KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 dziękuję za ciepłe słowa. Widzę że niektóre osoby to 'jajko mądrzejszy od kury' skąd wiesz co jest u mnie w macicy i jakim prawem piszesz ze nie ma nic?! Przesadzilas i to grubo!
-
reset wrote:Tak, mam stymulację. Dlatego ja się nie nakręcam, bo wiem, że to wszystko może być wynik Clo czy Ovi. Poza ty pamiętam wszystkie moje objawy "ciążowe" z cykli w październiku i w listopadzie...Ach, ileż mnie wtedy w pachwinach ciągnęło
Inna sprawa, że jak się teraz namiętnie oddaję czytaniu o owulacji po Ovi, o zbawiennym wpływie ananasa (aż dziw, że go ginekolodzy na receptę nie zapisują) to nie myślę o egzaminie. A muszę nie myśleć, bo kiedy myślę to płaczę
Rozumiem Cię doskonale, z perspektywy czasu wiem po sobie, że byłam wtedy tak wkręcona w te wszystkie objawy, a to był wynik Clo i Ovi. Także mam nadzieję, że u Ciebie będzie strzał w dziesiątkę i te objawy polekowe przejdą w ciążowe. :*
Vivanillka a bladziocha w którym dniu cyklu miałaś? Bo ja miałam dzień po Tobie w 26dc, a teraz jestem w końcówke 5 tc.
Oczywiście trzymam kciuki, żeby wszystko było ok, tylko dziwne te wyliczenia lekarzy są.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 10:00
reset lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Melevis wrote:reset Ty te podsumowania to tak z głowy? Czy zapisujesz sobie wcześniej na kartce? Dobra robota! kiedy testujesz? W środę wyjeżdżam na tydzień w miejsce paktycznie odcięte od cywilizacji a co dopiero internetu, takie podsumowania przydałyby mi zie codziennie w formie SMS
Melevis, z głowy. Rodzice zapisali mnie lata temu do szkoły szybkiego czytania i treningu pamięci, ja znam pewne triki, które ułatwiają życie Inna sprawa, że trochę mi kuku z tym szybkim czytaniem zrobili, bo książki lekkie (czyli nie prawnicze:P) czytam w tempie ok 100 - 120 stron na godzinę. Wiesz, ile ja książek z biblioteki przynosiłam dawniej tygodniowo? A na urlop ile trzeba było tego brać?
Czytnik i chomikuj.pl stały się wybawieniem
Spoko, podeślij numer na priv, będę Ci kopię wysyłać smsem w zamian za mmsy z Twoimi dzieciakami
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyVivanillka, nie zrozum nas źle. Wszystkie życzymy Ci jak najlepiej, ale nie wygląda to wszystko kolorowo, weź głęboki oddech i czekaj na chłodno do wizyty z usg, bo samo badanie na salomocie nic na takim etapie nie powie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 10:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vivanillka wrote:Yoselyn82 dziękuję za ciepłe słowa. Widzę że niektóre osoby to 'jajko mądrzejszy od kury' skąd wiesz co jest u mnie w macicy i jakim prawem piszesz ze nie ma nic?! Przesadzilas i to grubo!
to ze masz macice powiekszona to nie znaczy ze masz pecherzyk w macicy, zreszta nic o nim nie pisalas a powinnas, wiec stwierdzilam ze nic tam nie masz a piszesz ze masz 7tc to juz powinno byc zarodek i serduszko!! dlatego moj taki byl komentarz a nie zeby cie urazic!! ja nikomu zle nie zycze.
zreszta nie wazne!
Trzymam kciuki za twoje malenstwo!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 10:04
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Widzę jak wszystkie chcecie jak najlepiej pisząc "a ty w macicy nie masz nic" no naprawdę....
Dziękuję wszystkim którzy trzymają kciuki i już na to forum napewno nie zajrzę. Pisać takie coś! Bezczelność.
Pozdrawiam i życzę dwóch kresek dziewczyny i żeby wszystko się ułoży po waszej myśli. Mam nadzieję że za tydzień zobaczę mojego okruszka... Pa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam i ja .Dziś też oddałam z 6 fiolek krwi (pierwsze badania),wizytę u gin mam dopiero 4 maja.Mam nadzieję,że wszystko w porządku z kropkiem.Powodzenia dziewczyny na betach i testach oraz wizytujące,U nas w Lublinie ma być cały dzień słonecznie
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vivanillka wrote:Widzę jak wszystkie chcecie jak najlepiej pisząc "a ty w macicy nie masz nic" no naprawdę....
Dziękuję wszystkim którzy trzymają kciuki i już na to forum napewno nie zajrzę. Pisać takie coś! Bezczelność.
Pozdrawiam i życzę dwóch kresek dziewczyny i żeby wszystko się ułoży po waszej myśli. Mam nadzieję że za tydzień zobaczę mojego okruszka... Pa...
Jak lekarka moze stwierdzic co masz w macicy jak badala cie tylko ginekologiczne? robila tobie usg czy kazala przyjsc dopiero za tydzien?
Przy becie jaka mialas czyli ok 100 nie bedzie nic w macicy widac, jedynie powiekszona macica moze byc. Wiec pewnie to 5tc dopiero sie zaczal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 10:09
frezyjciada, Flowwer lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
reset wrote:Melevis, z głowy. Rodzice zapisali mnie lata temu do szkoły szybkiego czytania i treningu pamięci, ja znam pewne triki, które ułatwiają życie Inna sprawa, że trochę mi kuku z tym szybkim czytaniem zrobili, bo książki lekkie (czyli nie prawnicze:P) czytam w tempie ok 100 - 120 stron na godzinę. Wiesz, ile ja książek z biblioteki przynosiłam dawniej tygodniowo? A na urlop ile trzeba było tego brać?
Czytnik i chomikuj.pl stały się wybawieniem
Spoko, podeślij numer na priv, będę Ci kopię wysyłać smsem w zamian za mmsy z Twoimi dzieciakami
Podziwiam za tą pamięć! Tez w wieku 13 lat byłam na kursie szybkiego czytania (teraz potrafię przeczytać konkretną książkę w ciągu jednak drzemki Leny, co chwilę na Kundla zrzucam nowe pozycje), ale z pamięcią to jestem chyba poniżej przeciętnej
Łooo jesteś przenajukochańsza! Zaprosiłam do przyjaciółek mmsy będę puszczać jak tylko, chociaż na chwilę, złapię kontakt z siecią -
nick nieaktualnylamka wrote:Karma na szczęście nie mam dzisiaj krzywej
Nenusia to trochę na moje życzenie, bo w luxmedzie przez kolejne 3 tygodnie nie mają żadnych porannych terminów, a chciałam szybko zrobić te badania -
nenusia wrote:Lekarze liczą od 1 dnia ostatniej miesiączki, a nie od daty owulacji przez to jest taka różnica. Wg lekarza 7 tydz, wg usg by był 5 tydz
No racja, ale to by musiał być minimum 43dc.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Melevis- na tą moją pamięć to dla odmiany narzeka mój M. Potrafię - wraz z datą dzienną - wypomnieć mu zdarzenia z początku związku
Jako ciekawostka - po nauce historii w LO jak patrzę na zegar elektroniczny to ój mózg nie rejestruje godziny, tylko np. jak widzę godz. 18:07 to myślę "o, pokój w Tylży"
Ale w pracy pamięć mi się przydaje, klienci też doceniają, że po latach pamiętam każdą drobną sprawę w ich spółceMinie Black, Kargo31, Klamka82, Meśka, MaryAnn, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nenusia z Tychów to daleko będę miała na to ciacho? Bo właśnie smaka ciężarnej zrobiłaś
Sanka no i Nenusia trzymam kciuki u nóg za wasze bety
A kciuki u rąk obie mam zarezerwowane dla Niki będzie dobrze, zobaczysz!
Yos coś czuję że za chwilę za momencik zadzwoni TEN telefonnenusia, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Vivanilka- nie obrażaj się, dziewczyny piszą z troską. Bo znają życie, bo znają podobne sytuacje i stąd ich umiarkowany optymizm. Zwróć jednak uwagę, że każdy trzyma kciuki za Ciebie, tylko też dziewczyny wiedzą - niestety z własnego doświadczenia - jak, w razie niepowodzenia na tym etapie, boli pożegnanie się z marzeniami.
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.