KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie to niestety nie o mnie chodzi. Ja trzymałam swoją ciążę w dłoniach i nadal wydalam jej resztki.
Zaglądam żeby zobaczyć co u starej gwardii.Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Ja akurat miałam usuwane z obu jajników torbiele endometrialne. I przy okazji ponoć obejrzeli resztę i stwierdzili dość zaawansowaną endometriozę.
Później przez 7 m-cy brałam hormony na wyciszenie ognisk endo.
Moja ginekolog obiecała mi, że po leczeniu zaraz zajdę w ciążę i ja bardzo chciałam jej wierzyć, bo różne historie słyszałam. No i udało się w 1 cs. Tylko felernie, bo od pustego jaja. Ale w 3 cs po poronieniu znów się udało i mam nadzieję, że doczekam finału w październiku - mimo, że termin niby na 5.11.
Łącznie od samej laparoskopii do zajścia w tą ciążę minęło 14 m-cy. Czyli też swoje musiałam odczekać. Uczy to pokory i cierpliwości.
A miałaś jakieś objawy endometriozy ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Nigdy nie myslalam,ze w ciężkich chwilach,strachem przed testowaniem czy przez przybycie @ moge liczyc bardziej na wsparcie "przyjaciolek" z forum niz tych ktore mam tu blisko. Niby wszystko jest ok do momentu kiedy rozumieja twoj bol, bo później trochę sprawa sie komplikuje i maja cie za dziwaka....
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hopeless wrote:Nie to niestety nie o mnie chodzi. Ja trzymałam swoją ciążę w dłoniach i nadal wydalam jej resztki.
Zaglądam żeby zobaczyć co u starej gwardii.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Tak uczy pokory sama po sobie to wiem.
A miałaś jakieś objawy endometriozy ?
Tylko te torbiele na jajnikach. I to nie jakieś wielkie, bo do 4 cm.
Ale może nie urosły bardzo, bo szybko zareagowałam.
A tak to nic specjalnego - ból brzucha w trakcie @ do zniesienia, @ regularne jak w zegarku.
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Nie to niestety nie o mnie chodzi. Ja trzymałam swoją ciążę w dłoniach i nadal wydalam jej resztki.
Kochana całym serduchem jestem z Tobą!!!!!!!!!!!! Nie ma słów zeby wyrazić jak mi przykro jestem z Tobą!!!! Pamiętaj, ze jeszcze nadejdzie Twoja kolej jestem pewna a ten aniołek bedzie nad Wami zawsze czował. Ja zawsze sobie mowie, zeteraz mam wtyki u góry i teraz musi być lepiej. Trzymaj sie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 18:29
-
Ja po pierwszym razie tez tak sobie myślałam. A teraz już nic nie myślę.
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Ale dziękuję za słowa otuchy
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:A ja się cieszę jak dziecko z twojego ciałka żółtego grunt to podgląd przynajmiej człowiek wie co sie dzieje i na co nastawiać się. A ja się bałam o twoje jajeczka co chwile tu zaglądałam niecierpliwie.
Wcześniej mnie nigdy nie swedziały a dziś chodząc po galerii myślałam że oszaleje.Izape91, Roxanne lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Hopeless wrote:Ja po pierwszym razie tez tak sobie myślałam. A teraz już nic nie myślę.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hopeless wrote:Nie to niestety nie o mnie chodzi. Ja trzymałam swoją ciążę w dłoniach i nadal wydalam jej resztki.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:No to może swędzą na fasolcie Oby! Kurcze Flowwer jak ci się uda,to ty sobie nie zdajesz sprawy ile tu radości wywołasz. Wszystkie chyba szampana otworzymy, czy z fasolkami czy bez. Ja na pewno Po tylu latach jesteś pierwsza w kolejce do bociana po zawiniatko!!!
Ja dzisiaj znowu widziałam bociana, to już piąty, więc miejcie się na baczności 5 fasolek niebawem się ujawni, a co !
Hopeless bardzo mi przykro. Nawet nie wiem co powiedzieć, nie wyobrażam sobie co musisz czuć... ale wierzę, że w końcu doczekasz się maleństwa i przytulisz je do serca. Tulę :*Maja84 lubi tę wiadomość
-
Maja84 wrote:No to może swędzą na fasolcie Oby! Kurcze Flowwer jak ci się uda,to ty sobie nie zdajesz sprawy ile tu radości wywołasz. Wszystkie chyba szampana otworzymy, czy z fasolkami czy bez. Ja na pewno Po tylu latach jesteś pierwsza w kolejce do bociana po zawiniatko!!!
A plamienia w okresie ovu się zdarzają nie czesto ale jednak.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Izape91 wrote:Ja dzisiaj znowu widziałam bociana, to już piąty, więc miejcie się na baczności 5 fasolek niebawem się ujawni, a co !
Aaaa przy 500 + to dlatego nie wyrabiają hahhahaha
Maja84, Izape91, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:Tylko te torbiele na jajnikach. I to nie jakieś wielkie, bo do 4 cm.
Ale może nie urosły bardzo, bo szybko zareagowałam.
A tak to nic specjalnego - ból brzucha w trakcie @ do zniesienia, @ regularne jak w zegarku.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A ja się obawiam upadku z wieżowca ale co tam co ma być to będzie ja się cieszę z każdej fasolki na forum i czekam na twoją mam nadzieje ze poczekasz na mnie z testowaniem relacje zdaje mojemu M co u koleżanek słychać.
A plamienia w okresie ovu się zdarzają nie czesto ale jednak.
Jak skończysz z wieżowca to ci materac podstawie, albo skocze ja też i będziemy tak sobie razem leżeć
Poczekam z testowaniem, ale myślę że @ mi w tym przeszkodziFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Izape91 wrote:Ja dzisiaj znowu widziałam bociana, to już piąty, więc miejcie się na baczności 5 fasolek niebawem się ujawni, a co !
To ja już zaczynam żaby zbierać dla bociana, co by na głodniaka nie leciał z zawiniatkiem
Izape91 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Jak skończysz z wieżowca to ci materac podstawie, albo skocze ja też i będziemy tak sobie razem leżeć
Poczekam z testowaniem, ale myślę że @ mi w tym przeszkodzi
Provita-Paliga
⛄⛄⛄