KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
admiralka wrote:U mnie @ (
Lecę na majowe testowanie i mam nadzieję, że z mało kim się tam spotkam :*
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyChyba poczekam jednak do niedzieli. Jak bedzie negatyw to bede go pewna w tym dniu cyklu.. a tak to pewnie testowalabym jak nawiedzona bo moze za wczesnie..
Swoja droga- nie polecam testow pepino z kauflandu ani amil. Jesli ktoras z Was miala watpliwosci odnosnie tego czy testy moga wyjsc falszywie dodatnie to ostrzegam, ze te powyzsze takie wlasnie mi wychodzily.. -
Barbarka1984 wrote:Ja tez jeszcze czekam
Niespecjalnie ciekawe te wyniki
PRG 23,02
D3 17,39
CA125 8,4Barbarka1984 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hopeless wrote:Nie to niestety nie o mnie chodzi. Ja trzymałam swoją ciążę w dłoniach i nadal wydalam jej resztki.
Zaglądam żeby zobaczyć co u starej gwardii.
Bardzo bardzo mi przykro:( sciskam Cie mocno:* -
Ha ha ha oglądam rozmowy nocą. ,, w sb jajeczkuje możesz być o 20.00,, lekarz jej recepte przepisał na 100% ciąży kino, kolacja, wino
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Dziewczyny zerknijcie na mój wykres...Czyżby po owu?
A w 64dc owu uważasz za normalne? Przerażająco długie masz cykle. Ja bym się na twoim miejscu naprawdę skupiła najpierw na regulacji cyklu, hormonów, bo powiem szczerze, że gdybym ja miała takie cykle to bałabym się nawet zajść w ciążę, chociażby dlatego, że z dzidzią mogłoby być coś nie tak, albo by się nie utrzymała czy coś... Bo ewidentnie u ciebie jest coś na rzeczy. Dopiero jakbym zrobiła z tym porządek wzięłabym się za starania. Ty się nie boisz? Wg ciebie jest ok?zubii lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Bea_ wrote:Samo IVF to diagnostyka.
-
panan12 wrote:Dziewczyny zerknijcie na mój wykres...Czyżby po owu?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:A w 64dc owu uważasz za normalne? Przerażająco długie masz cykle. Ja bym się na twoim miejscu naprawdę skupiła najpierw na regulacji cyklu, hormonów, bo powiem szczerze, że gdybym ja miała takie cykle to bałabym się nawet zajść w ciążę, chociażby dlatego, że z dzidzią mogłoby być coś nie tak, albo by się nie utrzymała czy coś... Bo ewidentnie u ciebie jest coś na rzeczy. Dopiero jakbym zrobiła z tym porządek wzięłabym się za starania. Ty się nie boisz? Wg ciebie jest ok?
Od następnego cyklu będę regulowala ale piersi bola i temperatura ranna 37,2 - 37,45 dość wysoka -
Robilam chyba 3,na 1 niby kreska byla tylko ze po czasie, a pozostale negatywne. Czekam spokojnie do wtorku, lekarz zajrzy co tam sie dzieje. Szkoda moich nerwow trzeba brac wszystko na klate i sie nie poddawac.
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Hopeless musisz przepłakać to Maleństwo, które odeszło od Ciebie. kobiety są bardzo twarde. Niby to cierpienie nas rozwala, ale wstajemy silniejsze. Wierzę, że w końcu się uda.
Ewela trzeba iść do przodu, innego wyjścia nie mamy.
Mi apka na telefonie dziś zrobiła psikusa i pokazała owu w 19dc, a tutaj w 14dc. Ciekawe kiedy @ w takim razie przyjdzie i kiedy faktycznie owulka byla...
No nic biorę się do roboty, bo trzeba kasiorkę zarobić na tych lekarzy.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia