KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:Hej!
Gg mocno trzymam kciuki ! A brzuch tez Cie boli ? Jak sie ogólnie czujesz ?
Odebrałam dziś wyniki. Zrobiłam morfologie i tsh - morfologia ok, a tsh 2,3 jal myślicie ok ?
Mi przy tym wyniku lekarz powiedział, że poczekamy kilka cykli jak się nie uda to będziemy zbijać, bo optymalnie jest w okolicach 1,5. Ale spadło do 1,8 (prawdopodobnie po Ovarinie), więc nie wdrażał leczenia. Resztę hormonów tarczycowych mam ok. -
nick nieaktualnychicken wrote:Martwię się tylko tym że brzuch mnie na prawdę boli jakbym miała dostać dziś okres czuje skurcze. A wczoraj były bardzo silne - wzielam tabletkę przeciwbólowe i zalozylam tampon...
-
nick nieaktualnychicken gratulacje:) oby wszystko było dobrze!
u mnie dziś 25 dc, a cykle mam 27 dniowe, więc powoli zbliżam się ku końcowi, ale jakoś zaczyna ogarniać mnie panika, że znowu nic z tego. Jak ja nie chcę tego przechodzić. W tym cyklu być może zdecydujemy się na monitoring. Trzeba będzie zrobić badanie nasienia, oczywiście mąż już fukał, że on nie będzie jechał 30 km żeby zrobić badanieeeee... Rence opadajo. -
Chicken po cichu gratuljuję i czekam na wynik bety jeśli mnie pamięć nie myli to u was czynnik męski morfologia 1% ? Dobrze pamiętam?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Izape91 wrote:chicken gratulacje:) oby wszystko było dobrze!
u mnie dziś 25 dc, a cykle mam 27 dniowe, więc powoli zbliżam się ku końcowi, ale jakoś zaczyna ogarniać mnie panika, że znowu nic z tego. Jak ja nie chcę tego przechodzić. W tym cyklu być może zdecydujemy się na monitoring. Trzeba będzie zrobić badanie nasienia, oczywiście mąż już fukał, że on nie będzie jechał 30 km żeby zrobić badanieeeee... Rence opadajo. -
summer86 wrote:Karola, chyba moja @ zamiast do mnie poszla do Ciebie. Ja nadal zerkam, chciałabym żebt już była.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
chicken wrote:Tak ale lekarz nie mówił że to zły wynik bo ilościowo było w normie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ptysia wrote:Chicken gratulacje:) dałaś mi ciut nadziei bo moj tez ma 1%, ale ilościowo Ok, cos około 2,3 mln a norma jest od 1,76 czy jakos tak. U Was ile było ilościowo?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A jak sprawy u Ciebie ? Czekasz na wizytę czy z diagnostyką walczysz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 20:25
-
Maja ja tu juto czekam na wynik twojego progesteronu nie ma że boli lab masz pod nosem
Ja w tym cyklu sobie daruje bo lam pare tys kilometrów więc żyła sobie trochę odpocznie bo trochę skuta teraz była
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ptysia wrote:Niestety mam jakaś bakterie w wymazie mi wyszła, dlatego w przyszłym tygodniu idę na wizytę po receptę, skonsultować wynik amh plus bedziemy miec wyniki dna i msome mojego męża, wiec zobaczymy co powie co tam wyszło. Pewnie będę musiała to dziadostwo wyleczyć i dopiero sono. Plus jeszcze ten cały pakiet badań na mycie i urea, ale to dopiero wyniki za dwa tygodnie około.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej Wszystkim !! Na majówce na razie nuda wiec chwilowe przenosze sie do Was tym bardziej ze licze na przyspieszenie owulacji po clo i moze załapię się na kwietniowe testowanko#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Flowwer wrote:Maja ja tu juto czekam na wynik twojego progesteronu nie ma że boli lab masz pod nosem
Ja w tym cyklu sobie daruje bo lam pare tys kilometrów więc żyła sobie trochę odpocznie bo trochę skuta teraz była
Moja kochana przypominajka A jest sens żebym robiła jeśli poszłabym pojutrze a nie jutro?
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Rucola wrote:Hej Wszystkim !! Na majówce na razie nuda wiec chwilowe przenosze sie do Was tym bardziej ze licze na przyspieszenie owulacji po clo i moze załapię się na kwietniowe testowanko
No czekamy na Twoją ovu i pilnuj endo przy clo najlepiej winko ♡♡♡
Provita-Paliga
⛄⛄⛄