją, ale to raczej jak ktoś tak ma to tak ma a nie tak jednorazowo jak u mnie, No nic to, wstanę zaraz to zrobię zaraz teścik, postanowiłam w tym "gorącym" okresie robić min 2 razy, zeby nie przegapić owulki
Dziś cały dzień się byczę w domu to bede intensywnie te kciukasy trzymaćKateHawke lubi tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Przy niskim lh to te są extra czule.
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5330826631
Mi one cały cykl wychodzą prawie pozytywne a w ovu są bordowe na maxa.
KUPIŁAM a teraz pytanie Siwej-blondynki - te testy robi się o jakiejś szczególnej porze dnia? z jakiegoś szczególnego moczu? -
Minie Black wrote:Ja na szybko, bo na światłach stoję, po monitoringu, owu na dniach 2 pęcherzyki dojrzałe 28 mm i 20 mm!
Ty pędź prosto do eMkaNat90, summer86, Minie Black lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja po wizycie,maluch ma 1 cm i pięknie bije serduszko 144,jestem mega happy,no i 2 kg mi przybyło .A oto i ono
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c74be966e2f.jpgfrezyjciada, Minnie89, Siwulec, Yoselyn82, Malgonia, Phnappy, Sanka, nenusia, wisienka94, Bajkaaa, Jeżowa, StaraczkaNika, Nat90, nadzieja73, KateHawke, lamka, MOJE, Achia, Bocianiątko, MaryAnn, bazylkove, Rub45, Kotowa, Cabrera, agulineczka, Emiilka, Kargo31, nowa na dzielni, Minie Black, Anna Stesia, Flowwer, Luna1993, Anaaa90, Lucia88, Morusek, Lunaris, moyeu, Amal, Czrna 81, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Ja zostanę przy tych rossmanowych, bo już umiem je interpretować. Przy nowych to bym miała znów wątpliwości Mam fotkę tego po którym zaszłam i tego się trzymam :p
Swoją drogą mężu powiedział że teraz po cynku to on będzie mógł codziennie (pożyjemy zobaczymy, bo cynk żarł i wcześniej, ja raczej stawiam na to, że ashwaganda zaczęła działać :p ), więc może nie będę żyła w lęku, że będzie kreska a seksu nie będzie
Blue, ale super cały centymetr do kochaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 12:10
blue00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia to widzę, że Twój małż taki zimny jak i mój z Dominikany przywieźliśmy sobie mamahuane i toooo był strzał w dziesiątkę! Oj aż mam mokro na wspomnienie tego czasu kiedy to pił potem kupiłam mu drzewo potencji ze swansona ale efektów nie widziałam, za to moja siostra dawała mężowi i oni byli zadowoleni.
-
frezyjciada wrote:Minie udanych seksów! W takich chwilach zawsze słyszę w głowie "Cztery razy po dwa razy"
To ja z kolei "on zimny, on zimny, ona gorąca, on nie chce, on nie chce, ona go trąca"frezyjciada, Morusek lubią tę wiadomość