KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa na szybko, bo na światłach stoję, po monitoringu, owu na dniach 2 pęcherzyki dojrzałe 28 mm i 20 mm!
Cabrera, Siwulec, Angelika83, Yoselyn82, nenusia, Nat90, blue00, lamka, frezyjciada, Phnappy, Jeżowa, KateHawke, MOJE, Bocianiątko, MaryAnn, Meśka, Kargo31, ANkaG, Anna Stesia, Morusek, Lunaris, moyeu lubią tę wiadomość
-
O! A czemu? Ja je kochamMinie Black wrote:Siwulec, ja się wychowałem na tych z domowego labo. Teraz kupiłam one step te co Hope polecala i nie mogę się do nich coś przekonać
-
Przy niskim lh to te są extra czule.
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5330826631
Mi one cały cykl wychodzą prawie pozytywne a w ovu są bordowe na maxa. -
Dziewczyny mam pytanie natury medycznej. Jestem w trakcie robienia badań do hsg, odebrałam dzis wynik posiewu i jest dodatni na escherichia coli i enterococcus faecalis. Zapisałam sie juz na wizytę do gin. Czy Waszym zdaniem wstępowanie tych bakterii moze meic związek z bezskutecznym staraniami?17 cs
euthyrox 75/100, dostinex, B complex, wit D3, acard, Glucophage 1500, neoparin po owulacji
maj 2018 HSG - jest drożność
po leczeniu immunosupresyjnym (październik 2018) -
Cześć
Nikuś trzymam kciukasy! Achia rownież! Co ja tu pisze, za wszystkie oczywiście trzymam!;*
Ja czekam na owulacje, bo dop 13dc a cykle 32 dni, a zaczęłam obserwować tylko przy podcieraniu, bo na wkładce nic praktycznie nie ma, takie krwawe ale leciutko upławy, tej krwi tam nie ma dużo, bardziej takie zabarwienie z pojedynczymi nitkami krwi, googlowalam oczywiście, ale nie wiem u mnie jakiej przyczynie to przypisać
dziwne, czytałam ze takie plamienia mają niektóre przed owulacją, ale to raczej jak ktoś tak ma to tak ma a nie tak jednorazowo jak u mnie, No nic to, wstanę zaraz to zrobię zaraz teścik, postanowiłam w tym "gorącym" okresie robić min 2 razy, zeby nie przegapić owulki 
Dziś cały dzień się byczę w domu to bede intensywnie te kciukasy trzymać
KateHawke lubi tę wiadomość

-
_Hope_ wrote:Przy niskim lh to te są extra czule.
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5330826631
Mi one cały cykl wychodzą prawie pozytywne a w ovu są bordowe na maxa.
KUPIŁAM
a teraz pytanie Siwej-blondynki - te testy robi się o jakiejś szczególnej porze dnia? z jakiegoś szczególnego moczu?
-
Minie Black wrote:Ja na szybko, bo na światłach stoję, po monitoringu, owu na dniach 2 pęcherzyki dojrzałe 28 mm i 20 mm!
Ty pędź prosto do eMka
Nat90, summer86, Minie Black lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja po wizycie,maluch ma 1 cm i pięknie bije serduszko 144,jestem mega happy,no i 2 kg mi przybyło
.A oto i ono
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c74be966e2f.jpg
frezyjciada, Minnie89, Siwulec, Yoselyn82, Malgonia, Phnappy, Sanka, nenusia, wisienka94, Bajkaaa, Jeżowa, StaraczkaNika, Nat90, nadzieja73, KateHawke, lamka, MOJE, Achia, Bocianiątko, MaryAnn, bazylkove, Rub45, Kotowa, Cabrera, agulineczka, Emiilka, Kargo31, nowa na dzielni, Minie Black, Anna Stesia, Flowwer, Luna1993, Anaaa90, Lucia88, Morusek, Lunaris, moyeu, Amal, Czrna 81, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Ja zostanę przy tych rossmanowych, bo już umiem je interpretować. Przy nowych to bym miała znów wątpliwości
Mam fotkę tego po którym zaszłam i tego się trzymam :p
Swoją drogą mężu powiedział że teraz po cynku to on będzie mógł codziennie (pożyjemy zobaczymy, bo cynk żarł i wcześniej, ja raczej stawiam na to, że ashwaganda zaczęła działać :p ), więc może nie będę żyła w lęku, że będzie kreska a seksu nie będzie
Blue, ale super
cały centymetr do kochania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 12:10
blue00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia to widzę, że Twój małż taki zimny jak i mój
z Dominikany przywieźliśmy sobie mamahuane i toooo był strzał w dziesiątkę! Oj aż mam mokro na wspomnienie tego czasu kiedy to pił
potem kupiłam mu drzewo potencji ze swansona ale efektów nie widziałam, za to moja siostra dawała mężowi i oni byli zadowoleni.
-
frezyjciada wrote:Minie udanych seksów! W takich chwilach zawsze słyszę w głowie "Cztery razy po dwa razy"

To ja z kolei "on zimny, on zimny, ona gorąca, on nie chce, on nie chce, ona go trąca"
frezyjciada, Morusek lubią tę wiadomość