KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer, Maja co to za negatywne nastawienie. My już wyczerpałyśmy limit negatywnych testów i @, więc Wy musicie tutaj zapewnic na pierwszej stronie.
madzia8lenka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Flowwer, Maja co to za negatywne nastawienie. My już wyczerpałyśmy limit negatywnych testów i @, więc Wy musicie tutaj zapewnic na pierwszej stronie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Tylko te torbiele na jajnikach. I to nie jakieś wielkie, bo do 4 cm.
Ale może nie urosły bardzo, bo szybko zareagowałam.
A tak to nic specjalnego - ból brzucha w trakcie @ do zniesienia, @ regularne jak w zegarku.
Kaczorka, ja podobnie, jeden torbiel 4cm, podwyższone CA125, a po laparo wynik endometrioza III stopnia, pełno zrostów, niektórych nie dało się już usunąć...
Z taką różnicą, że mój gin od razu dał zielone światło. Może to źle, bo ciągle nie wychodzi. Od trzech cykli mam takie bolesne @ 5 dni, że tylko ketonal pomaga dlatego mam wizyte 22.04. Mam nadzieję, że nie więcej torbieli
Kaczorka, z całego serca życzę spokojnej ciąży Jesteś dla mnie nadzieją -
Flowwer wrote:Zarodków tak ale nie twojej macicy
W mojej klinice nawet przed IUI jest wymagana histeroskopia.
Widzę że się bronisz przed tym ale uwierz nie ma się co bać!!! Ja miałam w pachwinie nacięcie takie jak by kociak mnie zadrapał a w pępku też to samo.
My z Barbarka się wspierałyśmy ma sali bo razem lezałyśmy. Strach ma wiele oczy
Potwierdzam, laparo i histero nie ma sie co bac
A Tobie Flo dziekuje za zaproszenie, bo tutaj czuje, ze jest mega wsparcie i ogromna baza wiedzy, szczegolnie w Twojej osobie :*Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Ja po pierwszym razie tez tak sobie myślałam. A teraz już nic nie myślę.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Maja84 wrote:Piaaaaty dopiero
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Barbarka1984 wrote:Potwierdzam, laparo i histero nie ma sie co bac
A Tobie Flo dziekuje za zaproszenie, bo tutaj czuje, ze jest mega wsparcie i ogromna baza wiedzy, szczegolnie w Twojej osobie :*
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja czekam na wyniki ?
Ja tez jeszcze czekam
Niespecjalnie ciekawe te wyniki
PRG 23,02
D3 17,39
CA125 8,4Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 21:26
-
mia4444 wrote:Witam. Też czekam na testowanie. tylko mam bóle miesiączkowe...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ann89 wrote:11 dzien po pregnylu i zaczynaja mnie jajniki kluc.. to chyba kiepsko..
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySwoja droga, moj organizm chyba juz przyzwyczail sie do pregnylu. W tym cyklu kompletnie zero dolegliwosci po nim. A o Waszych bolach piersi to w ogole czytam wrecz z niedowierzaniem.. NIGDY mnie nie bolaly. No, moze raz ale to wtedy przemarzlam.
Ale za to, musze zaznaczyc ze dostalam duphaston na torbiel i mam wrazenie ze o wiele lepiej sie czuje odkad go biore.. no chyba ze to efekt odstawienia bromergonu. -
Ann89 wrote:Flo, mysle ze za wczesnie.. 12 dzien po pregnylu wiec to bedzie gdzies 10 dzien po owulacji..
Provita-Paliga
⛄⛄⛄