KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
blue00 wrote:Witam i ja .Dziś też oddałam z 6 fiolek krwi (pierwsze badania),wizytę u gin mam dopiero 4 maja.Mam nadzieję,że wszystko w porządku z kropkiem.Powodzenia dziewczyny na betach i testach oraz wizytujące,U nas w Lublinie ma być cały dzień słonecznie
Blue o której masz wizytę? Ja też wtedy lecę na kontrolę.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja mam pytanie. Z wiadomych przyczyn tym razem odpuściłam stymulowany cykl o teraz się zastanawiam czy mogę spokojnie wrócić do Clo po @. Pasuje mi umówić wizytę tuż przed wyjazdem bo będziemy działać. Sorki za głupie pytania ale wolę zapytać niż walnąć głupotę
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Nenusia z Tychów to daleko będę miała na to ciacho? Bo właśnie smaka ciężarnej zrobiłaś
Sanka no i Nenusia trzymam kciuki u nóg za wasze bety
A kciuki u rąk obie mam zarezerwowane dla Niki będzie dobrze, zobaczysz!
Yos coś czuję że za chwilę za momencik zadzwoni TEN telefonWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 10:17
KateHawke lubi tę wiadomość
-
KateHawke tak bym chciala zeby to byla prawda, ze lada moment zadzwoni telefon. Nawet nie wiesz jak na niego czekam! ale tez musze ostudzic swoj optymizm siebie ze to moze jednak troche potrwac!!
Vivanilka nie obrazaj sie, bo to nie ma sensu. Tak jak napisalam trzymam kciuki mocno i nikomu zle nie zycze! bo to nie moja intencja, napisalam tak bo widze ze nie idzie tak jak trzeba. Powiem tak ze "nauczyly" mnie dziewczyny z ivf myslec inaczej, zeby potem nie bylo wielkiego rozczarowania ze jednak nic. Lepiej sie milo zaskoczyc niz potem plakac ze jest inaczej a dziewczyny mowily ze bedzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 10:22
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Anaaa90 wrote:Hej dziewczyny ja mam pytanie. Z wiadomych przyczyn tym razem odpuściłam stymulowany cykl o teraz się zastanawiam czy mogę spokojnie wrócić do Clo po @. Pasuje mi umówić wizytę tuż przed wyjazdem bo będziemy działać. Sorki za głupie pytania ale wolę zapytać niż walnąć głupotę
Jako, że od kilku dni się doktoryzuję z Clo, to mogę Ci powiedzieć, że wg wiedzy internetowej możesz do Clo wrócić, ale warto byłoby sprawdzić przed wyjazdem, czy aby nie masz np. 5 pęcherzyków, bo pięcioraczki to chyba za dużo nawet jak na nasze pragnienie potomstwa
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Jako, że od kilku dni się doktoryzuję z Clo, to mogę Ci powiedzieć, że wg wiedzy internetowej możesz do Clo wrócić, ale warto byłoby sprawdzić przed wyjazdem, czy aby nie masz np. 5 pęcherzyków, bo pięcioraczki to chyba za dużo nawet jak na nasze pragnienie potomstwa
-
Cześć Moje Drogie
Zaciskam kciuki za wszystkie bety i wizyty i nie obrażajcie się, ale najmocniej dziś jestem z Niką - stresuje się jakbym to co najmniej ja dzisiaj wizytowała...
ktoś wie o której Nika ma lekarza? -
nick nieaktualnyreset wrote:Jako, że od kilku dni się doktoryzuję z Clo, to mogę Ci powiedzieć, że wg wiedzy internetowej możesz do Clo wrócić, ale warto byłoby sprawdzić przed wyjazdem, czy aby nie masz np. 5 pęcherzyków, bo pięcioraczki to chyba za dużo nawet jak na nasze pragnienie potomstwa
nenusia, reset, Anaaa90 lubią tę wiadomość
-
Vivanillka nie fochaj się. Tu nikt dla Ciebie nic złego nie chce. Ale spora część z nas ma różne doświadczenia, które różnie się potoczyły i z tych doświadczeń czerpiemy.
Sama wiesz najlepiej kiedy miałaś ostatnią miesiączkę i czy jest, czy nie jest to 7 tydzień. ja z tym dyskutowała nie będę. Ale też byłam u lekarza gdzie mówił, ze wszystko jest w normie, rozmiar macicy prawidłowy, a dzidziuś nie żył już dwa tygodnie.
Tak czy inaczej mimo, ze beta nie rosła Ci jak szalona, to mam szczerą nadzieję, że na przekór wszystkiemu u Ciebie skończy się to dobrze Bo w końcu są przypadki, że z nawet przyrostów poniżej normy rodzą się dzieci, więc czemu z Twojego by miało być inaczej.
Yos my tu wszystkie ucha nadstawiamy na ten dzwonek i okrzyk radości -
Anaaa90 wrote:Ale bliźniaki już super sprawa czego sobie i Tobie życzę
Ana, bliźniaki to wiadomo, w ciemno biorę... Mam dwie ręce, ogarnę. Ale takich pięcioraczków to nawet - mą mocno wybujałą wyobraźnią - nie ogarniam, a co dopiero mymi dwiema rękoma
Minie Black wrote:Ja bym wzięła i 5ke!
I patrząc na Twoją figurę to trójkę może byś jeszcze do macicy zmieściła, a kolejne to by chyba w przełyku musiały się gnieździć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 10:40
Siwulec, Anaaa90, nenusia, Karma88, Morusek lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Z Wami zawsze wesoło
Mój eMek przyjeżdża w niedzielę nad ranem na kilka dni a ja cieszę się jak nastolatka sorki że tak o sobie ale jestem mega przejęta tym faktem.
Nika sercem, myślami i kciukami z Tobąlamka, Karma88, nenusia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Anaaa90 wrote:Z Wami zawsze wesoło
Mój eMek przyjeżdża w niedzielę nad ranem na kilka dni a ja cieszę się jak nastolatka sorki że tak o sobie ale jestem mega przejęta tym faktem.
I super! To może być jakiś plus tego przymusowego rozstania - zatęsknicie za sobą, przypomnicie sobie chwile z początku związku, poza tym jak już przyjedzie to będziecie spędzać czas efektywnie i efektownie, a nie na codziennej gonitwie. Zanim Cię skutecznie wkurzy to zdąży wyjechać
nick nieaktualny
-
reset wrote:I super! To może być jakiś plus tego przymusowego rozstania - zatęsknicie za sobą, przypomnicie sobie chwile z początku związku, poza tym jak już przyjedzie to będziecie spędzać czas efektywnie i efektownie, a nie na codziennej gonitwie. Zanim Cię skutecznie wkurzy to zdąży wyjechać
Miłego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 10:56
reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny