KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krew upuszczona za jedyne 148,50. Dostałam gratis Indywidualną Kartę Klienta. Wszystkie wyniki mają być do wieczora. Zaraz sobie ustawię, żeby powiadomienie przychodziło na telefon to nie będę sprawdzać co 5 minut. Ale raczej pewne, że i tsk będę
lamka, Siwulec, MOJE, Malgonia, Karma88, Bocianiątko, MamaFabianka, Morusek, Rucola, nenusia, Diamond92, Nat90, moyeu, justyna14, Lena21, KateKum lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Krew upuszczona za jedyne 148,50. Dostałam gratis Indywidualną Kartę Klienta. Wszystkie wyniki mają być do wieczora. Zaraz sobie ustawię, żeby powiadomienie przychodziło na telefon to nie będę sprawdzać co 5 minut. Ale raczej pewne, że i tsk będę
Proszę ustaw także nam te powiadomienia, mój klawisz F5 na bank dzisiaj odpadnieMinie Black, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nika cieszę się przeogromnie :* chociaż czułam w kościach, że będziesz miała dziś dla nas dobre wieści
Dzień dobry wszystkim :*StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Sebek - 2010
Starania od I 2016
18.08.2016 - zaśniad całkowity:(
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu) -
Nika suuuper. Będę sprawdzać co chwile
Dziewczyny pytanko mam. Drugi cykl z rzędu durna zgapilam się i nie zrobilam w pierwszych dniach badań krwi.
Zastanawiam się co mogę teraz w 8dc zrobić. Stąd moje pytanie.
Jak to jest z tą prolaktyną. Czy to tutaj trzeba było być wyspanym i wypoczętym? Jest sens teraz to robić ?
Jeszcze jedno. Czy badalyscie kiedyś estradiol przed owu? Słyszałam że jest to często zlecane żeby sprawdzić czy organizm przygotowuje się do owu. Czy pęcherzyk jest już na tyle dojrzały.StaraczkaNika lubi tę wiadomość
7.02.2019 moje dwa Aniołki -
nick nieaktualnyA mi dzisiaj śniło się, że poszłam na kontrolę do gin i bach! Nagle okazuje się, że jestem w ciąży! .... Czworaczej. Byłam przerażona, ale jednocześnie najszczesliwsza na świecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 08:45
MOJE, StaraczkaNika, Flowwer, Siwulec, Achia, lamka, Bocianiątko, Morusek, nenusia lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:A mi dzisiaj śniło się, że poszłam na kontrolę do gin i bach! Nagle okazuje się, że jestem w ciąży! .... Czworaczej. Byłam przerażona, ale jednocześnie najszczesliwsza na świecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 08:49
Minie Black lubi tę wiadomość
Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobiłam test. Napiszcie co o tym myślicie na pierwszym zdj jest test odrazu po jakiś cień cieni cienia sama nie wiem, a na drugim po ok 10 min coś tam lepiej widać ale po czasie.
Mam nadzieję że udało mi się dodać zdjęcia
https://zapodaj.net/04c9d68fbd3ad.jpg.html
https://zapodaj.net/b52510cba100a.jpg.html
Jednak się nie wyświetlają. Nie umiemZostawiam linki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 08:52
StaraczkaNika, lamka, Morusek lubią tę wiadomość
19.03.2008 Nikodem
20.12.2018 Alexander
16.12.2019 [*] 6tcAniołek
-
Dip88 wrote:Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobiłam test. Napiszcie co o tym myślicie na pierwszym zdj jest test odrazu po jakiś cień cieni cienia sama nie wiem, a na drugim po ok 10 min coś tam lepiej widać ale po czasie.
Mam nadzieję że udało mi się dodać zdjęcia
https://zapodaj.net/04c9d68fbd3ad.jpg.html
https://zapodaj.net/b52510cba100a.jpg.html
Jednak się nie wyświetlają. Nie umiemZostawiam linki
Dla mnie ciążowabiegnij do labu na betę i prog !!
Dip88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dip na zapodaj.pl wejdź w zakładkę "na forum". Tam dodaj zdjęcie, zaznacz największą rozdzielczość i potwierdź. Na koniec skopiuj tylko link który będzie na samym dole. Bez żadnych dodatków wklej na forum
Dip88 lubi tę wiadomość
Flowwer wrote:Dla mnie ciążowa
biegnij do labu na betę i prog !!
Niestety mieszkam za granicą i tutaj takich rzeczy nie robią ot tak. Pierwsza wizyta ok. 10 tyg ciąży u położnej dopiero.19.03.2008 Nikodem
20.12.2018 Alexander
16.12.2019 [*] 6tcAniołek
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!!
Nika mocno trzymam kciuki za Was!!! Wiem, że sie boisz, to zrozumiałe, ale jesteśmy tu z Tobą. Będzie dobrze Kochana
Sylwia również trzymam kciuki za bete!
Dip88 coś tam przebija na pewno! Jutro zrób test jeszcze raz!
Ja z bólem gardła siedzę w pracy... nic mi się nie chce... Takich wirusów Wam wysyłać nie będę
U mnie 4 dzień rozciągliwy śluz, jak nie ja. Zawsze pojawiał się na jeden dzień i to na jakieś 5 min. Od 3 cykli biorę wiesiołek przed owu, ale to na zasadzie "wezmę jak mi się przypomni" Może u mnie ma jakieś długofalowe skutkinever_lose_hope lubi tę wiadomość
*50 cs o pierwszego Maluszka (start marzec 2017)
*iui x 3
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki. -
Małgonia i Nika, tak moje cykle były teraz po ciąży bardzo długie, ok 34-36 dni a ostatni nawet 50 dni trwał, nigdy tak nie miałam. Kiedyś (za nastolatki jeszcze) przed tabletkami anty i przed ciążą miałam regularne 28-30 dni. Nie robiłam testów owu, nie spodziewałam się że tak szybko mogą być potrzebne. Jak teraz się nie uda to kupie te z allegro i będę sikać od końca @
Śluz nie był rewelacyjny, coś tam wilgotno było ale bez szału. Zobaczymy po kilku dniach czy to infekcja czy owu