KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja84 wrote:Już ochłonęłam trochę, pms dał rano popalić chyba. Miałam piec ciasto i robić sałatki ale eMek mi nie dał i spisał się na medal, kazał się nagle ubierać i zabrał na zakupy i pizzę Mało świątecznie ale za to jak poprawiło nastrój Kocham go jeszcze bardziej, że wie czego w gorszych momentach mi trzeba
Maja, dobrze to czytać cieszę się, że juz lepiej. W tym wszystkim pocieszające jest właśnie to, że fajni eMkowie nam się trafiliMaja84, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Kadia_pra raczej nie mam co testować ale jak co dopiero w środę. Ja też mam lekkie bóle na @ i głowa mi pęka na dodatek wsuwam wszystko co jest w zasięgu wzroku. Piersi przestały już istnieć.
Mam.nadzieję że u Ciebie fasolka!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Już ochłonęłam trochę, pms dał rano popalić chyba. Miałam piec ciasto i robić sałatki ale eMek mi nie dał i spisał się na medal, kazał się nagle ubierać i zabrał na zakupy i pizzę Mało świątecznie ale za to jak poprawiło nastrój Kocham go jeszcze bardziej, że wie czego w gorszych momentach mi trzeba
Taka druga połówka to skarb ♡Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Kadia_pra raczej nie mam co testować ale jak co dopiero w środę. Ja też mam lekkie bóle na @ i głowa mi pęka na dodatek wsuwam wszystko co jest w zasięgu wzroku. Piersi przestały już istnieć.
Mam.nadzieję że u Ciebie fasolka!!!
Teraz ja mam wrażenie jakbym siebie czytała Ale nie to, żebym Ci wróżyła @ Absolutnie, wykluczone! Fasolcia musi być!
Flowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
summer86 wrote:Maja, dobrze to czytać cieszę się, że juz lepiej. W tym wszystkim pocieszające jest właśnie to, że fajni eMkowie nam się trafili
Czasem irytują, drażnią, wkurzają ale kiedy upadamy potrafią podnieść jak nikt inny
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Teraz ja mam wrażenie jakbym siebie czytała Ale nie to, żebym Ci wróżyła @ Absolutnie, wykluczone! Fasolcia musi być!
Kurcze co ja się nagłówkuję a inne na dyskotece w wc zajdą ehhhmycha91, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bardzo się cieszę ze korona na głowie!! Uffff
Taka druga połówka to skarb ♡
W środku porażka, ale eMek pilnuje cobym silna znów była i koronę podnosi jak mi spada No i jak Was przeczytałam ile ciepłych słów i wsparcia dostałam, choć rozkleiłam się jak jakaś beznadziejna histeryczka, choć wiedziałam przecież co mnie czeka, to utwierdziłam się tylko, że nie opuszczę tego forum, nie ma opcji! Dobrze tu z Wami dziewczęta
Ps. Otwieram wino i sezon na wzmocnienie endo Klubie AA witaj!Flowwer, summer86, Karma88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Podpaski już spakowane w torebce hihihi. Uwieź @ to dla mnie coś normalnego. Teraz się zastanawiam nad gonatropinami jesli nastepny cykl znów klapanna letrozolu przycisnę przystojniaka na zmianę stymulacji bo na gonalach lepsza jakość jakeczek.
Kurcze co ja się nagłówkuję a inne na dyskotece w wc zajdą ehhh
Może to jakaś myśl! Może eMków trzeba na dyskotekę do wc zaciągnąć hihihiFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Kurcze teraz to już nie chce mi się nic w kuchni robić, ale trzeba bo się zaoferowałam z pomocą i mamusia ukatrupi przy Wielkanocnym stole
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:W środku porażka, ale eMek pilnuje cobym silna znów była i koronę podnosi jak mi spada No i jak Was przeczytałam ile ciepłych słów i wsparcia dostałam, choć rozkleiłam się jak jakaś beznadziejna histeryczka, choć wiedziałam przecież co mnie czeka, to utwierdziłam się tylko, że nie opuszczę tego forum, nie ma opcji! Dobrze tu z Wami dziewczęta
Ps. Otwieram wino i sezon na wzmocnienie endo Klubie AA witaj!
Maja, też przy winku siedzę. Ratuję moje marne endo -
Podobno wyniki wymazu maja od razu.
Nie slyszalam nigdy o czyms tkim jak Kiry.
Zespol antyfosfolipidowy mam wykluczony. Robilam po drugim poronieniu i nic nie wyszlo.
Maja musimy miec twarde dupsko.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
summer86 wrote:Maja, też przy winku siedzę. Ratuję moje marne endo
To zdrówko kochana, za nasze endo!Flowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Nie wiem ja na wynik czekałam kilka dni, a na urea aż 21 trzeba czekać, ale skoro u Ciebie tak mówią, to wiedza co robią. Ja sie tez boje tego hsg, dlatego ja sie zdecydowałam na znieczulenie, lekarz mowil ze to tylko na 15 minut, co prawda musze za to dopłacić ale juz sie pezyzwyczailam do kosztów i nie będę cierpieć wole przespać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 19:53
-
Maja84 wrote:Może to jakaś myśl! Może eMków trzeba na dyskotekę do wc zaciągnąć hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 19:55
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Czesc ☺ wpadłam złożyć Wam Kochane najlepsze życzenia. Spokojnych, Wesołych i wyjątkowych Świąt, Mokrego Dyngusa i obyśmy następne Święta spędzaly w gronie nowego, wymarzonego i najbardziej kochanego małego człowieczka. Buziaki dla Każdej
Flowwer, Maja84, Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Maja84 wrote:W środku porażka, ale eMek pilnuje cobym silna znów była i koronę podnosi jak mi spada No i jak Was przeczytałam ile ciepłych słów i wsparcia dostałam, choć rozkleiłam się jak jakaś beznadziejna histeryczka, choć wiedziałam przecież co mnie czeka, to utwierdziłam się tylko, że nie opuszczę tego forum, nie ma opcji! Dobrze tu z Wami dziewczęta
Ps. Otwieram wino i sezon na wzmocnienie endo Klubie AA witaj!
Maja, mimo ze u mnie cykl bezowu, to i tak dbam o endo, nieprzerwanie;-) Twoje zdrowie Kochana:-)Flowwer, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Maja, mimo ze u mnie cykl bezowu, to i tak dbam o endo, nieprzerwanie;-) Twoje zdrowie Kochana:-)
Wzajemnie Wypiłam za twoją owu! co by już więcej nie zawiodłaBocianiątko lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Naprawdę powinnyśmy utworzyć wątek "testujące klubowiczki AA" hihihi
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄