KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
gg88 wrote:kompletnie żadnych objawów - najgorsze że teraz mam wyrzuty że w niedzielę byłam z M na rynku i piwo piłam a w sobotę robiłam mega duże porządki w pracy i dźwigałam ciężkie rzeczy i to mogło zaszkodzić i stąd te krwawienie. W dodatku jak pisałam na innym wątku od tamtego tygodnia zaczęłam "ćwiczyć" na razie to spacery ok 4 km codziennie i teraz pytanie czy to nie zaszkodziło... ale ja się tak dobrze po nich czułam...
-
gg88 wrote:beta-HCG 186,500 mIU/ml
Gratuluję, piękna beta skoro tak mało czasu minęło od owulacji to może to krwawienie to implantacyjne i dzidzia się jeszcze gnieździ po prostu.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
gg88 wrote:tylko krwawienie coraz mocniejsze... boję się o fasolkę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 09:27
sara9555, Maja84 lubią tę wiadomość
-
kurczę jestem w pracy nie mogę wyjść dzwonię do moje gin czy mnie dziś nie przyjmię albo od razy po pracy jadę do szpitala o 17... jak ja dotrwam... pytanie czy to ciąża z tego cyklu czy z poprzedniego a krwawienie które uznałam było przepowiadające ze coś się dzieje złego.Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
I mnie zabłysło światełko nadziei. Moje cykle są 26 - 29 dniowe.Dziś 31 dzień i @ nie ma. Ale ciągnięcia w dole brzucha. i uczucie jakbym miała dostać. Piersi nabrzmialr. Ale cera ładna, a zawsze przed @ mam wysyp krost. Niepokoja mnie tylko te bóle pół roku temu poronilam
-
gg88 wrote:kurczę jestem w pracy nie mogę wyjść dzwonię do moje gin czy mnie dziś nie przyjmię albo od razy po pracy jadę do szpitala o 17... jak ja dotrwam... pytanie czy to ciąża z tego cyklu czy z poprzedniego a krwawienie które uznałam było przepowiadające ze coś się dzieje złego.
nie zawsze krwawienie oznacza cos zlego, ale zawsze trzeba je sprawdzić!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 09:37
-
gg88 wrote:kurczę jestem w pracy nie mogę wyjść dzwonię do moje gin czy mnie dziś nie przyjmię albo od razy po pracy jadę do szpitala o 17... jak ja dotrwam... pytanie czy to ciąża z tego cyklu czy z poprzedniego a krwawienie które uznałam było przepowiadające ze coś się dzieje złego.
Hej !podczytuje troszke i powiem szczerze jestem troszke w szoku z tym testem pozytywnym i betą-oczywiście pozytywnie :)Nie wydaje mi sie sadząc po wyniku bety i nasileniu kreski,że to ciąża z poprzedniego cyklu.Powiedz co sie skłoniło w ogóle do wykonania testu bo w sumie to jestes w srodku cyklu ?Oby nie było tak jak piszesz,ze to ciaża z poprzedniego a beta maleje bo to niestety,ale moze byc i tak.Może to tez byc po prostu plamienie na początku ciązy kurcze faktycznie dobrze by było jakbys jakis progesteron wzięła bo to może byc przyczyna jak najbardziej !trzymam kciuki bardzo !!! -
SSunny' wrote:I mnie zabłysło światełko nadziei. Moje cykle są 26 - 29 dniowe.Dziś 31 dzień i @ nie ma. Ale ciągnięcia w dole brzucha. i uczucie jakbym miała dostać. Piersi nabrzmialr. Ale cera ładna, a zawsze przed @ mam wysyp krost. Niepokoja mnie tylko te bóle pół roku temu poronilam
-
nick nieaktualnyGg nie ryzykuj, praca to tylko praca. Natychmiast jedz do szpitala!!!! Uwierz potem bedziesz sobie robila wyzuty!!!! Natychmiast reaguj!
Krwawienia fakt zdarzaja sie ale nalezy je natychmiast sprawdzic, nie ma co czekac tu liczy sie kazda chwilka!
Trzymam za Was kciuki, musi byc dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 09:57
Mamma-mia, Barbarka1984, Psuła lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny