KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeste na siebie trochę zła ze sie mało w tym miesiącu postaraliśmy bo mam taki ładny cykl, silny organizm, czuje ze były idealne warunki do wprowadzenia sie No trudno. Wątpię ze ktoś tam dał radę dolecieć zanim sie drzwi zamknęły No ale zobaczymy jak to mówią póki nie ma @ wszystko możliwe
Karma88 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Ja jeste na siebie trochę zła ze sie mało w tym miesiącu postaraliśmy bo mam taki ładny cykl, silny organizm, czuje ze były idealne warunki do wprowadzenia sie No trudno. Wątpię ze ktoś tam dał radę dolecieć zanim sie drzwi zamknęły No ale zobaczymy jak to mówią póki nie ma @ wszystko możliwe
U nas to wiadro nasionek poszło przez ten czas a fasolki niet
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ancyś wrote:Ja mam podobnie. Wczoraj jak mierzyłam temp to delikatnie spadła o 2 stopnie, też myślałam, że to już po ptakach, ale dzisiaj ponownie wzrost o 3 stopnie... i zgłupiałam, a termin @ mam w niedzielę i wtedy też testuję
Normalne są takie skoki temp przed @? Już nic z tego nie rozumiem.
Też mam termin @ na niedzielę to oby do nas nie przyszła!14 tc -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Te ostatnie dni przed @ są okropne ale już czuje nadchodzącą @ więc poddałam się w tym cyklu.
Tez czekam na wiesci po dzisiejszych wizytach.
Też nie lubię dni przed @ ale jak to "poddałam się w tym cyklu" ??? A kto ciągle nam powtarza: nie ma @ jest nadzieja?
Dziś rano miałam plamkę krwi na papierze i myślałam, że się rozkręci niechciana, ale jeszcze cisza. Za to brzuch momentami daje popalić jakby już była. Miałam zrobić ostatni test przed @ jak się obudzę, ale byłam na noc w pracy i jak teraz wstałam byłam tak nieprzytomna, że zapomniałam
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:Dziewczynki moje wesołych świąt wam życzę i przedewszystkim pięknych dwóch kreseczek. Mężowie niech dobrze poświęca jajeczka hihi. Ja jadę cmentarze odwiedzić wieczorkiem do kościółka pomodlić się troszkę o nasze fasolki
Wzajemnie kochana
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
W tym przedswiatecznym szalenstwie zapomnialam,ze powinnam odczytac poranne wyniki progesteronu.
7dpo wynik- 27.02 ng/ml, norma dla fl 1.83-23.9.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 19:16
E_w_c_i_a, Flowwer, -Monika-, Maja84, Bocianiątko, Roxanne lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:W tym przedswiatecznym szalenstwie zapomnialam,ze powinnam odczytac poranne wyniki progestetonu.
7dpo wynik- 27.02 ng/ml, norma dla fl 1.83-23.9.Sarna84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Sarna, piękny progesteron.
Flowwer kochana, Ty jesteś stymulowana letrozolem, prawda? Masz jakieś skutki uboczne?
Od przyszłego cyklu zaczynam przygodę z aromkiem, okazuje się, że w moim przypadku romans z CLO był bardzo przelotny. -
Maja84 wrote:Też nie lubię dni przed @ ale jak to "poddałam się w tym cyklu" ??? A kto ciągle nam powtarza: nie ma @ jest nadzieja?
Dziś rano miałam plamkę krwi na papierze i myślałam, że się rozkręci niechciana, ale jeszcze cisza. Za to brzuch momentami daje popalić jakby już była. Miałam zrobić ostatni test przed @ jak się obudzę, ale byłam na noc w pracy i jak teraz wstałam byłam tak nieprzytomna, że zapomniałam
Emek się pyta czy córcia tam jest i co mu mówić?!!! Czeka tak długo na nią że mam wyrzuty sumienia względem niego.
A wszytko krzyczy "przyjdzie @ "
Odliczanie trwa jeszcze 3 dni
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Sarna, piękny progesteron.
Flowwer kochana, Ty jesteś stymulowana letrozolem, prawda? Masz jakieś skutki uboczne?
Od przyszłego cyklu zaczynam przygodę z aromkiem, okazuje się, że w moim przypadku romans z CLO był bardzo przelotny.
Ale widzę że organizm przystosował się juz aż takich rewolucji nie mam.
Ja co biorę wieczorem przed spaniem bo w pracy musze być sprawna
Jaką dawkę bedziesz mieć ? I o ktego dc ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, dziekuję za odpowiedź :*
Dawka taka jak CLO -2 tabletki raz dziennie od 3 do 7 dnia cyklu.
Z CLO rezygnujem, bo po jednym cyklu moje endo ma się kiepsko. Oprósz Aromka mam brać jeszcze Medrol i 3 dniu po owulacji Duphaston. MAm wrażenie, że zaczyna się robić poważnie -
summer86 wrote:Flowwer, dziekuję za odpowiedź :*
Dawka taka jak CLO -2 tabletki raz dziennie od 3 do 7 dnia cyklu.
Z CLO rezygnujem, bo po jednym cyklu moje endo ma się kiepsko. Oprósz Aromka mam brać jeszcze Medrol i 3 dniu po owulacji Duphaston. MAm wrażenie, że zaczyna się robić poważnie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer czemu sie poddajesz. Poczekaj jeszcze chwilke, moze to bedzie njwspanialszy kwiecien w Twoim życiu!!! Nie doczytałam nigdzie że masz jakieś niepokojące objawy...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Flowwer czemu sie poddajesz. Poczekaj jeszcze chwilke, moze to bedzie njwspanialszy kwiecien w Twoim życiu!!! Nie doczytałam nigdzie że masz jakieś niepokojące objawy...
Na razie szyjka wysoko ale może opaść w dniu @
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Sarna84 wrote:W tym przedswiatecznym szalenstwie zapomnialam,ze powinnam odczytac poranne wyniki progesteronu.
7dpo wynik- 27.02 ng/ml, norma dla fl 1.83-23.9.
Jeeeej ale super! Jak ja marzę o takim progesteronie ahhh...
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Nadzieja jest u mnie 0.01% hihi
Emek się pyta czy córcia tam jest i co mu mówić?!!! Czeka tak długo na nią że mam wyrzuty sumienia względem niego.
A wszytko krzyczy "przyjdzie @ "
Odliczanie trwa jeszcze 3 dni
No jak już eMek się nakręci to kiepska sprawa, bo oni też nie pomagają w ten sposób. Mój często mówi "a może w ciąży jesteś" przy każdym moim odbiegającym od reguły stanie. I czasem taka bezwartościowa się czuję, że nie mogę powiedzieć "a no jestem". Rozbraja mnie natomiast tym, że najbardziej nie może się doczekać aż mi cycki urosną hahaha
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml