KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReset, ale się cieszę to nie może być ovi, skoro wtedy było 4.9 to powinno spaść +- o połowę. Mi wyszła kreska przy becie 4.33 - ale zdecydowanie jaśniejsza!
Nadzieja Tobie też gratuluję! Kumulacje macie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 08:05
-
nick nieaktualnyReset przesyłam Ci wirusów moc %&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%&%
Zrób przy okazji jeszcze proga, bo jeśli to ciąża to trzeba wiedzieć jak z nim podziałać. Kciuki!
Nadzieja ciche gratki będziecie sobie z córką z brzuszkami chodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 07:59
-
nick nieaktualny
-
Resecik piękny bladzioszek! Wy to z Emilka normalnie bank rozbijacie zdane egzaminy i zaraz brzuszki ciążowe ! Troszkę zazdraszczam!
Emiilka, reset lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Lunaris wrote:Czrna ja bym go tam zostawiła taki mam charakterek
Swoją drogą chłopy to głupole- razem pili a kolegę zostawili, mogli chociaż na wycieraczkę odholować, dziewczyny tak nie robią.
Posta zaczęłam pisać dwie godziny temu,ale nie zdążyłam skończyć,więc teraz muszę się cofnąć i nadrobić ☺Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Nadzieja Tobie również gratuluję po cichu:* obyś rodziła zaraz po córce :*Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza, przecież to jeszcze nic pewnego!
Jestem w drodze jużMinie Black, blue00, nenusia, Izape_91, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Nadzieja, gratulacje, śliczna kreska
Reset, mam nadzieje, ze ty już krew upuściłas...przecież ani ty, ani tym bardziej my nie wytrzymamy takiej niepewności
A mi się cała (dosłownie cała!) noc śniły testy z dwiema kreskami (mocniejszymi, słabszymi, raz robione w tajemnicy, raz w wiaderku;)) i teraz już wiem na pewno: sny interpretuje się na odwrót!!! bo mnie biel poraziła...co prawda 8dpo, chyba jednak nie umiemy zachodzić w ciąże
reset lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam! Trochę mnie nie było w trakcie urlopowania, wracam i przez chwilę myślałam że sie pomyliłam i już jestem na ex-testerkach! Ile tu ciąż!
Gratuluje wszystkim
Ja dziś zaczynam sikać na owulaki. Jedna Minie już z dwoma kreseczkami, to czas na drugą!Minie Black lubi tę wiadomość
-
Nadzieja, reset! Ale emocje fundujecie! czekam jak się sytuacja rozwinie, mam ogromna nadzieje reset ze zaskoczyło. Swoją droga ciekawe kto dostał Twój wynik próga, bo sty ewidentnie dostałaś nie swoj
reset lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyA właśnie. Umówiłam się na wizytę. Z uwagi na kończące się luteinę i duphaston na 11.05 - to będzie 5+6 (do Myszczyszyn). i do dr S na 18.05 (6+6). Udało mi się na forum odkupić 3 op luteiny i 2 duphastonu i teraz nie wiem czy iść tego 11 maja? Normalnie to bym pewnie od razu biegła, ale obawiam się kolejnego siedzenia i analizowania wymiarów na usg.....
Mala90 lubi tę wiadomość
-
Minnie89 wrote:A! I śniło mi się dziś, że sie udało, że poszłam na bete i miałam 2000 w 5tc i wpadłam w panike, że to za dużo...
Mówicie ze sny sa na odwrót, mam nadzieję że to nie znaczy że bedzie pudło!Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
Hej Dziewczyny!
Nadzieja jest kreska, gratuluję po cichu!
Reset trzymam kciuki (Jak za egzamin) czekam z niecierpliwością na wyniki, bo widać całkiem ładna kreskę
Minie - kreska wygląda jakbyś ją dorysowała! Dla nas, staraczek takie testy to tylko w snach! Gratuluje, bo juz chyba nie ma watpliwosci!
Czy tylko ja nie mogę zajść?
U mnie dziś pakowanie do wyjazdu, kompletnie nie wiem co zabrać. Dziewczyny znad morza - ciepło tam macie??nowa na dzielni lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Klamka powodzenia u gina!!!
Nadzieja GRATULUJĘ I TRZYMAM KCIUKI!!!!
nenusia wrote:No to teraz się przywitam,
U mnie Narazie bez plamień i zaraz jadę do labo. Miłego dnia!!!!
Nenusia uff. U mnie podobnie, więc trzymam kciuki, żeby tak zostało.
Minie konkret krecha!!!!
Reset na drugim zdjęciu też widzę bladzioszka. Faktycznie przyrosty bety trzeba by posprawdzac, ale zaciskam kciuki, żeby to nie był Ovi.
Jednoczesnie chciałam podziękować Karolinie90 za prowadzenie tego zaskakująco szczęslliwego wątku dla mnie i wiesz, czego Ci życzę. :*
Od jutra lecimy wszystkie na maj do ciężarnej Niki!!!Bocianiątko, nenusia lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia