KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:Wątpię.po czym torbiel? Nie idę nie chce się denerwować.
Jeśli się takie plamienie powtórzy to lepiej sprawdz.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
bazylkove wrote:Hehe właśnie mam zamiar zmienić lekarza, bo ten już mam wrażenie przestał się angażować.
Pozostaje czekać na testowanie, ech jeszcze 10 dni czekania...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flower jak jest progesteron wysoki to znaczy że fasol? jutro idę do kontroli zastanawiam się czy zrobić sobie
-
Flowwer wrote:Dlaczego aż 10 dni ? Test sikany mozesz zrobic za 5-7dni
Tylko jak zrobię wcześniej i będzie biel to... znowu załamka i mega dół. Dlatego tym razem spróbuje dotrwać do terminu @7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
staraczka1111 wrote:Flower jak jest progesteron wysoki to znaczy że fasol? jutro idę do kontroli zastanawiam się czy zrobić sobie
Najlepiej zbadać poziom progesteronu w 7-8 dpo.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer jesteś kochana, narazie się nie nakręcam Ale żółty bobo test już czeka w razie czego
Flowwer, Kaczorka, Maja84 lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Flowwer ja ufam swojemu lekarzowi i tak się składa że już chodzę do kliniki leczenia niepłodności. Skoro nie zlecił mi tych badań to widocznie nie musze ich robić. Poza tym z IUI korzystało juz u niego wiele mi znajomych par i tez te badania nie były zlecone.
Odezwę się 5 kwietnia jak juz będę po becie.
Przykro mi to mówić ale komentarze typu: 'uciekaj stamtąd bo robią IUI na ślepo' są średnio motywujące i podnoszące na duchu. Wiec nie zamierzam się dolowac.
Trzymam kciuki za Was wszystkie
Summer uda nam się za pierwszym podejściem👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Flowwer ja ufam swojemu lekarzowi i tak się składa że już chodzę do kliniki leczenia niepłodności. Skoro nie zlecił mi tych badań to widocznie nie musze ich robić. Poza tym z IUI korzystało juz u niego wiele mi znajomych par i tez te badania nie były zlecone.
Odezwę się 5 kwietnia jak juz będę po becie.
Przykro mi to mówić ale komentarze typu: 'uciekaj stamtąd bo robią IUI na ślepo' są średnio motywujące i podnoszące na duchu. Wiec nie zamierzam się dolowac.
Trzymam kciuki za Was wszystkie
Summer uda nam się za pierwszym podejściem
Nikt nie chce sie dołować, poprostu każdy daje najlepsze rady jakie zna. Nie można sie obrażać bo ma sie inny punkt widzenia. Skoro ufasz swojemu lakarzowi to tylko i wyłącznie twój interes. Twoje ciało, wasze pieniądze, was wybór.
Flowwer tu w wielu sprawach cudownie doradza. A co z robisz z wiedza jaką Ci przekazuje to Twoja sprawa bez fochów !!Maja84 lubi tę wiadomość
-
Karolina90 nie uciekaj nigdzie
Dziewczyny chcą nam tu jak najlepiej doradzić, ale rozumiem Cię i to dobrze, że ufasz lekarzowi. Ja za dużo analizuję a nic to nie daje.
Jeśli chcesz oderwać myśli to odpocznij od nas do soboty, ale później po IUI wracaj tu do nas. -
Agniechaaaa wrote:Nikt nie chce sie dołować, poprostu każdy daje najlepsze rady jakie zna. Nie można sie obrażać bo ma sie inny punkt widzenia. Skoro ufasz swojemu lakarzowi to tylko i wyłącznie twój interes. Twoje ciało, wasze pieniądze, was wybór.
Flowwer tu w wielu sprawach cudownie doradza. A co z robisz z wiedza jaką Ci przekazuje to Twoja sprawa bez fochów !!Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Niestety nie, wysoki progesteron świadczy o dobrze funkcjonującym ciałku żółtym a u Bazylkovej jest bardzo wysoki co na moje oko świadczy o 2-3 ciałkach żółtych i szansa na ciążę jest duża!!
Najlepiej zbadać poziom progesteronu w 7-8 dpo. -
Hej mam pytanie o wiesiołek... Od którego do którego dnia cyklu się go bierze? Jaki najlepszy? Ostatnio nie miałam śluzu w ogóle płodnego a mój cykl odrobinkę powariowal po tabletkach anty które brałam chwilę ale źle się czułam przy nich, pewnie organizm się musiał unormować. Pomożecie? Pierwszy raz spróbuje z wiesiolkiem.
Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
Ja biorę od 1 dc do dnia owu, po owulacji trzeba odstawić, bo powoduje skurcze macicy podobno.
-
Aha ale od drugiego dnia też nic nie zmieni?Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
Ok dzięki:) a co stosujecie z ogólnodostępnych specyfików na fazę lutealna?Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny