KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Kiedy tak właśnie sprawdzam i szukam i wychodzi że w tym czasie pęcherzyk powinien miec max 12 mm, a nie 23
Siwulec Ty miałaś przerośnięty pęcherzyk, prawda? Pamiętasz może jak był duży? Mam nadzieję, ze nie sprawiam Ci bólu tym pytaniem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54cadb3ef4d9.jpg
Moj pęcherzyk żółtkowy miał ponad 8mm i był za duży -
nick nieaktualny
-
Na szybko widzę fajne brzuszki i dobre wieści, ale nadrobię wieczorem bo za godzinę mam gości a mam bałagan na maxa . Lecę sprzątać na szybko i zostawiam mojego owu - pozytyw czy jeszcze nie? Nie miałam dawno niebieskich
Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Siwulec wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54cadb3ef4d9.jpg
Moj pęcherzyk żółtkowy miał ponad 8mm i był za duży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nika wiem ze teraz już masz najgorsze myśli, jak mnie takie dopadły to poszłam do drugiego gina. Może zapisz się do kogoś i skonsultuj żeby się uspokoić :* który Ty masz tc ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 19:38
-
Luna1993 wrote:Nika czytam o pęcherzyku żółtkowym i 6 mm jest ok z tego co piszą
Nie rozumiem tylko dlaczego dla doktora było w porządku, kiedy tak nie jest i powinien był mi powiedzieć. -
Siwulec wrote:Nika wiem ze teraz już masz najgorsze myśli, jak mnie takie dopadły to poszłam do drugiego gina. Może zapisz się do kogoś i skonsultuj żeby się uspokoić :* który Ty masz tc ?
Poczatek 6ego 5tyg 0dni albo 1 dzień.
Powinnam poczekać, teraz będzie widać dalej to samo i każe mi wrócić za ileś dni. -
Nika ja się nie znam na tym ale lekarz powiedziałby na pewno gdyby było coś niepokojącego,
Ja w tej ciąży wychodzę z założenia że mój spokój jest najważniejszy i nie raz byłam dodatkowo u lekarza dla własnego spokoju, więc jeśli to cie uspokoi to umów się ponownie do niego albo do innego powiedz jaka masz historie i każdy lekarz zrozumie:)
Ale zobaczysz że będzie pięknieCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Poczatek 6ego 5tyg 0dni albo 1 dzień.
Powinnam poczekać, teraz będzie widać dalej to samo i każe mi wrócić za ileś dni.
Poczekaj tydzień, może już serduszko będzie i zobaczysz jak się będzie pęcherzyk zachowywał. Z tego co się orientuje to on rośnie do Ok 12tc a później maleje i jego role przejmuje pępowina. -
nick nieaktualnyNika myślę jak Bajkaaa. Gdyby coś było ewidentnie nie tak to lekarz by Ci powiedział. Przecież na pewno zdaje sobie sprawę z tego że pacjentki zaglądają do internetu i czytają porównując swoje wyniki, więc nie pozwoliłby Ci się martwic. W końcu zna Twoja historię. Może idź do innego lekarza i go dokładnie wypytaj o to co Cię teraz niepokoi. Tulę!
-
Cześć dziweczyny, boje sie ma 15 dostać @. Mam dziwne objawy z 2 tygodnie. Jestem spięta, dziś napiłam się piwa wiem ze nie zaszkodzi ale nie wiemczy czekac do 15 kwietnia czy robić test.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
Nika nie mogę coś znaleźć zdjęć z pierwszych USG
Gdyby coś było nie tak, lekarz by o tym powiedział. Domyślam się jednak, że będziesz o tym myśleć i martwić się, więc może warto po weekendzie dla spokoju skonsultować się z kimś innym.
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki! -
Dziewczyny mam wielkiego dola, poklocilam sie z mezem i powiedzial mi wiele przykrych slow ktore mnie zabolaly..
Jest mi cholernie zle i cholernie mi przykroMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yosel aż tak? Nie chce go usprawiedliwiać, ale wiesz, że ludzie w nerwach mówią różne rzeczy:(👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️