KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was w ten pochmurny sobotni dzień.
Maja odpocznij kilka dni i włóż koronę bo jej noszenie meczy.
Niebawem bedzie na majowym ponownie klub AA
A u mnie ból piersi zelżał wiec progesteron spadł czyli dzis przedostatni dzień cyklu (29).
Do 1 w nocy robiłam hybrydy i chyba upadłam na głowę
Kobitki Wesołych Świąt!!!
staraczka1111, Maja84, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:No to mam... Wielką Sobotę... w pełnej czerwoności Wiedziałam, że przyjdzie, a jednak jak już się stało poryczałam się jak głupia
Zaczynam być tym zmęczona, przynajmniej teraz czuję się zmęczona. Człowiek na głowie staje, żeby zostać rodzicem a tu ch...j I znowu oczekiwanie na koniec @, potem na owu, a potem na @ i tak w kółko i w kółko i w kółko...
Przepraszam kochane, ale znacie to z autopsji...tak, mam typowo małpowy nastrój Wielka Czerwona Beznadziejna Sobota! ehhhhMaja84 lubi tę wiadomość
-
Maja tule :* wiem jak się czujesz...
Wesołych Świąt kochane
Ja chyba we wtorek pójdę na betę bo nie wytrzymam dłużej w tej niepewności. Moje przeczucie mówi mi, że się udało i w tym cyklu będę wyjątkowo załamana jak się nie udaMamma-mia lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Ptysia wrote:Maja trzymaj sie, u mnie dzisiaj tez rozkręciła sie na dobre, czerwone szaleństwo:/ popłacze chwile i zbieraj siły do kolejnej walki, ja juz tak ponad rok, ale w końcu sie nam uda:). Rób badanie drożności a maz nasienia, moze tu gdzies jest problem i sie naprawi i bedzie git:* nie możemy sie załamywać:* chociaz ja tez co miesiąc zadaje sobie pytanie czy kiedykolwiek sie uda, ale zaraz potem wierze ze jak nie naturalnie to invitro powinno pomoc. Zawsze jak przychodzi @ to przychodzi chwilowe załamanie niestety:/
A i do tych badań dołożyłam bym na wrogość śluzu koszt ok 100 zl a też dużo wyjaśni.Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Raven wrote:Maja tule :* wiem jak się czujesz...
Wesołych Świąt kochane
Ja chyba we wtorek pójdę na betę bo nie wytrzymam dłużej w tej niepewności. Moje przeczucie mówi mi, że się udało i w tym cyklu będę wyjątkowo załamana jak się nie uda
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Raven wrote:We wtorek 12dpo.
A kiedy testujesz?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Justa0801 wrote:No i @ przyszla. ;( i znow miesiac czekania. Chyba sobie wezme troche wolnego od pracy, M ma urlop wiec bedziweny dzialac i 2018 bedzie nasz.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja póki co nie mam @, szyjka zamknięta, pewnie mi sie troszkę cykl wydłużył . Jak do wtorku nie dostanę to testuje ale nie sądzę, pewnie będzie jutro w sumie duzo pije bo cały czas mamy gości albo jesteśmy w gościach od połowy tygodnia, 2-3 drinki dziennie idą od połowy tygodnia wiec trochę bym sie chyba martwiła jakby sie teraz udało ale no szanse sa naprawdę nikłe no i mam 2 białe testy na liczniku2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Tak, żeby osłodzić trochę kiepski kwiecień na naszym wątku.. Dziewczyna, która nie udziela się na forum, ale prowadzi wykres i stara już dość długo, właśnie dziś zobaczyła dwie kreseczki na teście. Był to jej 3 cykl po laparoskopii.
Tak bardzo się cieszę, że jej się udało i jednocześnie takie historie przywracają nadzieję, że każdą z nas w końcu spotka to szczęście.Flowwer, Psuła, Karma88, Maja84, Koliber, Rucola, emi2016, Barbarka1984, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Maja tulę mocno! :*
Pozostaje mieć nadzieję, że maj nas rozpieści po tym okropnym kwietniu
Mój @ zwariował, prawie go nie ma. Oszaleć można
Zdrowych i spokojnych Świąt Kochane :*Maja84 lubi tę wiadomość
5 lat starań o pierwszą fasolkę.
05.2016 -poronienie zatrzymane 12 tc
Problem męski -
summer86 wrote:Tak, żeby osłodzić trochę kiepski kwiecień na naszym wątku.. Dziewczyna, która nie udziela się na forum, ale prowadzi wykres i stara już dość długo, właśnie dziś zobaczyła dwie kreseczki na teście. Był to jej 3 cykl po laparoskopii.
Tak bardzo się cieszę, że jej się udało i jednocześnie takie historie przywracają nadzieję, że każdą z nas w końcu spotka to szczęście.
Czasem się pókam w tą blonď głowkę "co ja tu robię" cuda takie są na półce "baśnie i legendy".summer86, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, nie trać nadziei, jak widać laparo może naprawdę zwiększyć szanse diametralnie.
Ja już też bym chciała mieć to za sobą, bo pokładam w tym naprawdę duże nadzieje. Ustaliłam jednak z lekarzem, że histero będzie robiona osobno, bo histeroskopia nie wymaga pełnego znieczulenia i jest mniej skomplikowana. Zatem na pierwszy ogień będzie laparo i chromotubacja.Chciałabym już mieć wyznaczony termin.. -
A jak tam Wasze świąteczne przygotowania? My już skończyliśmy.. mieliśmy nic nie robić a skończyło się jak zawsze Lodówka pełna, no ale będzie czym obdzielić rodzinkę jak pójdziemy jutro i w poniedziałek w gości.
Obawiam się jutrzejszego dnia.. idziemy do męża rodziny i będzie też jego kuzynka z niedawno urodzonym dzieckiem. Boje się jak zareaguję i boję się pytań kiedy my będziemy mieli dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 16:18
-
summer86 wrote:Flowwer, nie trać nadziei, jak widać laparo może naprawdę zwiększyć szanse diametralnie.
Ja już też bym chciała mieć to za sobą, bo pokładam w tym naprawdę duże nadzieje. Ustaliłam jednak z lekarzem, że histero będzie robiona osobno, bo histeroskopia nie wymaga pełnego znieczulenia i jest mniej skomplikowana. Zatem na pierwszy ogień będzie laparo i chromotubacja.Chciałabym już mieć wyznaczony termin..
Najwazniejsze to mieć plan diagnostyczny bo to daje powera do działania ♡Karma88, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny jestem z Wami.
Maja uda się w końcu!!!
Mam nadzieje, ze odpoczniemy wszystkie w te Swieta. Niech nasze glowy dostana troche oddechu, a potem pelna para lecimy z pozytywnymi tesciorami!
Ja dziś wróciłam do domu od sąsiadów po złożeniu życzeń i musialam przetrzezwiec. Upieklam serniczek, mazurki udekorowalam, pasta jajeczna, salatka i koniec przygotowan, bo maz sprzatnal caly dom.
Kochane a powiedzcie mi czy dobrze rozumiem, że laparoskopia to inaczej skaryfikacja jajnikow?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Sammer jeszcze ogarniam pranie bo tydz nie było mnie w domu a i metraż podłóg mi do mycia został. Ja i tak w pracy święta;)
Mi na szczęście już takich tekstów nie mówi i mam spokój.
Ale po przyjściu do domu cisną mi się łezki do oczu, walczę z tym ale jakoś to silniejsze odemie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Karma88 wrote:Dziewczyny jestem z Wami.
Maja uda się w końcu!!!
Kochane a powiedzcie mi czy dobrze rozumiem, że laparoskopia to inaczej skaryfikacja jajnikow?
Ja przy laparo nie miałam nawet dotykanych jajników bo wszystko miałam Ok.
summer86 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄