KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja po cichu gratuluje
Minie Black kreski super mocne! to i beta piekna
Reset widze kreseczke, oby to byl kropek, trzymam kciuki za wysoka bete!
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałgonia albo bierz połowę
Mi się śnił dr S. tylko, że był u mnie w domu rodzinnym na imprezie i później spał u mnie w chacie na materacu, ale ogólnie nie mam pojęcia co to była za okazja i niewiele pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 09:02
nenusia, Bocianiątko, blue00, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:A właśnie. Umówiłam się na wizytę. Z uwagi na kończące się luteinę i duphaston na 11.05 - to będzie 5+6 (do Myszczyszyn). i do dr S na 18.05 (6+6). Udało mi się na forum odkupić 3 op luteiny i 2 duphastonu i teraz nie wiem czy iść tego 11 maja? Normalnie to bym pewnie od razu biegła, ale obawiam się kolejnego siedzenia i analizowania wymiarów na usg.....
Minnie do Myszczyszyna chodzisz od dawna? Zadowolona jestes? Bo ja mam wrazenie ze jest mega przepracowany i troche nie ogarnia calej sytuacji i tylko monitoringi bez zadnych zalecen co miesiac7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry, wpadłam zobaczyć za kogo dziś ściskać kciuki nooooo i co ja widzę
Reset ale jazda kciukam bo beta powinna być co najmniej ładna
Yos za Ciebie również ściskam mocno :*
Bazylku i za wyniki Twojego męża
Nenusia za Ciebie nieustająco :* :*
Malgonia a ja poproszę o namiary na Twojego dilera
no i oczywiście Nadzieja po cichutku się cieszę i gratuluje
też dziś pracuję ale od jutra mam tydzień wolnego więc odliczam godzinki
Miłego dnia dla wszystkich :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 09:06
-
nick nieaktualny
-
lamka zobacz co w lidlu dają:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d93adc4a9cb.jpgBajkaaa, lamka, Lunaris, nenusia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Reset podaj numer tel do kancelarii - będę wydzwaniać żeby ciągle bylo zajęte w razie W
reset, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAh a pisalam wczoraj coś o pięknym zakończeniu miesiąca?
Nadzieja po cichu gratuluję!
Reset te kreski i dni po przypominają mi moje testowanie więc trzymam mocno kciuki żeby to nie było Ovi!a ten progesteron to jakis błąd laboratorium!
Za resztę też trzymam kciuki żeby wszystkie miały lokatora w brzuchu i żeby nie trzeba było zakładać letnich wątkówreset lubi tę wiadomość
-
Siedze właśnie w pracy i wiecie co mi się zachciało ? PIWA !!!
Jak mi się chce zimnego piwa z zimnego kufla to mówie Wam
ale za to, to chyba dyscyplinarka ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyMeśka, to zależy. W poprzedniej pracy szefowa nam czasami jeszcze przed 12:00 przynosiła czteropak, jak bardzo źle się dzień zaczął a lama wspaniała, chcę!! I tę przytulankę z wczoraj też!
Mala- nie wiem, ale Minie chyba chodziło o Anetę Myszczyszyn (?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 09:17
reset, Meśka, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Siedze właśnie w pracy i wiecie co mi się zachciało ? PIWA !!!
Jak mi się chce zimnego piwa z zimnego kufla to mówie Wam
ale za to, to chyba dyscyplinarka ?reset, Meśka lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:lamka zobacz co w lidlu dają:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d93adc4a9cb.jpg
Tak mi się przypomniało:
https://www.bandwatch.pl/pl/zwierzaki/292-zegarek-damski.html
Nie wiem czy link będzie dzialal. Chyba to można podciągnąć pod lamy*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Pobrane, a teraz do pracy.
Bajkaaa, Minie Black, Malgonia, Achia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Meśka to znaczy, ze masz braki w B12
A co do dostawcy to polecam www.gemini.pl czy jakos tak :p
Ale jak chcialybyscie miec naprawde powalone sny to jest na to sposob, choc w ojresie staran nie polecam. Wystarczy pojsc spac z przyklejonym plasterkuem nikotynowym. Jak rzucalam palenie to bylam taka madra, ze skoro plasterek jest 24h to trzeba z nim spac.. no to byl kosmos dopiero, choc przyznam, ze dzisiejszy byl konkretny -
nick nieaktualnyNie wysyłajcie mi więcej fajnych rzeczy z lamami, bo zbankrutuję
Małgonia, a nie czasem B2? Bo B12 w piwie nie ma na pewno na niektórych antydepresantach też są dobre fazy w snach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 09:21
Kargo31 lubi tę wiadomość